Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hesapladımda ben doktordan gelince yani 8 inde hayıta başladım arada aksattım bıraktım ama çörek otu bal tarçını hiç aksatmadan 10 gün yedim doktor folikül görünce çatlamaya yakın bıraktım onuda yani şu ki çörekotu,bal,tarçın çok ama çok faydalı yumurta büyümesi ve çatlaması için.Başka birşey kullanmadım çünkü.Demekki bendede oluşuyordu fazla büyümüyordu yada büyüsede sağlıklı deildi etkili oldu.Haa birde ben ovulasyon gününmü yanlış biliyordum hepsi bir arada beni 10 ay bekletti.

yolundan ilerliyoruz tatlım bu ay, hadi inşallah bu ay tutsun da benim minik mercimek akrep olsun

hadı ınsallah kız bızde peşinden gelırız bugun bnm adetın 3 gun aldı

yolundan ilerliyoruz tatlım bu ay, hadi inşallah bu ay tutsun da benim minik mercimek akrep olsun

Haaaayyydi bakalım gelsin şu mercimekler...Yeter yahuuu beklemekten pc başında doğurucam yada telefon elimdeyken geçen yoğurt çorbası ( yayla çorbası) yaparken tel elimde bir taraftanda çorba karıştırıyorum eşimde güldü ne gülüyosun beeeeeee dur çok önemli diyorum :))))

tamam canım Allahın izni ile gelecek bu ay mercimeklerrrr,hadi inşallah, ovulasyon testim de geliyor,ohhh misss

inşallah kuzumm,sen de minik mercimeğimizi büyüt annesi, bize fotolarını koy vakti zamanı gelince,yeğenimizi görelim bi an önce

tabiki bende paylaşcam sizlerde paylaşıcaksınız bu günleri hatırlıcaz gülücez hatta :))) herkesin buraya panikle girişi aklına gelicek benim geliyor mesela :))) gülmek için bir sebebi olucak herkesin....

tabiki bende paylaşcam sizlerde paylaşıcaksınız bu günleri hatırlıcaz gülücez hatta :))) herkesin buraya panikle girişi aklına gelicek benim geliyor mesela :))) gülmek için bir sebebi olucak herkesin....
ahh ah gelsin artık o günler tatlım inşallah

haklısın canım. ilk duyduğumda üzülmüştüm. ama bunda da bir hayır vardır diyorum. yarın kontrol günüm var. sabah hastaneyi aradım. hava muhalefeti dolayısıyla pazartesi gelsem olur mu dedim. ama dr ilaç kullandığım için cuma yada cumartesi görmek istiyormuş. gitmeyi hiç istemiyorum. iptal lafını duymak o kadar yolu gideceğim.

belki bi umut farklı bir sonuç çıkar be tatlım....

montecim msj ını şimdi gördüm. öğleden önce toplantı dolayısıyla nete giremedim. yapılan kürler fsh ı baskılıyor olabilir. ama bu tüm kürler içibn geçerli değil bence. hayıt mesela. hayıt tüm ay baskılıyor olsa idi adetleri düzenlemez idi bence. yumurtlamayı düzenleyici özelliği var ki adetleri düzenliyor.

canım sağolasın ama bir iki günde mi büyüyecek? ben kendimi iptale alıştırdım. dr iptal dediğinde üzülmeyeceğim. işin güzel tarafı bu.
yok canım yumi büyümesini düşünmemiştim farklı bi tedavi, bilemedim ki, bi farklı moral, belki bi umut...hayırlısı olsun kuzum,dualarım seninle

her fikre her duyulana,her tecrübeye ihtiyaç duyduğumuz bi dönemdeyiz canım,bir de böyle deneyelim dedik ne kaybederiz ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…