Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

okusana kuzum yazıştıklarımızı, günaydın
okudum az bırazını kuzumm fsh kucukkken basıoruz herseye yumı büyürkennn fsh nın yukselmesi lazmm anladgm kadaryla bızım içtiklermzz de düşürdüğüne göre baskılıomuyuzz o zaman nasl yapcaz ılk on bes gun yada son onbes gune bölcez

İnşallah gerek kalmaz canım ama senin tedavine başlamışlar ilgili bi doktorla karşılaşmışsın demekki benim o arkadaşıma 4 yıl resmen sadece test yaptılar ne yumurta takibi ne başka bişey git gel git gel.. Sorun yok olur diye diye kızın 4 ylı boşa geçti.. Şimdi tedavi olduğu doktora ilk başladığında direk aşılama yaptılar tutmadı.. Sonra tüp yaptılar tuttu ama 8. haftada kalbi atmadı.. Şimdi tekrar deneyecek.. Belki bu işlemler 4 yıl önce olsaydı bu kadar zor olmazdı diyo haklı olarak.. Çok oyalamışlar zaman kaybetti şu an 40 yaşında

Ben hep kahve sigara içiyorum Yani ben bu düşük sonuca inanmıyımmı yanılmış olabilirler mi yine yüksek mi

çok üzüldüm çok hemde zaman önemli bizim için dr um iyi yani hani ilgi alaka ve sorularada cevap veriyor.en azından dinliyor beni. Tüp bebek bölümünün kurucusu .Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu.
ama buraya gitmeseydim mutlaka Nova Art a giderdim.ikiz prof kardeşler.onlarda çok uzman az konuşurlar ama işlerini çok iyi yaparlar.

Evet canım bencede regl döneminde düşük tutmak önemli.Sonrasında bu hormon çok önemli çünkü birde ben hep dedim doktorda dedi fsh tek başına değerlendirilmemeli zaten.Mesela reglin 3. günü fsh yüksekse regl başlamadan önce müdahale gerekirki regl biter bitmez fsh ı rahat bırakmak gerek kürlerle baskılanmamalı.Mantıklı yani geldiğin nokta montecim.

Ben hep kahve sigara içiyorum Yani ben bu düşük sonuca inanmıyımmı yanılmış olabilirler mi yine yüksek mi
işinizde az çok stresli galiba.ben o sonucu 2. tedavimde cetrotide diye bir iğne kullanmıştım sadece o zaman 2,5 gördüm fsh ı.dr iğneden dedi. ama sizinki düşük gerçekten bence.yani bu ay gelişen yumurtalar daha kaliteli olabilir.h düzgün salgılanıp çatlatırsa inşallah bebiş gelir bu ay.

Şimdi bu arkadaşım o kardeşlere gidiyo işte.. İnşallah çok geç kalmamıştır da olur.. Ben de bi görüş almaya gitmek istiyorum bu haftasonu nova art'a.. aynı oyalanmaları yaşamak istemiyorum.. Gözümün önünde bu kadar zor bi örnek varken insan etkileniyo.. Kız da beni uyarıyo zaten onun sayesinde evlendim çocuk işlerine giriştim nerdeyse

17ydi aralık sonucumda biliyomusun?? Nasıl işe yaradı bu kürler hayret ediyorum.. İnşallah bu ay senden ümitliyim dedi doktorum da valla ben de ümitliyim sanki bu ay fsh düşük görünce moralim de yükseldi.. Hayırlısı olsun hakkımızda :)

tabiki bu kürler çok öenmli ama nerede coşkuyu verip nerede frenleyeceğimizi bilmemiz gerek,bunu anladım ben bu sabah,rutine bağlayıp her gün içeyim demekle olmuyor

Evet bende onu kastettim kürler faydalı evet ama zamanlamada gün detayı bile gebeliği engeller vücut bu makina deilki kendin programlayasın.

çok iyi düşünmüşsün. ön görüşme ücretsiz zaten.muayenede eder.dediğim gibi fazla konuşmazlar ama işlerinde çok uzmanlar.

o zaman maşallah diyorum...inşallah o bebiş bu ay göbüşe gelsin hayırlısıyla :))

Gobe istemeden hüzünlendirdim galiba seni

evet tatlım bana da doğru yola girmişiz gibi geliyor, brnh bernuşum aynen dediğin gibi bence reglin 25.günü falan başlayıp bu kürlere, bir sonraki reglin 3.4. gününe kadar devam edip ovulasyona kadar bırakmalıyız gibi, şu an çıkardığım sonuç..siz ne dersiniz kızlar?

bencede cok dogruu aylardr zaten hergun ıcıoruz bır de ıcmeden deneyelımm bakalım evett rafa kaldırıoruz sımdı bunlarıı

bencede cok dogruu aylardr zaten hergun ıcıoruz bır de ıcmeden deneyelımm bakalım evett rafa kaldırıoruz sımdı bunlarıı
yessss, ne güzel yaa,daha bi umutlandım şimdi,demekki biz fsh ı baskılarken yumi gelişimini engellemişiz aslında, o zaman ne diyoruz,bu ay gelsin bebişlerrrr :)

Ben bırakıyorum o zaman şimdi adetimin 8. günü şu an 14 Ocakta olmuştu ?? Baırakıyımmı aslan pençesiyle hayıtı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…