ateş ölçmer almadım alayım cıkınca dursunn catlama zamanıda bende atslenme oluo o zaman da kullanrmm sen eczanednmı aldn hangı markaateş ölçsene ateş 36,5 altında olunca regl geldi bende.
ıyı yapmıssın hemen bugun ver 3 gune gelır42 ovulasyon 6 gebelik 33,97 buldum eşime link attım bunu al diye
ben normal bebek dereceleri yok mu evde buldum onunla ölçüyorumateş ölçmer almadım alayım cıkınca dursunn catlama zamanıda bende atslenme oluo o zaman da kullanrmm sen eczanednmı aldn hangı marka
tamamm cnmm bende alıyım cıkınca dısarısaat 3 te misafirlerim gelecek,girmezsem merak etmeyin
Selamlar... ben bir kere takip yaptım.ovulasyonda kullanıyordum o sıra.hatta yine bu dr uma gitmiştim.16 mm idi bugün yarın çatlar dedi.13. günümdü.normalde takvimim 14. gün olarak gösteriyor yumurtlamayı oysa 13 te çatlıyor ve dr um 8 saat yaşadığını söyledi. o gün ve ertesi ilişki demişti.kızlar randevu alacağım şimdi sizce 12. güne mi? 13.güne mi alayım hangisi daha sağlıklı sonuç verir bi el atıverin banaaaa
@gibigibiyimamayaa brnh @gulbil10 sekerpancari sizler yumi takibi yaptırdınız hangi gün daha iyi olur canlar?
bu arada evde buldum dedim de eşimle konuşunca eczaneden yeni almış o, eski tip ağızdan kol altından ölçülen derecelerden yok mu cam gibi, 10 tl ye almış tatlım aklında olsuntamamm cnmm bende alıyım cıkınca dısarı
en iyisi düzende baktırmak.yok canım özel laboratuvarlar bakıyor amh ye
süppersin canım o halde 12 sine alayım ben randevuyu... 24 saat yaşıyor diyorlardı,8 saat mi yaşıyormuş yumi? bak ben bu yüzden de kaçırıyor olabilirim, bu sabah çatlasa,geceye bırakabiliyorum ilişkiyi 8 saatse çok az ama...Selamlar... ben bir kere takip yaptım.ovulasyonda kullanıyordum o sıra.hatta yine bu dr uma gitmiştim.16 mm idi bugün yarın çatlar dedi.13. günümdü.normalde takvimim 14. gün olarak gösteriyor yumurtlamayı oysa 13 te çatlıyor ve dr um 8 saat yaşadığını söyledi. o gün ve ertesi ilişki demişti.
tamamm cnm bnde alayımm bu ayda tuturamadım gbı memelrdenanlıom ben herseyıbu arada evde buldum dedim de eşimle konuşunca eczaneden yeni almış o, eski tip ağızdan kol altından ölçülen derecelerden yok mu cam gibi, 10 tl ye almış tatlım aklında olsun
bende öyle biliyordum dr söyleyince kalakaldım..12. gün gayet uygun bence...süppersin canım o halde 12 sine alayım ben randevuyu... 24 saat yaşıyor diyorlardı,8 saat mi yaşıyormuş yumi? bak ben bu yüzden de kaçırıyor olabilirim, bu sabah çatlasa,geceye bırakabiliyorum ilişkiyi 8 saatse çok az ama...
tekrar deniycem tabi ki ... yumurtam olduğunca maddi imkanım elverdiğince.... ben doğal yolla gelebileceğine de inansam da durumum açısından tedavinin en uygunu olduğunu düşünüyorum... ha arada gelirse ne alaaaoldukça çetrefilli aşamalardan geçmişsin tatlım, şu an ne aşamadasın?tekrar tüp mü deneyeceksin?kendi haline mi bıraktın..Allah büyük,inşallah kendiliğinden gelsin bebişin....
dhea al, omega ve coenzim q10 kullan... bak bunlarda şart gibidir.... folik asit gibi düşün.... almasan olur mu olur, ama alsan süper olur....yumurta kalıtesı ıcın baska ne yapsak kızlarr ya bu yuzden olmadgnı dusunuyorum ben
bu ne kız eczanedn mı alymm kaca alıosnz recetsz verıolarmıdhea al, omega ve coenzim q10 kullan... bak bunlarda şart gibidir.... folik asit gibi düşün.... almasan olur mu olur, ama alsan süper olur....
canım yaa Rabbim kolaylık versin,maddi manevi zorlayıcı süreçlertekrar deniycem tabi ki ... yumurtam olduğunca maddi imkanım elverdiğince.... ben doğal yolla gelebileceğine de inansam da durumum açısından tedavinin en uygunu olduğunu düşünüyorum... ha arada gelirse ne alaaa
şu kar kış kıyamet bitsin yeniden başlarım.... geçen tedavi de bursa merkez bana 45 dk normalde, ama tedavim kışa denk gelmişti 4 saatte ulaşabilmiştim. tırsıyorum o yüzden
yavrum devlet ödemiyor bunları herbiri 100- 150 tl civarı diye biliyorumdhea al, omega ve coenzim q10 kullan... bak bunlarda şart gibidir.... folik asit gibi düşün.... almasan olur mu olur, ama alsan süper olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?