okusana kuzum yazıştıklarımızı, günaydıngünaydın kızları yeni teziniz nedirr napıomusuzz sımdı hayıt ıcmıomuyuz
okudum az bırazını kuzumm fsh kucukkken basıoruz herseye yumı büyürkennn fsh nın yukselmesi lazmm anladgm kadaryla bızım içtiklermzz de düşürdüğüne göre baskılıomuyuzz o zaman nasl yapcaz ılk on bes gun yada son onbes gune bölcezokusana kuzum yazıştıklarımızı, günaydın
İnşallah gerek kalmaz canım ama senin tedavine başlamışlar ilgili bi doktorla karşılaşmışsın demekki benim o arkadaşıma 4 yıl resmen sadece test yaptılar ne yumurta takibi ne başka bişey git gel git gel.. Sorun yok olur diye diye kızın 4 ylı boşa geçti.. Şimdi tedavi olduğu doktora ilk başladığında direk aşılama yaptılar tutmadı.. Sonra tüp yaptılar tuttu ama 8. haftada kalbi atmadı.. Şimdi tekrar deneyecek.. Belki bu işlemler 4 yıl önce olsaydı bu kadar zor olmazdı diyo haklı olarak.. Çok oyalamışlar zaman kaybetti şu an 40 yaşındagünaydınnnn
yok canım sende bildiğini söylüyorsun sonuçta..ben çok memnunum dr dan.en son gittiğimde 10 dk muayene 30 dk da konsültasyon şeklinde ne yapılacak ne edilecek konuştu.evet çok kalabalık.hak veriyorum..ancak orada sonuca ulaşan çok arkadaşım oldu,özellikle rezerv azlığı nedeniyle.
birde ben rapor hakkımı kullanıcam işin açığı burada.Allah ın takdiri negatif olursa da sanırım İstanbulda tedavime devam edicem.orda da Aret bey ya da Bülen Tıraş ı düşünürüm.
ama ne diyim inşallah gerek kalmaz.
Ben hep kahve sigara içiyorumtatlım olabilir ben de ilk testi yaptırdığımda inanılmaz sıkıntılıydım evde tadilat yaptırıyorduk ve gece gündüz ustalar sinirlerimi zıplatmıştı,hatta bi gece önce sinirden ağlamıştım bitsin artık diye,sabah da kan vermeden önce 6-7 adet sigara ve 4-5 fincan sade nescafe içmiştim,sonradan öğrendim ki onlarda fırlatmış olabiliyormuş değerleri
İnan bence etkilemez onlar düşükse dusukturBen hep kahve sigara içiyorumYani ben bu düşük sonuca inanmıyımmı yanılmış olabilirler mi yine yüksek mi
çok üzüldüm çok hemde zaman önemli bizim içinİnşallah gerek kalmaz canım ama senin tedavine başlamışlar ilgili bi doktorla karşılaşmışsın demekki benim o arkadaşıma 4 yıl resmen sadece test yaptılar ne yumurta takibi ne başka bişey git gel git gel.. Sorun yok olur diye diye kızın 4 ylı boşa geçti.. Şimdi tedavi olduğu doktora ilk başladığında direk aşılama yaptılar tutmadı.. Sonra tüp yaptılar tuttu ama 8. haftada kalbi atmadı.. Şimdi tekrar deneyecek.. Belki bu işlemler 4 yıl önce olsaydı bu kadar zor olmazdı diyo haklı olarak.. Çok oyalamışlar zaman kaybetti şu an 40 yaşında
kızlarrr bu konu hakkında fikirleriniz nedir? yeni bir durum çıktı şu an ortaya ve bence gerçekten önemli, durum buysa o sebeple biz 3-4 aydır hamiş kalamıyor olabiliriz, çünkü hep ve sürekli kullandığımız kürler,ilaçlar vs derken biz tüm ay fsh ı baskılıyoruz,oysa fsh ın baskılanması yumilerin gelişmesine engelmiş? gerçekten böyleyse çok saçma bi çabanın içindeyiz hemen yeni bir yol izlemeli?
fikirleri almak isterim,haydi kızlar?
@nisanok @34ebrari34gibigibiyim @amayaa sekerpancari brnh @gulbil10 EGE ASYA @ebrukkkk @zeynepzumra A arkadasimes ve etiketleuemediğim herkes,şu konuya bi el atalım lütfennn
işinizde az çok stresli galiba.ben o sonucu 2. tedavimde cetrotide diye bir iğne kullanmıştım sadece o zaman 2,5 gördüm fsh ı.dr iğneden dedi. ama sizinki düşük gerçekten bence.yani bu ay gelişen yumurtalar daha kaliteli olabilir.h düzgün salgılanıp çatlatırsa inşallah bebiş gelir bu ay.Ben hep kahve sigara içiyorumYani ben bu düşük sonuca inanmıyımmı yanılmış olabilirler mi yine yüksek mi
Şimdi bu arkadaşım o kardeşlere gidiyo işte.. İnşallah çok geç kalmamıştır da olur.. Ben de bi görüş almaya gitmek istiyorum bu haftasonu nova art'a.. aynı oyalanmaları yaşamak istemiyorum.. Gözümün önünde bu kadar zor bi örnek varken insan etkileniyo.. Kız da beni uyarıyo zaten onun sayesinde evlendim çocuk işlerine giriştim nerdeyseçok üzüldüm çok hemde zaman önemli bizim içindr um iyi yani hani ilgi alaka ve sorularada cevap veriyor.en azından dinliyor beni. Tüp bebek bölümünün kurucusu .Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu.
ama buraya gitmeseydim mutlaka Nova Art a giderdim.ikiz prof kardeşler.onlarda çok uzman az konuşurlar ama işlerini çok iyi yaparlar.
