Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

sen 2 farklı doktorla ilerliyorsun sanırım değil mi canım?
hayır canım. tek dr. dün ki dr balıkesirde. benim kasık ağrım çok şiddetli idi. bir de yumi gelişimini öğrenmek için gittim. iyi ki gitmişim. hem yumim olmadığını öğrendim. hemde enfeksiyon olduğunu öğrendim. bu arada enfeksiyon çok rahatsız ediyor beni.

anladım canım bu enfeksiyon neden olurmuş ki?

Evde durdukça birşeyler yiyorum.Ne güzel yürüyüş yapıyordum,kar kış olunca onu da yapamıyorum.55 kilodan 58 e çıktım
Bana çalışmamak hiiiiç yaramıyor.Tedavi süreci ve ameliyat olma ihtimali yüzünden iş de bakamıyorum.Evde kendimi yemekten bir hal oldum.Bir taraftan gelecek ay seçip gideceğim doktor çok önemli,inşallah hayırlı olur diyorum,bir taraftan ameliyat ihtimali çok yüksek olduğu için elim yüreğimde,korkuyorum.Ne yapsam bilemiyorum valla artık.36 yıllık hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum...

Allah beterinden saklasın canım benim, bunlar ne ki?insan neler yaşıyor az sakin ol,olumlu düşün,neler gelip geçiyor,seninki basit bi operasyon insanlar ne ameliyatlar atlatıyor,güçlü olmaya çalış

canım onu hiç bilmiyorum. inşallah en kısa sürede geçer.

Arkadaşlar enfeksiyon çok önemli nerden nedeni boşverin de mutlaka araştırın. Klamidya testi yaptırın, tüplere hasar verebiliyor ve ilerde sıvı birikmesine neden olup tutunmaya engel olabiliyor.

Arkadaşlar enfeksiyon çok önemli nerden nedeni boşverin de mutlaka araştırın. Klamidya testi yaptırın, tüplere hasar verebiliyor ve ilerde sıvı birikmesine neden olup tutunmaya engel olabiliyor.
enfeksiyonun türünü bilmiyorum. inşallah klamidya değildir.

Bende uyku yok ya önceden uyuyordun şimdi her sabah fix bir mide bulantısı nöbeti geçirmekten başka bir sıkıntım yok :)
bebiş büyüyorrrr, bak bugünlerde bebişin ağzı oluşmu sende birazcık sinirli olabilirmişsin,takviminde diyor,eşine söyle alttan alsınbayılıyorum bu takvime
kara kışa dikkat,sıkı sıkı giyin,bulantılar geçsin bir an önce de gebeliğin balayı başlasın senin için

pancarcım çoook teşekkür ederim inşallah o takvimi sende yakında yaparsın sabah açken yakalıyor bulantı daha birşey yememişim yani gece yatarken içtiğim suyu çıkarabiliyorum ancak :)))) neyse çekicez bebişler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…