önce bi doktora görün derim canım ben,neden gelmiyor bu adet bi çıksın ortayaMontem bende civan perçemini içiyorum akşam 1 defa Diyorum ki bende hayıt suyu da içsem bir sey olurmu hicbisey olduğu yok belki adet olurum
Hee buna sevindim :) doktora gittim tarlusal verdi postaladı adetin 2 ila 5 günler arası gel testlerini tekrarlayalım dedi bende söktürücü kullanmak istemiyorumcanım hayıt iç zaten mutlaka bence, hayıt aslanpençesi civan perçemi bunlar aynı dönemde içilebiliyorlar
iç bakalım canım faydası olur elbetHee buna sevindim :) doktora gittim tarlusal verdi postaladı adetin 2 ila 5 günler arası gel testlerini tekrarlayalım dedi bende söktürücü kullanmak istemiyorum
arada bakınıyorumm cnm napım evdeyım bnm adam uyuduu sıkıldım bendeSen buralarda misin hala bebisim, bi başına mi kaldın bakiim ?
Oy kiyamam bu saatte mi,yorulmuş yazık, ben de yemek, bulaşık derken dağıldim,arada bakınıyorumm cnm napım evdeyım bnm adam uyuduu sıkıldım bende
kız bunlar sülalece böyleler aralıksız uyuyabılırler hepsi aynı tavuk gbı uyurlar karga pisliğini yemeden kalkarlar aılece böylelerOy kiyamam bu saatte mi,yorulmuş yazık, ben de yemek, bulaşık derken dağıldim,
Amann o da pek feci ya, hele kışın hiç çekilmez geceler uzun, insan bunalirkız bunlar sülalece böyleler aralıksız uyuyabılırler hepsi aynı tavuk gbı uyurlar karga pisliğini yemeden kalkarlar aılece böyleler
evet cnmm sogan suyundan cunku hatrlarsan bende kullanmıstm hatta reglde baslamıstım 7 gune cıkmıstı adetım ama ıyıdır temızlıo demekkı sökülemeyenlerıde aatarYav bernusum, benim bugün adetin 6. Günü kesilmişti öğleden sonra tekrar başladı, soğan suyundan sanırım, senin bilgin var mi?
Aman iyi o zaman, daha da uzayıp ovulasyonu kacirtmaz inşallah da...evet cnmm sogan suyundan cunku hatrlarsan bende kullanmıstm hatta reglde baslamıstım 7 gune cıkmıstı adetım ama ıyıdır temızlıo demekkı sökülemeyenlerıde aatar
yokk kız kacırtmazz merak etme testle bakarsın hem daha fazla uzamaz oAman iyi o zaman, daha da uzayıp ovulasyonu kacirtmaz inşallah da...
İnsallah kuzum, bi yakalasam su çatlak yumurtayıyokk kız kacırtmazz merak etme testle bakarsın hem daha fazla uzamaz o
aynenn ıns kız bu ay yakalacksnn sen ben bılıormİnsallah kuzum, bi yakalasam su çatlak yumurtayı
İnsallah tatlim yaa, sıkıldım vallahiaynenn ıns kız bu ay yakalacksnn sen ben bılıorm
Canim ya, nasil takilmayalim o günlerde oluyor bu iş diyorlar...sadece yumi catladiginda hamile kalınıyor demiyorlar miİyi akşamlar kusura bakmayın konuya dahil oldum ama yumurtlama günlerine takilmayin bence ben hiç yumurtlama gününe gore takip edip hamile kalmadim 60 gün adet olmadigim oldu ama yinede hamile kaldım inanıyorum sözlerde hamile kalacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?