Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

sağol canım. ama ay malesef fos çıktı. yumim oluşmayacak.

stres kadar kötü bişey yok sanırım yok geri dönüşü..her ne kadar bazı topiklerde artış olanı okuduysamda ben onu yanlış ölçüme bağlıyorum galiba.bu testler ya düzen lab. gibi ciddi lab.larda yada üniversite hastanelerinde yaptırılmalı nacizane tavsiyem..benimde işim ve iş verenim yüzünden hep baskı altındayım.ama olan benim oynak hormonlara oluyor

Bizim aile de hiç yok genetik değil aşırı stres kötü beslenmeden benimki, 'ne edersen kendine eder kendi kendine'

bugün adetimin 8. günü. oluşacak olsaydı olurdu. bu ayki tedavim güme gitti.
canım seni çok iyi anlıyorum...o çatala çıkınca kalbim güm güm. folikül görecekmi diye ama inan teselli için değil,bu ay olmaz diğer ay gümbür gümbür görülür.dr.unda çok iyi.nazlı foliküller işte.olacak Allah ın izniyle..vakit meselesi..Allah bize o zamana kadar çokça sabır versin...

PES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016
amayaa .........................BAT 22.01.2016
brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ

Bizim aile de hiç yok genetik değil aşırı stres kötü beslenmeden benimki, 'ne edersen kendine eder kendi kendine'
benimki az çok genetik..teyzemde var.ama o bile ilk evlendiği gün gebe kalmış ama başka çocuğu yok.
benim dr um fsh reseptörleriminde bozuk olabilceğini söyledi.onun için başka testler yapılıyormuş.ama bize biri ilerde böyle böyle olacak deseydi genede bu işte çalışıp 30 umda evlenirmiydim bilmiyorum.çünkü eşimle 6-7 sene çıktık ve üstüne başka şeyler..nasipten ötesi olmuyor.

Peki bizim sorunumuz ne?
Bence yumurta kalitesizligi. Yumurta oluşuyor catlıyor döllenmiyor.. bunun tek nedeni kalitesiz yumurta. Bunun için kür uyguluyoruz ama nazlı yumoslar da hemen işe yaramıyor malesef.
Bu bebekler pek nazlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…