Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

KIZLARRRR,42 ADET OVULASYON TESTİM YARIN KARGOYA VERİLİYOR, KREDİ KARTI DURUMUNDAN BEN GİBİ ALAMAYAN VARSA YAZSIN HEMEN KARGOYLA TESTLERİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM SEVGİLİ TOPİK ARKADAŞLARIM,BEN PEK MAĞDUR OLDUM SİZ DE OLMAYIN....

canım şimdi gelebildim. dr a muayene oldum. maalesef hiç yumi gelişmemiş. bu ay ki tedavi de iptal.
canım yaaa reglinin kaçıncı günü bugün. vücut bazı aylar yumurta konusunda tasarrufa geçiyor,bazen hiç olmuyor bazende bir anda 3-4 tane oluyor bizlerde...üzülme nolur olacak inşallahhh..takviyelere devam.pes etme lütfen

doktor mu verdi tatlım bunların hepsini?
Yok canım devlet hastanesi doktoru ultrason bile bakmadı :) Ben kendim okuduklarımdan karar verdim. İnternette başarılı hikayeler var. Poyrazlı günler, benimde olacak inanıyorum..., 40 yaşımın hikayesi gibi. bu kişiler 3 ay aralıksız kürleri uygulamış başarılı olmuşlar, kısmet tabii biraz da:)

anlamadmkı neden top gbı kız sag tarafmda yurukende sıkıntı yaptı nıye öle oldu anlamadm regl gelıyor heralde no_name_
hemen regle yorma kuzum benimde bu ay sol taraf şişti ve kastı hamile miyim diye oldukça hallendim ama değilmişim,kırmızı kartı yedim

ayy bebegım bnm var 11 tane falan kalmıs olması lazm saol yavrum cok saol hemde tabı bn kuduruk oldugum ıcın on gunde 19 tane test yapmısım
anaaammm amma çok yapmışsın,dur benimki gelsin ben ne yapıyorum bakalım

kızlar amh ım da çıkmış 0,74.en son ekim 2014 te 0,72 idi.bunada şükür düşük ama hiç olmazsa değişmemiş,yaşla düşüyor bu hormon nede olsa. fshe2
harika demek ki düşmüyor zaman içinde amh siz bunun kanıtı oldunuz:) Benim son iki yılda iş yerinde -Allahından bulsun bir insanla çalışmak- ve işimin aşırı stresli olması yüzünden bu hale geldi amh ım zaten. Ama geri de dönmüyor işte di mi..

canım şimdi gelebildim. dr a muayene oldum. maalesef hiç yumi gelişmemiş. bu ay ki tedavi de iptal.
Üzülme lütfen. Belli erkendir muayene için. Ben hep 14. Gün yumurtluyorum sanıyordum. Meğer erken 11. 12. Günmüş. Doktor erken ya da geç olabilir dedi.
Belki seninde geç buyuyorlardir.
Hayırlısı canım dualarım seninle

bugün adetimin 8. günü. oluşacak olsaydı olurdu. bu ayki tedavim güme gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…