Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

maşallah canım. hiç eksilmemiş. ne güzel. neler yaptın? hangi vitamin yada kürleri uyguladın?

canım bence çok iyi değer. benim dibe vurmuş durumda.
Canımcım ya ben 2. tüp bebek tedavimi mart ayında oldum.negatif. ve o zamandan bu zamana yani kasım ayına kadar hiçbirşey yapmadım desem yeridir.3 ay arayla 2 tedavi olunca çok zorlandım.göbeğimdeki iğne yerleri hala sızlıyor
eşimde uzakta doğal denedik diyeli ama işin açığı çokta denk gelmedi.
işte şimdide dhea (günde 3), gnc nin koenzim +omega 3 ü,arı sütü forever ve ace plus ve melatonin içiyorum.ace plus ve arı sütü hariç diğerlerini dr um verdi.sanırım agnucaston ada başlıcam ama histereskopi sonrası.dr um değerler için ne diyecek ya da rahimde ne var ne yok,işte pazartesi belli olacak.

10. gün falan başla vanım muhtemelen 14. güne kadar piki yakalarsın.. Daha erken başlamana gerek yok benim de bugün 8. günüm c.tesi başlarım yapmaya :) Yumurta çatlatma yarışması yapmasak mı
düşmanlarda çatlasın vaktinde zamanında olgun olgun yumurtalarda çatlasın

10. gün falan başla vanım muhtemelen 14. güne kadar piki yakalarsın.. Daha erken başlamana gerek yok benim de bugün 8. günüm c.tesi başlarım yapmaya :) Yumurta çatlatma yarışması yapmasak mı
ay canııım ben bugün yaparım ilk test ilk heyecan bir kaç gün yapıp testi öğreneyim nedir ne değildir... bugün 7.gün benim ilk ay böyle olsun, kaçırırım falan belki erken çatlayan yumi vardır

fazla sıvı tüketmeden 2-3 saat sıvı içmeden yap ki lh seyrelmesin, okumuşsundur zaten bilirsin,yap canım el alışkanlığı olsun

Kız çok erken bu kadar erken çatlamaz.. Boşa gider testlerin haberin olsun en erken 12. gün çarlar Yine de sen bilirsin baby

bunları bende kullanıyorum. sadece koenzim newlife nin. ama yumi oluşmuyor.

bu vitaminleri kullanırken hayıt yada aslan pençesi zararlı olur mu?

bunları bende kullanıyorum. sadece koenzim newlife nin. ama yumi oluşmuyor.
kullan canım, yarasın şifa olsun, geçende demiştim.vücut bu işte tasarrufa geçiyor çoğu zaman,görülcek folikül hemde hiç beklemediğin anda 3-4 tane,inşallah kalitelide olacak.Allah tan ısrarla istemeye dua etmeye devam.yorulmak elbette olur,sen hiç yorulmadınmı diceksin.çok fazla hemde.o çatala bacaklarım titreyerek çıkıyorum her defasında ve seni o kadar içten anlıyorumkiii
böyle örnekler çok ama ben en yakından şahit olduğumu yazıcam sana bak şimdi kk dan bir arkadaşım var,fsh 89 gördü amh 0,01 düşün.zor adet oluyordu.her adette dr a gidiyor,folikül olmuyordu.geçen yine gitti,3 folikül gördü dr,hepimiz çıldırdık,iğnelerle büyüdüler kendi bile inanamadı,sonra işte toplandı sadece 1 i dolu çıktı olsun dedik bize lazım olan zaten 1 tane.döllendi ve 2. gün transferi oldu. ve biliyormusun gebe kaldı.çok şükür artarak ilerliyor. bana derdiki hep senin durumun benden iyi doğal bile olur.ama bak Rabbim önce ona kısmet nasip etti,kimin annelik sırası geldiyse olacak inşallah,vakti zamanı gelmedem mümkün değil,Allah o zamana kadar bize dayanma gücü ve sabır versin.

inşallah canım. bol bol dua ediyorum. hem kendime hem de sizlere. rabbim kimseyi evlat özlemiyle sınamasın. hayıt ve aslanpençesine başlasam mı ki diyorum. vitamin hapları da kullanıyorum. bir zararı olur mu?

inşallah canım. bol bol dua ediyorum. hem kendime hem de sizlere. rabbim kimseyi evlat özlemiyle sınamasın. hayıt ve aslanpençesine başlasam mı ki diyorum. vitamin hapları da kullanıyorum. bir zararı olur mu?
canım yaa zararı değilde şimdi birbiriyle etkileşimleri nasıl olur inan fikrim yok, biri bozar diğeri yapar falan.dr un çok iyi gerçekten bunu sor ona, pazartesi gittiğimde bende sorayım olur mu?

sağ kasıkta batmalar başladı bu soğan suyu,sabahları içtiğim çörekotu yağı yumurtlamayı erken başlatmış olabilir mi acaba meraktayım,o sebeple de ovulasyon testlerine erken başlayayım ki gelişmeleri gün gün takip edeyim isteği içerisindeyim... acaba bu ay erken gelişir erken çatlar mı? geçen ayki regl dönemlerimden geri saydığımda benim yumi sanırım 16.günde çatlıyor gibi geldi eee bende 14.gün ilişkiyi bitirince kıl payı kaçırdık, ama soğan ve çörekotu yağı ne etki eder bu ay bilemiyorum

Takip açısından erken başlamak iyi gibi.sen birde değişimi görmek istiyorsun.zaten çokmuşta,yap her gün bir tane bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…