ben de bayılıyorum bu takvime her hafta bilgiler yenilenince eşime okuyorum hatta bak 6.haftada bunlar oluyor,7.hafta şöyle-böyle diye...Rabbim tez zamanda kavuştursun hamişlik takvimlerimize inşallahhhhbebiş büyüyorrrr, bak bugünlerde bebişin ağzı oluşmusende birazcık sinirli olabilirmişsin,takviminde diyor,eşine söyle alttan alsın bayılıyorum bu takvime
kara kışa dikkat,sıkı sıkı giyin,bulantılar geçsin bir an önce de gebeliğin balayı başlasın senin için
ben de bayılıyorum bu takvime her hafta bilgiler yenilenince eşime okuyorum hatta bak 6.haftada bunlar oluyor,7.hafta şöyle-böyle diye...Rabbim tez zamanda kavuştursun hamişlik takvimlerimize inşallahhhh
kıyamammm bir arkadaşım yattığı yatağın yanındaki komidine beyaz leblebi ve tuzlu çubuk kraker koyuyordupancarcım çoook teşekkür ederim inşallah o takvimi sende yakında yaparsınsabah açken yakalıyor bulantı daha birşey yememişim yani gece yatarken içtiğim suyu çıkarabiliyorum ancak :)))) neyse çekicez bebişler için :)
aminn amin en kocamanından inşallah hayırlısıyla sağlıcakla,Allah nasip etsin yapmayı cümlemize..ben de bayılıyorum bu takvime her hafta bilgiler yenilenince eşime okuyorum hatta bak 6.haftada bunlar oluyor,7.hafta şöyle-böyle diye...Rabbim tez zamanda kavuştursun hamişlik takvimlerimize inşallahhhh
kahve ve çikolata gibi kafein içeren gıdaların yumurtlara çok zarar verdiğini okumuştum, ben de ilk fsh tan önce diyet yapmıştım iki ay, sabahları kahve ile geçiştiriyordum, tok tutuyordu...tatlım olabilir ben de ilk testi yaptırdığımda inanılmaz sıkıntılıydım evde tadilat yaptırıyorduk ve gece gündüz ustalar sinirlerimi zıplatmıştı,hatta bi gece önce sinirden ağlamıştım bitsin artık diye,sabah da kan vermeden önce 6-7 adet sigara ve 4-5 fincan sade nescafe içmiştim,sonradan öğrendim ki onlarda fırlatmış olabiliyormuş değerleri
aynennn,ben de çok içerdim nescafe eskiden,artık içmiyorum gün içinde belki 1-2 adet Türk kahvesi,o kadarkahve ve çikolata gibi kafein içeren gıdaların yumurtlara çok zarar verdiğini okumuştum, ben de ilk fsh tan önce diyet yapmıştım iki ay, sabahları kahve ile geçiştiriyordum, tok tutuyordu...
türk kahvesi de zararlı değil mi tatlım?aynennn,ben de çok içerdim nescafe eskiden,artık içmiyorum gün içinde belki 1-2 adet Türk kahvesi,o kadar
inşallah hiçbir sıkıntın olmaz, çok rahat bir hamileliğin geçer.Bende uyku yok ya önceden uyuyordun şimdi her sabah fix bir mide bulantısı nöbeti geçirmekten başka bir sıkıntım yok :)
canım zararlıysa da kendimi kafeinden bu kadar soyutlayamayacağım önceden gün içinde en az 10 fincan sade nescafe içerdim hem de koyu, en az 3 fincan T.kahvesi ve her akşam en az 1 litre light kola, 3 aydır yaptığım tek şey günde 1 ya da 2 fincan t.kahvesi,bunlar benim çok çok iyi günlerim yani...kahve fincanınm boş kalmayacak talimatım vardı yıllarca tok tuttuğu için de kilomu dengeliyordum iyi oluyordu ve çok severdim sade nescafeyi...türk kahvesi de zararlı değil mi tatlım?
olsun canım o kadarlık. 3 fincan kahvenin zararı olmaz diye düşünüyorum. nescafeye o kadar düşkünlüğüm yoktu. şimdi aramıyorum. ama sigara... bize ne kadar kötülük yapmış yaaa.... yokluğuna alışmak çok zor...canım zararlıysa da kendimi kafeinden bu kadar soyutlayamayacağım önceden gün içinde en az 10 fincan sade nescafe içerdim hem de koyu, en az 3 fincan T.kahvesi ve her akşam en az 1 litre light kola, 3 aydır yaptığım tek şey günde 1 ya da 2 fincan t.kahvesi,bunlar benim çok çok iyi günlerim yani...kahve fincanınm boş kalmayacak talimatım vardı yıllarca tok tuttuğu için de kilomu dengeliyordum iyi oluyordu ve çok severdim sade nescafeyi...
canım senin test sonucun çıktı mı?aminn amin en kocamanından inşallah hayırlısıyla sağlıcakla,Allah nasip etsin yapmayı cümlemize..
Bu kadar kahveye senin değerler çok iyi monte....canım zararlıysa da kendimi kafeinden bu kadar soyutlayamayacağım önceden gün içinde en az 10 fincan sade nescafe içerdim hem de koyu, en az 3 fincan T.kahvesi ve her akşam en az 1 litre light kola, 3 aydır yaptığım tek şey günde 1 ya da 2 fincan t.kahvesi,bunlar benim çok çok iyi günlerim yani...kahve fincanınm boş kalmayacak talimatım vardı yıllarca tok tuttuğu için de kilomu dengeliyordum iyi oluyordu ve çok severdim sade nescafeyi...
aman maşallah diyelim tatlım ben tam bi kahve bağımlısıydım ki, ünivden mezun olup 21 yaşımda iş hayatıma başladığım günden beri 38 yaşıma kadar 3 ay öncesine kadar bu şekildeydim benBu kadar kahveye senin değerler çok iyi monte....
Amh ı soruyorsun dimi canım. 0,74 çıkmış ekim 2014 tede 0,72 idi. 0,7 olarak baz alıyorlar...canım senin test sonucun çıktı mı?
çok isterim..:))kızlarr bence bu yıl kız bebek yılı gibi geliyor geçen sene genelde erkek bebek doğurdu arkadaşlarım,2016 ocak başından beri doğuran arkadaşlarım da kız...bana 2016 kız yılı gibi geliyor....
Benimde günde 1 tane filtre kahvem var..aynennn,ben de çok içerdim nescafe eskiden,artık içmiyorum gün içinde belki 1-2 adet Türk kahvesi,o kadar
:) :) :)Ya kızlar soğan kürüne başladığımda 1,5 liradan alıyordum bugün aldım 3,5 15 günde bu ne zammm altı üstü soğan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?