sağol canım. ama ay malesef fos çıktı. yumim oluşmayacak.Üzülme lütfen. Belli erkendir muayene için. Ben hep 14. Gün yumurtluyorum sanıyordum. Meğer erken 11. 12. Günmüş. Doktor erken ya da geç olabilir dedi.
Belki seninde geç buyuyorlardir.
Hayırlısı canım dualarım seninle
ah bebeğim yaaa, nedir bu yumilerden çektiğimiz! bu kadar küre,vitamine rağmen!!! daha ne yapacaz bilemiyorum ki benyumurtalarım iğnelere hiç cevap vermemiş. bari bir yumurtam oluşmuş olsaydı. hiç oluşmamış.
cnm uzulme allah ınsallah emeklerınınkarsılıgını verır hem snradan gelısen kac kişi varbugün adetimin 8. günü. oluşacak olsaydı olurdu. bu ayki tedavim güme gitti.
stres kadar kötü bişey yokharika demek ki düşmüyor zaman içinde amh siz bunun kanıtı oldunuz:) Benim son iki yılda iş yerinde -Allahından bulsun bir insanla çalışmak- ve işimin aşırı stresli olması yüzünden bu hale geldi amh ım zaten. Ama geri de dönmüyor işte di mi..
Bir daha ki sefer inşallah bir sürü olsunyumurtalarım iğnelere hiç cevap vermemiş. bari bir yumurtam oluşmuş olsaydı. hiç oluşmamış.
Hiç belli olmaz cnm adettin den 2 gün önce hamile kalan var. Yumurta çok geç büyüyüp çatlamış demek ki.sağol canım. ama ay malesef fos çıktı. yumim oluşmayacak.
Bizim aile de hiç yok genetik değil aşırı stres kötü beslenmeden benimki, 'ne edersen kendine eder kendi kendine'stres kadar kötü bişey yoksanırım yok geri dönüşü..her ne kadar bazı topiklerde artış olanı okuduysamda ben onu yanlış ölçüme bağlıyorum galiba.bu testler ya düzen lab. gibi ciddi lab.larda yada üniversite hastanelerinde yaptırılmalı nacizane tavsiyem..benimde işim ve iş verenim yüzünden hep baskı altındayım.ama olan benim oynak hormonlara oluyor
G gulbil10 cim ne yaptın gittin mi doktora kuzum? görünmedin bugün hiç
Sonbaharrr01 canım kaç gündür yoksun?ne var ne yok
Gobe geldi mi kuzum reglin?
şimdi gel de stres yapma üzülme de, ne desem boşdr bu ayki tedavimi iptal eder.
canım seni çok iyi anlıyorum...o çatala çıkınca kalbim güm güm. folikül görecekmi diyebugün adetimin 8. günü. oluşacak olsaydı olurdu. bu ayki tedavim güme gitti.
cnmmm bıraz kafanı dınlersnn bu ay kendını toplarsn daha cok arasttrssn bunun içindr bu ayki tedavimi iptal eder.
benimki az çok genetik..teyzemde var.ama o bile ilk evlendiği gün gebe kalmış ama başka çocuğu yok.Bizim aile de hiç yok genetik değil aşırı stres kötü beslenmeden benimki, 'ne edersen kendine eder kendi kendine'
gözünaydın şekerim o da bi mucize,boşver, regl olmak da güzelGelmez mi tatlım,tam zamanında geldi maşallah :) BAT ımız aynı gelecek ay :)
inşallah canım.Bir daha ki sefer inşallah bir sürü olsun
Canım Zekai Tahir Burak'ta da bakıyorlar tüm hormonlara,bilgin olsun.Benim amh a filan orada baktılar.en iyisi düzende baktırmak.
ben başkentte baktırdım.devlet hastanesinde bakmıyorlar ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?