çok şükür canım yaaahadı yaa cok sevındım kız yap cok eglencelıı bnn hevesımı aldmm smdı yapmym daha bırdahakı aya kadr
evet canım yaa,çok şükür,bol bol foto atarım artıksüperrrr1 günde gelir,hem dr ile hem de ovulasyon ile bu ay takip edersin.
canım yaaa reglinin kaçıncı günü bugün. vücut bazı aylar yumurta konusunda tasarrufa geçiyor,bazen hiç olmuyor bazende bir anda 3-4 tane oluyor bizlerde...üzülme nolur olacak inşallahhh..takviyelere devam.pes etme lütfencanım şimdi gelebildim. dr a muayene oldum. maalesef hiç yumi gelişmemiş.bu ay ki tedavi de iptal.
Yok canım devlet hastanesi doktoru ultrason bile bakmadı :) Ben kendim okuduklarımdan karar verdim. İnternette başarılı hikayeler var. Poyrazlı günler, benimde olacak inanıyorum..., 40 yaşımın hikayesi gibi. bu kişiler 3 ay aralıksız kürleri uygulamış başarılı olmuşlar, kısmet tabii biraz da:)doktor mu verdi tatlım bunların hepsini?
yapma yaaacanım şimdi gelebildim. dr a muayene oldum. maalesef hiç yumi gelişmemiş.bu ay ki tedavi de iptal.
aayy ıyı yürekli paylaşımcı montemm benımKIZLARRRR,42 ADET OVULASYON TESTİM YARIN KARGOYA VERİLİYOR, KREDİ KARTI DURUMUNDAN BEN GİBİ ALAMAYAN VARSA YAZSIN HEMEN KARGOYLA TESTLERİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM SEVGİLİ TOPİK ARKADAŞLARIM,BEN PEK MAĞDUR OLDUM SİZ DE OLMAYIN....
anlamadmkı neden top gbı kız sag tarafmda yurukende sıkıntı yaptı nıye öle oldu anlamadm regl gelıyor heraldeayağını uzatıp dinlen çokça....hatta yastık koy ayağının altına...
canımsın, kimse üzülmesin,yumi günleri kaçmasııınnnn,seninki ne durumda? bittiyse gönderebilirim şekerimaayy ıyı yürekli paylaşımcı montemm benım
hemen regle yorma kuzum benimde bu ay sol taraf şişti ve kastı hamile miyim diye oldukça hallendim ama değilmişim,kırmızı kartı yedimanlamadmkı neden top gbı kız sag tarafmda yurukende sıkıntı yaptı nıye öle oldu anlamadm regl gelıyor heraldeno_name_
ayy bebegım bnm var 11 tane falan kalmıs olması lazm saol yavrum cok saol hemde tabı bn kuduruk oldugum ıcın on gunde 19 tane test yapmısımcanımsın, kimse üzülmesin,yumi günleri kaçmasııınnnn,seninki ne durumda? bittiyse gönderebilirim şekerim
ayy aman bende öle olur bızz o tabuları yıkıyoruz mıllet bu belırtılerle hamıle olur bız de reglhemen regle yorma kuzum benimde bu ay sol taraf şişti ve kastı hamile miyim diye oldukça hallendim ama değilmişim,kırmızı kartı yedim
anaaammm amma çok yapmışsın,dur benimki gelsin ben ne yapıyorum bakalımayy bebegım bnm var 11 tane falan kalmıs olması lazm saol yavrum cok saol hemde tabı bn kuduruk oldugum ıcın on gunde 19 tane test yapmısım
yumurtalarım iğnelere hiç cevap vermemiş. bari bir yumurtam oluşmuş olsaydı. hiç oluşmamış.yapma yaaasıkma canını be yavrum... offf neden gelmiyor bu bebişler bize yaaa
ezberbozanız şekerim biz,eller gider mersine,biz hep tersineayy aman bende öle olur bızz o tabuları yıkıyoruz mıllet bu belırtılerle hamıle olur bız de regl
harika demek ki düşmüyor zaman içinde amh siz bunun kanıtı oldunuz:) Benim son iki yılda iş yerinde -Allahından bulsun bir insanla çalışmak- ve işimin aşırı stresli olması yüzünden bu hale geldi amh ım zaten. Ama geri de dönmüyor işte di mi..kızlar amh ım da çıkmış 0,74.en son ekim 2014 te 0,72 idi.bunada şükür düşük ama hiç olmazsa değişmemiş,yaşla düşüyor bu hormon nede olsa.fshe2
bnmm cnm sıkıldı dedımm ayy bırtest yapayımm bı karnım agrıdı ay bı test ddaha yapymm tarıhlere baktm dedım ay belkı ıkı kere yumurtlarm ddm bıdaha yaptmanaaammm amma çok yapmışsın,dur benimki gelsin ben ne yapıyorum bakalım
aynennnn vallaaezberbozanız şekerim biz,eller gider mersine,biz hep tersine
Üzülme lütfen. Belli erkendir muayene için. Ben hep 14. Gün yumurtluyorum sanıyordum. Meğer erken 11. 12. Günmüş. Doktor erken ya da geç olabilir dedi.canım şimdi gelebildim. dr a muayene oldum. maalesef hiç yumi gelişmemiş.bu ay ki tedavi de iptal.
bugün adetimin 8. günü. oluşacak olsaydı olurdu. bu ayki tedavim güme gitti.canım yaaa reglinin kaçıncı günü bugün. vücut bazı aylar yumurta konusunda tasarrufa geçiyor,bazen hiç olmuyor bazende bir anda 3-4 tane oluyor bizlerde...üzülme nolur olacak inşallahhh..takviyelere devam.pes etme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?