Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bebeğim şimdi cennette belki ama bana annelik duygusunu yatırdığı için minnettarım ona

Ah kuzum inşallah hepimiz bir an önce hamis kalalim

canım nasıl hamile kaldın 5 kez. fsh falan kaçtı
İnan bilmiyorum FSH 23 tu canım mevlam ol dedi oldu işte sonra ben test sonucumu alıp doktora gittim bak hamileyim diye oda bana sen mucizeysen benim diyeceğim yok dedi sonrada hiç unutamadığını cümleleri söyledi biz doktoru sadece vesileyiz Allahin takdiri dedi

benm şu sag tarafmdakı agrı gecmedı hala kızlar top varmıs gbı agrıo sag kasıgım rahıme yakın azcıkk da regl yakın

Hamilesindir inşallah canım
valla canmmm surada bat a 3,4 gun kaldı gecen ay hsg cekıldımmm adet öncesı agrım oldu daha erken dedımm bu agrı nıye dedım pat erken adet oldm 31 gunde oluorm gecen ay 28 de oldum sımdıde sag tarafmmm aksamdan berı cok agrıo zonkluo hanı yumurtaa buyur ya catlar ken kasılır agrı yapar onun gbı kac saattr de devamm edıo ondnn dedm heralde regl gelıo dıye bugun adetın 27.günü çünkü

İ
Ben içimden geçeni söyledim canım hamilelik belirtilerinden oluyormuş öyle ağrılar inş hamilelik tir iyi düşünelim adet gelmesin

bnmde bugün adetim bitiyo ve sağ yumurtalığım ara arada sol yumurtalığıma iğne batar gibi birden sancı giriyo aniden olduğum yerde iki büklüm oluyorum inanın ki. yumurta büyüyo acaba ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…