çayıydı hapıydı derken 500 tl üzerinde harcamıştık bir günde yahuuyavrum devlet ödemiyor bunları herbiri 100- 150 tl civarı diye biliyorum
doktor mu verdi tatlım bunların hepsini?GNC kampanyadaydı iki hafta oldu ben alalı COQ10 + omega 3 60 kapsül: 158 tl Arginmax 90 tablet iki kutu 208 tl idi. CO günde bir adet akşam yemeği ile alıyorum, arginmax 4 adet öğle yemeğinde, DHEA buradaki eczanelerde bulamadım yurt dışı siparişi verdik haftaya bekliyoruz 100 tl falan tutacak tabii gelirse. Hayıt kapsülü aldım bir de balen marka 60 lık 3 kutu iki alana bir bedava 56 tl idi.
dhea adı biosteron fiyatı 147 tl, omega+coenzim ben birlikte olanı kullanıyorum gnc markası haftasonu nette indirim vardı %25, 160 tl ye aldım, normalde 220 tl... bi de ben çuha çiçeği yağı aldım bu ay mesela solgar markası 55 tl, kullandığım folik asit 45 tl...bu ne kız eczanedn mı alymm kaca alıosnz recetsz verıolarmı
hayıt kapsülünü çok iyi almışsın.... ben seba naturel aldım 3 kutusu 105 tl... 35 tl kutusuGNC kampanyadaydı iki hafta oldu ben alalı COQ10 + omega 3 60 kapsül: 158 tl Arginmax 90 tablet iki kutu 208 tl idi. CO günde bir adet akşam yemeği ile alıyorum, arginmax 4 adet öğle yemeğinde, DHEA buradaki eczanelerde bulamadım yurt dışı siparişi verdik haftaya bekliyoruz 100 tl falan tutacak tabii gelirse. Hayıt kapsülü aldım bir de balen marka 60 lık 3 kutu iki alana bir bedava 56 tl idi.
ben de geçen ay yazdım alt alta... 720 tl ödemişimçayıydı hapıydı derken 500 tl üzerinde harcamıştık bir günde yahuu
Çayını yapıcam diye omzumu ağrıttım, olmayacak böyle dedim:) ben günde iki defa alıyorum ama üzerinde günde bir defa öneriyor aklıma takıldıhayıt kapsülünü çok iyi almışsın.... ben seba naturel aldım 3 kutusu 105 tl... 35 tl kutusu
tadı çok kötü hakkaten ben de çok zorlanıyorumBenim dhea ve arı sütüm yok, arı sütü bal polen karışım bir defa almıştım haziranda içemiyorum ben onu ya, aslında en iyisi o yumiş kalitesi için bence
dhea yı eczacım getirtiyor.147 lira idi en sın.galiba yazmıştımda size.140 aldı sağolsun.tüp bebek iğnelerimide ondan alıyordum.ankaradayım ya ondan söyledimGNC kampanyadaydı iki hafta oldu ben alalı COQ10 + omega 3 60 kapsül: 158 tl Arginmax 90 tablet iki kutu 208 tl idi. CO günde bir adet akşam yemeği ile alıyorum, arginmax 4 adet öğle yemeğinde, DHEA buradaki eczanelerde bulamadım yurt dışı siparişi verdik haftaya bekliyoruz 100 tl falan tutacak tabii gelirse. Hayıt kapsülü aldım bir de balen marka 60 lık 3 kutu iki alana bir bedava 56 tl idi.
hadı yaa cok sevındım kız yap cok eglencelıı bnn hevesımı aldmm smdı yapmym daha bırdahakı aya kadr
süperrrr
yumiden değildir canım o, regle ne kaldı şurada,belki yerleşme falandır,ayyy inşallahaayy kızlar bnm sag tarafm cok agrıo yaa sankı yumurtaa catlıo gbı agrı varr cnm acıo valla bırr gırııo bı gıdıo zonkluo
ayağını uzatıp dinlen çokça....hatta yastık koy ayağının altına...aayy kızlar bnm sag tarafm cok agrıo yaa sankı yumurtaa catlıo gbı agrı varr cnm acıo valla bırr gırııo bı gıdıo zonkluo
canım şimdi gelebildim. dr a muayene oldum. maalesef hiç yumi gelişmemiş.G gulbil10 cim ne yaptın gittin mi doktora kuzum? görünmedin bugün hiç
Sonbaharrr01 canım kaç gündür yoksun?ne var ne yok
Gobe geldi mi kuzum reglin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?