evet cnmmm öl olur geneldee bende büyüdüğü zaman cekmıstım bu agrıyıbnmde bugün adetim bitiyo ve sağ yumurtalığım ara arada sol yumurtalığıma iğne batar gibi birden sancı giriyo aniden olduğum yerde iki büklüm oluyorum inanın ki. yumurta büyüyo acaba ondan mı
Pardon yanlışlıkla aynı mesaj iki kez gönderildi, bunu sileyim.evet canım doktorum da öyle demişti gebelik şansın yüksek kendin deneyeceksin dedi... kimyasaldan sonra hsg çekildim tüplerde sıkıntı yok, doktor adet dönemi 5 folikül görünce amh istemedi, ilk ay fsh 23 dü, e2 21 di, kürlerle fsh 10,21 e indi e2 37 ye çıktı, doktor inceledi ve normal yoldan hamile kalabileceğimi denememi söyledi ama 2 aydır da ovulasyonu yakalayamıyorum, benim sıkıntım da bu... bu ay adetin 12.günü gidip yumilere baktıracağım bakalım,doktorum normalde yumi takibi yapmıyor, ilaç da vermiyor , onu köşeye sıkıştırmak istiyorum yumilere bakıp ilişki olsun der belki
Benimde gelmedi... İnatla kullanmıyorum şu söktürücüyüHee buna sevindim :) doktora gittim tarlusal verdi postaladı adetin 2 ila 5 günler arası gel testlerini tekrarlayalım dedi bende söktürücü kullanmak istemiyorum
evet canım doktorum da öyle demişti gebelik şansın yüksek kendin deneyeceksin dedi... kimyasaldan sonra hsg çekildim tüplerde sıkıntı yok, doktor adet dönemi 5 folikül görünce amh istemedi, ilk ay fsh 23 dü, e2 21 di, kürlerle fsh 10,21 e indi e2 37 ye çıktı, doktor inceledi ve normal yoldan hamile kalabileceğimi denememi söyledi ama 2 aydır da ovulasyonu yakalayamıyorum, benim sıkıntım da bu... bu ay adetin 12.günü gidip yumilere baktıracağım bakalım,doktorum normalde yumi takibi yapmıyor, ilaç da vermiyor , onu köşeye sıkıştırmak istiyorum yumilere bakıp ilişki olsun der belki
Canım bunu birde şu şekilde düşünelim.. Bu arada sadece fikrimi söylüyorum biley bildiğimden değilPardon yanlışlıkla aynı mesaj iki kez gönderildi, bunu sileyim.
Canım bi hurmamız eksikti.. Birazda ondan yiyip şişelim:))))kızlar bu ay hurma yenıyor
Kısırlık İlacı
Hurma bol miktarda fosfor ihtiva ettiği için kısırlık tedavisinde ilahi bir ilaçtır. Polenli hurma macunu yapılıp yenmeye devam edilir.
1- 8. âyette Zekeriya (a.s.)'in "Yarabbi zevcem kısır, ben ise ihtiyarım nasıl çocuk sahibi olabilirim" sualine.
2- 25. Âyet-i Kerîme'de doğum sancısı çeken Meryem validemize hurma ağacını silkele ve hurmaları dökülüversin (ye) mealindeki -hurmanın, kısırlık tedavi edici ve doğum kolaylaştırıcı etkisi.-
3- 24. Âyet-i Kerîme'de "Sakın mahzun olma muhakkak ki Rabbin senin alt yanında bir su deresi meydana getirdi."
