Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben de bayılıyorum bu takvime her hafta bilgiler yenilenince eşime okuyorum hatta bak 6.haftada bunlar oluyor,7.hafta şöyle-böyle diye...Rabbim tez zamanda kavuştursun hamişlik takvimlerimize inşallahhhh

ben de bayılıyorum bu takvime her hafta bilgiler yenilenince eşime okuyorum hatta bak 6.haftada bunlar oluyor,7.hafta şöyle-böyle diye...Rabbim tez zamanda kavuştursun hamişlik takvimlerimize inşallahhhh

İnşallah kendi bebişinizin takviminide gün gün takip edersiniz montecim Allah bir an önce nasip etsin

kıyamammm bir arkadaşım yattığı yatağın yanındaki komidine beyaz leblebi ve tuzlu çubuk kraker koyuyordu gece bile yiyordu,mide sanırım boş olunca bu bulantı ve kusma çok oluyor,tez vakitte geçip gitsin umarımöyle ya herşey onlar için

aminn amin en kocamanından inşallah hayırlısıyla sağlıcakla,Allah nasip etsin yapmayı cümlemize..

kahve ve çikolata gibi kafein içeren gıdaların yumurtlara çok zarar verdiğini okumuştum, ben de ilk fsh tan önce diyet yapmıştım iki ay, sabahları kahve ile geçiştiriyordum, tok tutuyordu...

kahve ve çikolata gibi kafein içeren gıdaların yumurtlara çok zarar verdiğini okumuştum, ben de ilk fsh tan önce diyet yapmıştım iki ay, sabahları kahve ile geçiştiriyordum, tok tutuyordu...
aynennn,ben de çok içerdim nescafe eskiden,artık içmiyorum gün içinde belki 1-2 adet Türk kahvesi,o kadar

türk kahvesi de zararlı değil mi tatlım?
canım zararlıysa da kendimi kafeinden bu kadar soyutlayamayacağım önceden gün içinde en az 10 fincan sade nescafe içerdim hem de koyu, en az 3 fincan T.kahvesi ve her akşam en az 1 litre light kola, 3 aydır yaptığım tek şey günde 1 ya da 2 fincan t.kahvesi,bunlar benim çok çok iyi günlerim yani...kahve fincanınm boş kalmayacak talimatım vardı yıllarca tok tuttuğu için de kilomu dengeliyordum iyi oluyordu ve çok severdim sade nescafeyi...

olsun canım o kadarlık. 3 fincan kahvenin zararı olmaz diye düşünüyorum. nescafeye o kadar düşkünlüğüm yoktu. şimdi aramıyorum. ama sigara... bize ne kadar kötülük yapmış yaaa.... yokluğuna alışmak çok zor...

kızlarr bence bu yıl kız bebek yılı gibi geliyor geçen sene genelde erkek bebek doğurdu arkadaşlarım,2016 ocak başından beri doğuran arkadaşlarım da kız...bana 2016 kız yılı gibi geliyor....

Bu kadar kahveye senin değerler çok iyi monte....

Arkadaşlar Ankara kara teslim, dışarısı bembeyaz, gelin gibi. Bu arada bu akşam eve gidebilecek miyim, dolmuş o yokuşu çıkabilecek mi? Yarın işe nasıl gelicem? İzin mi alsam gibi sorular aklımda dolanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…