Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar ben kaçtım çook öptüm hepinizi kendinize çok dikkat edin,Allaha emanet olun,yarın görüşürüz, HİÇ BİR ŞEY İÇİN KENDİNİZİ ÜZMEYE KALKMAYIN SAKIN! BU DÜNYADAKİ EN DEĞERLİ ŞEY SENSİN VE SENİN SAĞLIĞIN! BUNU KİMSENİN BOZMASINA İZİN VERME! GÜÇLÜ OL! sizi seviyorummmm

Yav bernusum, benim bugün adetin 6. Günü kesilmişti öğleden sonra tekrar başladı, soğan suyundan sanırım, senin bilgin var mi?

Yav bernusum, benim bugün adetin 6. Günü kesilmişti öğleden sonra tekrar başladı, soğan suyundan sanırım, senin bilgin var mi?
evet cnmm sogan suyundan cunku hatrlarsan bende kullanmıstm hatta reglde baslamıstım 7 gune cıkmıstı adetım ama ıyıdır temızlıo demekkı sökülemeyenlerıde aatar

evet cnmm sogan suyundan cunku hatrlarsan bende kullanmıstm hatta reglde baslamıstım 7 gune cıkmıstı adetım ama ıyıdır temızlıo demekkı sökülemeyenlerıde aatar
Aman iyi o zaman, daha da uzayıp ovulasyonu kacirtmaz inşallah da...

İyi akşamlar kusura bakmayın konuya dahil oldum ama yumurtlama günlerine takilmayin bence ben hiç yumurtlama gününe gore takip edip hamile kalmadim 60 gün adet olmadigim oldu ama yinede hamile kaldım inanıyorum sözlerde hamile kalacaksiniz

Canim ya, nasil takilmayalim o günlerde oluyor bu iş diyorlar...sadece yumi catladiginda hamile kalınıyor demiyorlar mi

Diyorlar canım haklisin ama ben gün aşırı esimle beraber olurum ve yumurta takibine takilmiyorum 34 haftalık bebeğim tek gecelik iliski eseri çünkü ben o ay vertigo olmuştum değil esimle birlikte olmak yuruyemiyordum bile canım mutlu olduğunuz ve takmadiginiz zaman inş hamile kalırsınız ayrıca M monte sen bu ay hamile olabilirsiniz senin vücudun hazırladı kendini takip ettiğim kadarı ile canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…