17ydi aralık sonucumda biliyomusun?? Nasıl işe yaradı bu kürler hayret ediyorum.. İnşallah bu ay senden ümitliyim dedi doktorum da valla ben de ümitliyim sanki bu ay fsh düşük görünce moralim de yükseldi.. Hayırlısı olsun hakkımızda :)işinizde az çok stresli galiba.ben o sonucu 2. tedavimde cetrotide diye bir iğne kullanmıştım sadece o zaman 2,5 gördüm fsh ı.dr iğneden dedi. ama sizinki düşük gerçekten bence.yani bu ay gelişen yumurtalar daha kaliteli olabilir.h düzgün salgılanıp çatlatırsa inşallah bebiş gelir bu ay.
tabiki bu kürler çok öenmli ama nerede coşkuyu verip nerede frenleyeceğimizi bilmemiz gerek,bunu anladım ben bu sabah,rutine bağlayıp her gün içeyim demekle olmuyor
çok iyi düşünmüşsün. ön görüşme ücretsiz zaten.muayenede eder.dediğim gibi fazla konuşmazlar ama işlerinde çok uzmanlar.Şimdi bu arkadaşım o kardeşlere gidiyo işte.. İnşallah çok geç kalmamıştır da olur.. Ben de bi görüş almaya gitmek istiyorum bu haftasonu nova art'a.. aynı oyalanmaları yaşamak istemiyorum.. Gözümün önünde bu kadar zor bi örnek varken insan etkileniyo.. Kız da beni uyarıyo zaten onun sayesinde evlendim çocuk işlerine giriştim nerdeyse
ben varım bir yıldan biraz fazla zaman önce azaldı, 7 ay önce tahlil yaptırdım fsh 18 idi.Kizlar bu fshi yuksek olupta adeti azalan varmi aranizda
o zaman maşallah diyorum...inşallah o bebiş bu ay göbüşe gelsin hayırlısıyla :))17ydi aralık sonucumda biliyomusun?? Nasıl işe yaradı bu kürler hayret ediyorum.. İnşallah bu ay senden ümitliyim dedi doktorum da valla ben de ümitliyim sanki bu ay fsh düşük görünce moralim de yükseldi.. Hayırlısı olsun hakkımızda :)
evet tatlım bana da doğru yola girmişiz gibi geliyor,Evet canım bencede regl döneminde düşük tutmak önemli.Sonrasında bu hormon çok önemli çünkü birde ben hep dedim doktorda dedi fsh tek başına değerlendirilmemeli zaten.Mesela reglin 3. günü fsh yüksekse regl başlamadan önce müdahale gerekirki regl biter bitmez fsh ı rahat bırakmak gerek kürlerle baskılanmamalı.Mantıklı yani geldiğin nokta montecim.
bencede cok dogruu aylardr zaten hergun ıcıoruz bır de ıcmeden deneyelımm bakalım evett rafa kaldırıoruz sımdı bunlarııevet tatlım bana da doğru yola girmişiz gibi geliyor,brnh bernuşum aynen dediğin gibi bence reglin 25.günü falan başlayıp bu kürlere, bir sonraki reglin 3.4. gününe kadar devam edip ovulasyona kadar bırakmalıyız gibi, şu an çıkardığım sonuç..siz ne dersiniz kızlar?
desene gitti 2 ay dahaincir yemenin ne zararı olabilir ki ama şekerim yaaaa? suyunu kaynatmadan sabahları ağzıma yarım incir atıversem???
yessss, ne güzel yaa,daha bi umutlandım şimdi,demekki biz fsh ı baskılarken yumi gelişimini engellemişiz aslında, o zaman ne diyoruz,bu ay gelsin bebişlerrrr :)bencede cok dogruu aylardr zaten hergun ıcıoruz bır de ıcmeden deneyelımm bakalım evett rafa kaldırıoruz sımdı bunlarıı
Ben bırakıyorum o zaman şimdi adetimin 8. günü şu an 14 Ocakta olmuştu ?? Baırakıyımmı aslan pençesiyle hayıtı??evet tatlım bana da doğru yola girmişiz gibi geliyor,brnh bernuşum aynen dediğin gibi bence reglin 25.günü falan başlayıp bu kürlere, bir sonraki reglin 3.4. gününe kadar devam edip ovulasyona kadar bırakmalıyız gibi, şu an çıkardığım sonuç..siz ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?