Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yessss, ne güzel yaa,daha bi umutlandım şimdi,demekki biz fsh ı baskılarken yumi gelişimini engellemişiz aslında, o zaman ne diyoruz,bu ay gelsin bebişlerrrr :)
hadı bakalım ınsallah yalızz bunu tam ayın basında çözmekle cok ıyı ettın tam vaktın de müdahale etmıs olcaz bu arada hurma polenı dıye bısy buldmm dünn onu arıcam heryerde faydalarını okudum yumurta gelısımı ve yumurtlamada yardımcıymı s etkılıymıs

Ben bırakıyorum o zaman şimdi adetimin 8. günü şu an 14 Ocakta olmuştu ?? Baırakıyımmı aslan pençesiyle hayıtı??
vallahi yavrum vardığımız sonuç o, baksana bile bile lades yapmışız,bırak bu ara fshın yükselip yumileri geliştirsin zaten yeterince düşük..ee ben de soğan kürüne başladım diye bırakmıştım zaten, evet bence bu ay ve önümüzdeki ay bu metodu uygulayalım derim...

süpper bence de zamanlama şahane oldu, zaten arı sütü-bal-polen-hurma-incir bunlar her zaman yenilebilir,gebelikte bile, çok faydalı gıdalar bunlar, bunlara devam sadece hayıt ve aslanpençesi doğru zamanlarda içeceğiz...

aynenn kac şişe içtk yahu bencede az ara verelım en ıyısı sımdı bal tarcın arı süütü hurma polen bunları yapcz ıns

dr bu ayki tedavimi iptal eder.
çok üzüldüm canım... ama başlayıp negatif almaktansa baştan iptal daha iyi.... bunu söylememin faydası olacağını düşünmüyorum ama yine de belirtmek istedim.

kullanılan kürlerin 3 ay kullanımından sonra net sonuç vereceğine inanıyorum ben... 3 ay kür kullanımı sonrasında da tedavi.....
yahu ne yiyeceğimizi şaşırdık bu yumiler için,kızlar hurma da işe yarıyormuş,artık çörekotu,bal-polen -arı sütü,hurma,incir ne bulduysak yiyelim bari,ne halt edeceğimizi şaşırdık yaaa
hurmanın fazlası düşük sebebidir bu arada... o da aklınızda olsun da kızlar....
Hee buna sevindim :) doktora gittim tarlusal verdi postaladı adetin 2 ila 5 günler arası gel testlerini tekrarlayalım dedi bende söktürücü kullanmak istemiyorum
neden kullanmak istemiyorsun??? kullan gelsin ki önüne bakabilesin....böyle olması sorun... belki de kiste sebep olacak, bir de üstüne kür yapıyosun üstelik....

aynen öyle tatlım, doktor ilaç kür tedavi hepsi vesiledir.... vakti saati, bide bizim nasibimiz kısmetimiz vardır.... olmayacak sa da dualar vardır, dualarla kader bile değişirmiş ya... o....
ayyyynenn öyle oluyor tatlım...
fsh 2.3. günlerde en düşük seviyesinde olur, bizimkiler yüksek çıkınca bir dengesizlik olduğuna delalet ediliyor... eğer rezerv tükenirse zaten hiç bir kür yeniden vücudu yumurtlatamaz, ha olmaz mıııı olabilir ama işte o milyonda birdir.... fsh yüksek bide folikül az ise muayenede, rezerv azlığından bahsedilir.... evet tek başına fsh yüksek olması menopozu göstermez, yada yüksek fsh hamile kalmaya engel de değildir.... hatta bazı bünyelerde buna göre işleyebilir...

bu yüzden önce kürlerle fshı düşürelim sonra tedavi olalım diyorum...
Günaydın tatile son 2 gün :)
Mutlu musmutlu günler diliyorum herkese :)
musmutluuu günlerrrr

tüp bebek tedavilerinde önce fsh baskılanır, sonra fsh ile desteklenir en sonda da çatlatma iğnesi ile lh hormonu verilir....bir kaç ay kürlerle dengelemek ve kalitelerini arttırmak sonra da kürleri bırakmak gerekiyor... ömrü billah kürle yaşanmaz zaten dimi

fsh sadece tek başına anlam ifade etmez... ama öyle aylarca gözlem de yapmak gerekmez.... vajinal muayenede görülen folikül sayısından yada amh desteğinden anlaşılabilir durum. ultrason da 5-6 veya 8 e kadar folikül varsa muhtemel rezervin azaldığı kanısı oluşur. sorunsuz insanlarda 10 üzeri folikül bulunmaktadır.

