Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

sorma kuzum. aldığım vitaminin, hormonun, kürün haddi hesabı yok. dr bugün hiç yumin yok deyince şok oldum.
ben de şoktayım şu an,bu kadar kaliteli beslenmeye,vitaminlere,kürlere rağmen!!!! ahh bebeğim olacak da,Rabbim sabrını versin bebişlerimiz gelene kadar hepimize inşallah

ben de şoktayım şu an,bu kadar kaliteli beslenmeye,vitaminlere,kürlere rağmen!!!! ahh bebeğim olacak da,Rabbim sabrını versin bebişlerimiz gelene kadar hepimize inşallah
o kadar iğneye ilaca yumilerin tepkisiz kalması çok garip. kasıklarımda çok ağrım oluyordu. enfeksiyon varmış.

Hurma kolay doğum için diye biliyorum ben. İran hurması var bizde hiç yemedim :) işe yariyorsa yiyeyim de 2 çalışma oldu sadece. Boşuna kilo almayayım bu ay :)

o kadar iğneye ilaca yumilerin tepkisiz kalması çok garip. kasıklarımda çok ağrım oluyordu. enfeksiyon varmış.
Enfeksiyon düşüge bile neden oluyor. Bak her şerde bir hayır var. Enfeksiyon tedavi edilsin sonra sağlıklı kaliteli yumoslar olsun ins canım.

Bizim aile de hiç yok genetik değil aşırı stres kötü beslenmeden benimki, 'ne edersen kendine eder kendi kendine'
Aynen canım,ailede hiiiiç yok annem 52 yaşında menopoza girdi ya,sonuna kadar gürül gürül adet oldu.Teyzem,halallarım desen öyle.Ben bankacıyım canım hayatımın 11 yılı yoğun stres altında kafayı yiyerek,gece yarılarına kadar çalışıarak geçti.Çoğu zaman öğle yemeğine bile gidemez,akşam da eve geç gittiğimden yemezdim.Hah al sana işte...Strese gıdasızlıkta eklenince neler oldu...kendime sinir oluyorum.Daha bu sabaha buzdolabının üzerinde 1 yıllık evliyken çekilmiş bir resmimiz var,Ona baktım bir ağladım bir ağladım.Ahh ah dedim şu an sana akıl verebilseydim be kızım,hemen ama hemen doktora koş,bebek yap,önlem al,boşver işi gücü kendine bak derdim.Şu keşke lafından nefret ediyorum.

gözünaydın şekerim o da bi mucize,boşver, regl olmak da güzel
Gerçi orası da öyle ama şunu farkettim son bir kaç adettir,özellikle şu tüp bebek tedavisinden sonra adet miktarında azalma var.İlk iki gün iyi geliyor,sonra bayağa azalıyor.Umarım birşeye işaret değildir...

benim de çok azalmıştı ben kürlerin hakkını vermeliyim 2,5 güne anca adet görüyordum son yıllarda, şimdi çok şükür son 3 aydır hayıt ve aslanpençesine bağlıyorum öyle çok ve 5.günün akşamı 6.günün sabahı bitiyor maşallah çok şükür,ben menopozun kıyısından döndüm bence

Süper inşallah bana da iyi etki eder.Başladım 3 gündür bende.Hayıt ve aslan pençesine.Ama 1 şubat ta soğan kürünün 2. aşamasını yapacağım.Tüm içtiklerimi bırakmam gerek di mi?

Süper inşallah bana da iyi etki eder.Başladım 3 gündür bende.Hayıt ve aslan pençesine.Ama 1 şubat ta soğan kürünün 2. aşamasını yapacağım.Tüm içtiklerimi bırakmam gerek di mi?
evet canım soğana geçerken bırakacaksın,sonra 10 gün soğan sonra yine hayıt a devam ben de şu an soğan küründeyim

Montem bende civan perçemini içiyorum akşam 1 defa Diyorum ki bende hayıt suyu da içsem bir sey olurmu hicbisey olduğu yok belki adet olurum
canım hayıt iç zaten mutlaka bence, hayıt aslanpençesi civan perçemi bunlar aynı dönemde içilebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…