Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

42 ovulasyon 6 gebelik 33,97 buldum eşime link attım bunu al diye

ateş ölçmer almadım alayım cıkınca dursunn catlama zamanıda bende atslenme oluo o zaman da kullanrmm sen eczanednmı aldn hangı marka
ben normal bebek dereceleri yok mu evde buldum onunla ölçüyorum

Selamlar... ben bir kere takip yaptım.ovulasyonda kullanıyordum o sıra.hatta yine bu dr uma gitmiştim.16 mm idi bugün yarın çatlar dedi.13. günümdü.normalde takvimim 14. gün olarak gösteriyor yumurtlamayı oysa 13 te çatlıyor ve dr um 8 saat yaşadığını söyledi. o gün ve ertesi ilişki demişti.

tamamm cnmm bende alıyım cıkınca dısarı
bu arada evde buldum dedim de eşimle konuşunca eczaneden yeni almış o, eski tip ağızdan kol altından ölçülen derecelerden yok mu cam gibi, 10 tl ye almış tatlım aklında olsun

süppersin canım o halde 12 sine alayım ben randevuyu... 24 saat yaşıyor diyorlardı,8 saat mi yaşıyormuş yumi? bak ben bu yüzden de kaçırıyor olabilirim, bu sabah çatlasa,geceye bırakabiliyorum ilişkiyi 8 saatse çok az ama...

bu arada evde buldum dedim de eşimle konuşunca eczaneden yeni almış o, eski tip ağızdan kol altından ölçülen derecelerden yok mu cam gibi, 10 tl ye almış tatlım aklında olsun
tamamm cnm bnde alayımm bu ayda tuturamadım gbı memelrdenanlıom ben herseyı pörsüdüler tas gbılerdıı

bende öyle biliyordum dr söyleyince kalakaldım..12. gün gayet uygun bence...
bugün işler çok yoğun fazla giremedim kızlar...

oldukça çetrefilli aşamalardan geçmişsin tatlım, şu an ne aşamadasın?tekrar tüp mü deneyeceksin?kendi haline mi bıraktın..Allah büyük,inşallah kendiliğinden gelsin bebişin....
tekrar deniycem tabi ki ... yumurtam olduğunca maddi imkanım elverdiğince.... ben doğal yolla gelebileceğine de inansam da durumum açısından tedavinin en uygunu olduğunu düşünüyorum... ha arada gelirse ne alaaa

şu kar kış kıyamet bitsin yeniden başlarım.... geçen tedavi de bursa merkez bana 45 dk normalde, ama tedavim kışa denk gelmişti 4 saatte ulaşabilmiştim. tırsıyorum o yüzden

etlik zübeyde hanım devlet hastanesinde bakılıyor artık özel anlaşmalı laboratuara gidiyor tabii kanlar (merkez laboratuar kuşcağız), güvenirliğini bilmiyorum

burası sehırler arası gbı hıc ıstanbul yokmu yahuu guzel doktrlara gıden cogunlgumz ankara

canım yaa Rabbim kolaylık versin,maddi manevi zorlayıcı süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…