- 12 Aralık 2013
- 943
- 887
- 303
- 35
Bebeğim şimdi cennette belki ama bana annelik duygusunu yatırdığı için minnettarım onaDiyorlar canım haklisin ama ben gün aşırı esimle beraber olurum ve yumurta takibine takilmiyorum 34 haftalık bebeğim tek gecelik iliski eseri çünkü ben o ay vertigo olmuştum değil esimle birlikte olmak yuruyemiyordum bile canım mutlu olduğunuz ve takmadiginiz zaman inş hamile kalırsınız ayrıca @monte sen bu ay hamile olabilirsiniz senin vücudun hazırladı kendini takip ettiğim kadarı ile canim
aynnn cnm valla bende sıkıldımİnsallah tatlim yaa, sıkıldım vallahi
Sikilmayin zevk için birlikte olun unutun yumileri canım bak nasıl hamile kalıyorsunuz kusura bakmayın nacizane fikrimi soyledimaynnn cnm valla bende sıkıldım
Ah kuzum inşallah hepimiz bir an önce hamis kalalimDiyorlar canım haklisin ama ben gün aşırı esimle beraber olurum ve yumurta takibine takilmiyorum 34 haftalık bebeğim tek gecelik iliski eseri çünkü ben o ay vertigo olmuştum değil esimle birlikte olmak yuruyemiyordum bile canım mutlu olduğunuz ve takmadiginiz zaman inş hamile kalırsınız ayrıca @monte sen bu ay hamile olabilirsiniz senin vücudun hazırladı kendini takip ettiğim kadarı ile canim
İnş canimAh kuzum inşallah hepimiz bir an önce hamis kalalim
canım nasıl hamile kaldın 5 kez. fsh falan kaçtıSize bir sır daha veriyim eşim hariç kimse bilmiyor benim mrnepoza girdigime ve çocuğu olmaz diye doktor raporun var ama ben 5 kez hamile kaldim
İnan bilmiyorum FSH 23 tu canım mevlam ol dedi oldu işte sonra ben test sonucumu alıp doktora gittim bak hamileyim diye oda bana sen mucizeysen benim diyeceğim yok dedi sonrada hiç unutamadığını cümleleri söyledi biz doktoru sadece vesileyiz Allahin takdiri dedicanım nasıl hamile kaldın 5 kez. fsh falan kaçtı
tabı cnm haklısın ama zevk kısmını aştık artık bızz en azndan ben sadeceSikilmayin zevk için birlikte olun unutun yumileri canım bak nasıl hamile kalıyorsunuz kusura bakmayın nacizane fikrimi soyledim
Anladım canım yorulmussun artık sanirimtabı cnm haklısın ama zevk kısmını aştık artık bızz en azndan ben sadece
yanı bırazz 4 ayda cabuk yıprandım dıyebılırımmm henuzz yenı yenı alıstım aslında ondnnAnladım canım yorulmussun artık sanirim
Hamilesindir inşallah canımbenm şu sag tarafmdakı agrı gecmedı hala kızlar top varmıs gbı agrıo sag kasıgım rahıme yakın azcıkk da regl yakın
valla canmmm surada bat a 3,4 gun kaldı gecen ay hsg cekıldımmm adet öncesı agrım oldu daha erken dedımm bu agrı nıye dedım pat erken adet oldm 31 gunde oluorm gecen ay 28 de oldum sımdıde sag tarafmmm aksamdan berı cok agrıo zonkluo hanı yumurtaa buyur ya catlar ken kasılır agrı yapar onun gbı kac saattr de devamm edıo ondnn dedm heralde regl gelıo dıye bugun adetın 27.günü çünküHamilesindir inşallah canım
Ben içimden geçeni söyledim canım hamilelik belirtilerinden oluyormuş öyle ağrılar inş hamilelik tir iyi düşünelim adet gelmesinvalla canmmm surada bat a 3,4 gun kaldı gecen ay hsg cekıldımmm adet öncesı agrım oldu daha erken dedımm bu agrı nıye dedım pat erken adet oldm 31 gunde oluorm gecen ay 28 de oldum sımdıde sag tarafmmm aksamdan berı cok agrıo zonkluo hanı yumurtaa buyur ya catlar ken kasılır agrı yapar onun gbı kac saattr de devamm edıo ondnn dedm heralde regl gelıo dıye bugun adetın 27.günü çünkü
aynenn cnm tabı iyi düşünelim iyi olsunnİ
Ben içimden geçeni söyledim canım hamilelik belirtilerinden oluyormuş öyle ağrılar inş hamilelik tir iyi düşünelim adet gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?