- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
kahve en sevdiğim, dediğin gibi hem tok tutuyor hemde güzel yav :) ama bıraktım onuda...çok canım çekerse sadece Türk kahvesi ile nefsimi köreltiyorum..onuda içmezsem hayattan soğuyorumcanım zararlıysa da kendimi kafeinden bu kadar soyutlayamayacağım önceden gün içinde en az 10 fincan sade nescafe içerdim hem de koyu, en az 3 fincan T.kahvesi ve her akşam en az 1 litre light kola, 3 aydır yaptığım tek şey günde 1 ya da 2 fincan t.kahvesi,bunlar benim çok çok iyi günlerim yani...kahve fincanınm boş kalmayacak talimatım vardı yıllarca tok tuttuğu için de kilomu dengeliyordum iyi oluyordu ve çok severdim sade nescafeyi...
banada öyle geliyor,geçen sene hep erkekti, eltimde bir erkek bebiş doğurdu çok şükür...bakalım bizim kısmetimizde ne var :)kızlarr bence bu yıl kız bebek yılı gibi geliyor geçen sene genelde erkek bebek doğurdu arkadaşlarım,2016 ocak başından beri doğuran arkadaşlarım da kız...bana 2016 kız yılı gibi geliyor....
ben de öyleydim tatlım bi de sabahları çok erken kalkarım 5 de ayaktayım e işe gitmek için 9 gibi çıkıyorum evden 4 saat ne yapacak bu monte? yüklen kahveyekahve en sevdiğim, dediğin gibi hem tok tutuyor hemde güzel yav :) ama bıraktım onuda...çok canım çekerse sadece Türk kahvesi ile nefsimi köreltiyorum..onuda içmezsem hayattan soğuyorum
bizi de erken bıraksalar keşkeArkadaşlar Ankara kara teslim, dışarısı bembeyaz, gelin gibi. Bu arada bu akşam eve gidebilecek miyim, dolmuş o yokuşu çıkabilecek mi? Yarın işe nasıl gelicem? İzin mi alsam gibi sorular aklımda dolanıyor.
Bu değeri dr nasıl yorumladı, rezerv bir yılda olduğu gibi duruyor mu demek?Amh ı soruyorsun dimi canım. 0,74 çıkmış ekim 2014 tede 0,72 idi. 0,7 olarak baz alıyorlar...
iyi yapmışsın ama azaltmakla...bebek isteyince az çok insanın hayatıda düzene mi giriyor ne,bende öyle bir etkisi oldu sankiben de öyleydim tatlım bi de sabahları çok erken kalkarım 5 de ayaktayım e işe gitmek için 9 gibi çıkıyorum evden 4 saat ne yapacak bu monte? yüklen kahveyeevden çıkmadan daha 5 fincan falan içiyorum, e gün içinde iş yerinde çay da içmeyince, yüklen kahveye :)
Ben karı çok seviyorum ama Ankaranın yokuşlarından nefret ediyorum, kayıyorum düşmekten son anda kurtuluyorum hep yahubizi de erken bıraksalar keşkeyoksa bir süpürgeye ihtiyaç var
pazartesi histereskopi var, o zaman yorumlar sanırım, ama düşük kategoride 1,05 ten gerisi düşükmüş çünkü.yani aynı kaldımı kalmadımı hiç bilmiyorum.çünkü sene seneyi aratıyor yaaaBu değeri dr nasıl yorumladı, rezerv bir yılda olduğu gibi duruyor mu demek?
Haklısın aslında hep böyle beslenmeliyiz şimdi hiç yemediğim kadar sebze balık yiyorum, çikolata bağımlısıydım adetten bir hafta önce başlar nutella kavanozunun dibine inerdim, ekstra çikolatalar yerdim...iyi yapmışsın ama azaltmakla...bebek isteyince az çok insanın hayatıda düzene mi giriyor ne,bende öyle bir etkisi oldu sanki
karı bende çok seviyorum yaşamı zorlaştırmasa, çünkü yağmazsa Allah korusun kuraklık oluyor ve yağmurla değil kar ile ancak yer altı su kaynakları doluyor.Ben karı çok seviyorum ama Ankaranın yokuşlarından nefret ediyorum, kayıyorum düşmekten son anda kurtuluyorum hep yahu
Rezervi amh gösteriyorsa aynı kalmış demek değil mi? lütfen bunu doktoruna sorar mısın merak ettimpazartesi histereskopi var, o zaman yorumlar sanırım, ama düşük kategoride 1,05 ten gerisi düşükmüş çünkü.yani aynı kaldımı kalmadımı hiç bilmiyorum.çünkü sene seneyi aratıyor yaaa
evet aslında olması gereken bu.valla tatlı çok severim hani şşerbetli değil ama hamişlerin canı çekmesinde şimdi sütlü tatlı yada işte çikolalatlı şeyler çok severim.kilo kontrolü yaptığımdan ekmeği kestim yediğim zamanda sadece tam buğday unlu yiyorum.günde bir dilim falan.ambalajlı üründen kaçabildiğim kadar kaçıyorum.annem tombiş benim,kilo kontrolü yapammazsam hemen alırım biliyorum...Haklısın aslında hep böyle beslenmeliyiz şimdi hiç yemediğim kadar sebze balık yiyorum, çikolata bağımlısıydım adetten bir hafta önce başlar nutella kavanozunun dibine inerdim, ekstra çikolatalar yerdim...
tabiki tabiki sorarımRezervi amh gösteriyorsa aynı kalmış demek değil mi? lütfen bunu doktoruna sorar mısın merak ettim
kıyamammm bir arkadaşım yattığı yatağın yanındaki komidine beyaz leblebi ve tuzlu çubuk kraker koyuyordugece bile yiyordu,mide sanırım boş olunca bu bulantı ve kusma çok oluyor,tez vakitte geçip gitsin umarım öyle ya herşey onlar için
o bulantı çok zorluyormuş insanı,üşenme canımcım yap inşallah rahatlatır birazcık...Evet bugün öyle yapıyım bari canımcım dün aklıma geldide üşendim
maşallah canım. hiç eksilmemiş. ne güzel. neler yaptın? hangi vitamin yada kürleri uyguladın?Amh ı soruyorsun dimi canım. 0,74 çıkmış ekim 2014 tede 0,72 idi. 0,7 olarak baz alıyorlar...
canım bence çok iyi değer. benim dibe vurmuş durumda.pazartesi histereskopi var, o zaman yorumlar sanırım, ama düşük kategoride 1,05 ten gerisi düşükmüş çünkü.yani aynı kaldımı kalmadımı hiç bilmiyorum.çünkü sene seneyi aratıyor yaaa
inşallah hiçbir sıkıntın olmaz, çok rahat bir hamileliğin geçer.
10. gün falan başla vanım muhtemelen 14. güne kadar piki yakalarsın.. Daha erken başlamana gerek yok benim de bugün 8. günüm c.tesi başlarım yapmaya :) Yumurta çatlatma yarışması yapmasak mıkızlar şimdi ben bu ovulasyon testine ne zaman başlayayım? bugün adetin 7.günügibigibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?