sende iyiki varsınnnn

süpperrrr, inşallah doğru yolu bulmuşuzdur
ınsallah cnm emınım dogruu yolda oldugumuzdan suaann bu hormonların da bir döngüde oldugunu hesaplamadkk haterlayalım fsh sı yuksekken hamıle kalanlarıı buda onun gı karsık bısy ztn kac aydr içioruzz bunları bısey olmadı bırde öle deneyelım hiçbirsey kaybetmeyız

aynen kuzum hiç bir şey kayvbetmeyiz,haydi gazamız mübarek olaaa, gelsin bebişlerrr

canım burada şunu düzeltmek isterim, aylarca gözlemi menopoz teşhisi koymak için söyledi doktor bi ay çıkan fsh sonucuna göre kimse sana menopoz diyemez,aylarca adet gözlenir, farklı testler yapılır,ultrason kontrolleri vs en az 6 ay adet düzeni vs takip edilir ona göre menopoz teşhisi konur dedi doktorum, ki ben de açıkcası bunu mantıklı buluyorum....

Tmm canım bıraktım gitti o zaman :) zaten 1 hafta 10 gün sonra 3. soğan kürümü yapıp tamamlıycam.. 1 hafta bişey içmiyorum.. Çörek otu+bal mı yesem?? 3 yumurtam gelişir belki 3üzüm olurrr ??? O nasıl yapılıyodu ne zaman başlanıyodu??

başlayabilirsin kuzum ona ben gözkararı karıştırıp macun yapmıştım belki ölçü verir diğer arkadaşlar,tarçın-çörekotu -balı macun kıcamında karıştırıp bir cam kavanoza koydunm sabahları aç karna 1 çay kaşığı yedim ben

bizlere söylenen "menopoz" değil aslında erken menopoz riski.... fsh yüksek amh düşükse ultrason görüntüsü de az ise, rezerv azalmıştır...

Tmm canım hemen yarın başlıyorum o zaman

Kızlar ya Mustafa Koç Allah'ın rahmetine kavuşmuş...,Allah rahmet eylesin.Allah sadece sağlık versin canlarım...Bugünde uyandık nefes alıyoruz ve bu milyon dolarla satın alınılacak birşey değil...Çok şükür bu halimize de...

O zaman kızlar şöyle bir toplamak gerekirse;

- Hayıt ve aslan pençesine BAT a 2-3 kala başlayacak adet bitiminde bırakacağız...10 gün filan kullanacağız yani en fazla.
- Arı sütü bal polen,keçi boynuzu pekmezi hep tüketebiliriz
- Sadece soğan kürü yaptığımızda başka hiç birşey yapmıyoruz.
- Bal tarçın çörek otunuda adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakıyoruz...

Doğrumu anlamışım?

evet cnm cok dogru anlamıssın

evet canım çörekotu karışımı devam da edebiliyoruz sanırım ama ovulsayona kadar denmesinin sebebi yumiler için olduğundan dolayı artık yumi gelişmiş çatlamış olunca bir işe yaramaz diye,ben geçen ay 1 ay boyunca yemiştim alışkanlık yapmıştı sanırım çörekotu çünkü çok önemli bi bitki, günlerdir araştırıyorum hayatınızın sonuna kadar bile tüketebilirsiniz yazmışlar, bağışıklık sistemini çok güçlendiriyor,ben şimdi yağını içiyorum sabahları,bal-tarçın zaten faydalı gıdalar... çörekotu ile ilgili sadece gebelikte doktora danışıp kullanılmalı çünkü rahim kaslarını kastığı için sakıncalı olabilir demişler ama annelikte de sütü inanılmaz artırdığı için de kullanın demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…