Benim düzenim bozuldu 40 günü geçti galiba içmiycem Ama yinede :)Benimde gelmedi... İnatla kullanmıyorum şu söktürücüyü
Canım bi ara çok arAştırdım bunu ama bildiğimi ari poleni ve sütü daha iyi gibi geldihttps://www.aktarland.com.tr/urun-516/hurma-poleni-20-gr.html kızlar bide bunu buldum kısırlığa ve yumurtlama da faydası varmış
Benimde 21 gün geçti canım.. Soğan kürünün yarın 14. Günündeyim oda sökmediBenim düzenim bozuldu 40 günü geçti galiba içmiycem Ama yinede :)
Simdi ben sana anlatayım ilk kür soğan kürüydü olmam gereken tarihten 1 hafta önce oldum.sonra aslan pencesi sabah aksam içtim 1 ay tık yok sonra tekrar 10 gün soğan suyu içtim yine tık yok ve şimdi civanperçemi perçemi içiyorum 4 gün oldu günde 1 defa ve hala gelen giden yok nedeceğük bilmem :)Benimde 21 gün geçti canım.. Soğan kürünün yarın 14. Günündeyim oda sökmedi
o bende de oluyor canm.. kistt mi diye düşüyordum ama senin dediğin gibidir yumurta büyüyordur inşallah..bnmde bugün adetim bitiyo ve sağ yumurtalığım ara arada sol yumurtalığıma iğne batar gibi birden sancı giriyo aniden olduğum yerde iki büklüm oluyorum inanın ki. yumurta büyüyo acaba ondan mı
O halde benim çıkardığım sonuç su, biz FSH i düşürerek ve kurlere devam ederek FSH i düşük tutmaya çalışarak aslında var ettiğimiz yumurtaların gelişmesini engelliyoruz, buna gore o halde FSH sadece yumi oluşurken yani adet dönemi düşürülecek, adet sonrası ovulasyona kadar yüksek olması istenecek, bu mantıktan yola çıkarsak hayıt, aslan vs gibi kurler ovulasyona kadar icilmeyecek? Bak bu enteresan olduCanım bunu birde şu şekilde düşünelim.. Bu arada sadece fikrimi söylüyorum biley bildiğimden değil
1- Reglinin 2.veya 3. Günü FSH a bakılır.. Çünkü o dönemlerde en düşük yani gerçek değeri verir..
2- Yumurtalar büyümeye başladığında anladığım kadarı ile FSH yükselir.. Çünkü Tüp bebek tedavisinde kullandığım iğnelerin üzerinde FSH hormonu yazıyordu.
3-Bunlardan da anlaşıldığı gibi evet FSH yüksekken hamile kalınıyor ama en baştan FSH düşük olcakki yumurtalar büyümeye meyilli olsun.
Yoksa benim gibi yüksrk FSH ile tedaviye başlanırsa yumurtalar büyümez..
O halde benim çıkardığım sonuç su, biz FSH i düşürerek ve kurlere devam ederek FSH i düşük tutmaya çalışarak aslında var ettiğimiz yumurtaların gelişmesini engelliyoruz, buna gore o halde FSH sadece yumi oluşurken yani adet dönemi düşürülecek, adet sonrası ovulasyona kadar yüksek olması istenecek, bu mantıktan yola çıkarsak hayıt, aslan vs gibi kurler ovulasyona kadar icilmeyecek? Bak bu enteresan oldu
Canım başkente bi arkadaşım yıllarca gitti boşa zaman kaybetti.. Senin moralini bozmak istemem ama orda yeterli ilgi ve alaka yok.. Arkadaşım şu an bi tüp bebek merkezine gidiyo 1 yıl olucak yakında.. Başkentte harcadığım 4 yıla çok pişmanım diyo.. Biraz bugün git yarın gel kafası vardı onlarda diyo.. Yine de sen bilirsin..sağol canımcım, şimdilik başkent e devam ediyorum bakalım...hımmm amh baktıklarını bilmiyordum...
kızlarrr bu konu hakkında fikirleriniz nedir? yeni bir durum çıktı şu an ortaya ve bence gerçekten önemli, durum buysa o sebeple biz 3-4 aydır hamiş kalamıyor olabiliriz, çünkü hep ve sürekli kullandığımız kürler,ilaçlar vs derken biz tüm ay fsh ı baskılıyoruz,oysa fsh ın baskılanması yumilerin gelişmesine engelmiş? gerçekten böyleyse çok saçma bi çabanın içindeyiz hemen yeni bir yol izlemeli?O halde benim çıkardığım sonuç su, biz FSH i düşürerek ve kurlere devam ederek FSH i düşük tutmaya çalışarak aslında var ettiğimiz yumurtaların gelişmesini engelliyoruz, buna gore o halde FSH sadece yumi oluşurken yani adet dönemi düşürülecek, adet sonrası ovulasyona kadar yüksek olması istenecek, bu mantıktan yola çıkarsak hayıt, aslan vs gibi kurler ovulasyona kadar icilmeyecek? Bak bu enteresan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?