Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bende uyku yok ya önceden uyuyordun şimdi her sabah fix bir mide bulantısı nöbeti geçirmekten başka bir sıkıntım yok :)

Canimm sabah uyandigimda bende geciriyorum o bulantilari. Her sabah cikartiyorum gun icinde de bulantim oluyor oglene kadar bisey yiyemiyorum aksam da yiyemiyorum midem almiyor :) senin de iyi olmana sevindim canim bebisler iyi olsun da biz cekeriz raziyiz sknti yok :) kontrol yarin miydi senin ?

Evet yeterki sağlıklı olsunlar evet yarın 13 50 de randevum canım bakalım inşallah bunuda sevinçle hayırlı haberlerle atlatırız muhtemelen kalp atışını duyucaz :)

Evet durmadan yağıyor bizim oğlan debelendi durdu kar tatili vardı karda oynadı saatlerce :)) yarında tatil diyorlar karne günü yarın ama bilmiyorum artık Ankara nın ayazını ancak kar yatıştırıyor

Rezervi amh gösteriyorsa aynı kalmış demek değil mi? lütfen bunu doktoruna sorar mısın merak ettim

Arkadaşlar amh değerlerimize takılmak sadece stresi arttırır bence rahat olun içinizde nerdeyse en düşük amh bendedir herhalde. :)

http://www.sedatkadanali.com/sayfalar.14.amh-seviyesi-menopoz-yasini-gösterirmi.html

Daha sonra yapılan ve 13 yıllık izlemi olan çalışmanın sonuçları konuya değişik bir açıdan bakmamız gerektirdiğini göstermiştir. Çünkü aynı AMH seviyesinin değişik yaş gruplarında menopoz yaşını belirleme değerinin farklı olduğu ortaya çıkmıştır. Aynı AMH değeri bulunan iki kadından yaşı genç olan kadın daha geç menopoza girerken yaşı daha ileri olan daha erken menopoza girmektedir.

ABD Pennslyvania ‘da Freeman ve arkadaşlarının çalışmasına göre; AMH seviyesi 0.2 ve daha düşük olan kadınlar incelendiğinde yaşları 45-48 aralığında olanlar ortalama 6 yılda menopoza girerken, yaşları 35-39 arasında olan kadınlarda ise ortalama 10 yılda menopoza girilmektedir.

Yüksek AMH değerlerinin menopoz yaşının belirleme değerleri de şöyle bulunmuştur. Mesela AMH seviyeleri 0.7 -1.5 arasında olan kadınlardan yaşları 45-48 olanlar ortalama 9 yılda menapoza girerken, yaşları 35-39 olanlar yaklaşık olarak 13 yılda menopoza girmektedirler.

Canım bunu ben bi kaç yerde daha okumuştum aslına bakarsan mantıklı çünkü benim fsh 33 çıktı buna rağmen 2 tane sağ da 9 mm yumurtam vardı soldakiler küçük olduğu için onları yok saydı doktor solda yok dedi burdaki arkadaşlarda yüksek fsh ile hamile kaldılar sonuç olarak şu aklıma geliyor fsh yi düşürmek yerine yumurta geliştirecek ve çoğaltacak bir şey yapmamız lazım bana doktorum bebek olması için 1 yumurta ve 1 sperm yeterli ama o yumurtanın ve spermin sağlıklı olması lazım dedi

Evet durmadan yağıyor bizim oğlan debelendi durdu kar tatili vardı karda oynadı saatlerce :)) yarında tatil diyorlar karne günü yarın ama bilmiyorum artık Ankara nın ayazını ancak kar yatıştırıyor
aynenn cnm ya burasıda cok soguk kar kırmadı sogugu

no_name_ cnm ve diğer hsg cekılen arkadaslarımıza söylüorum hsg den snra adet öncesi agrılarınız olmuşmuyduu suuannn şeyimeee iğnee sokuolar sanki içerdennn iki büklüm oldummm

Canım bende oldu ama birkaç gün oldu sonrasında geçti yani.Reglde öyle sancı yapmadı reglde olmamıştım gerçi hsg den sonra 9 ay :))))

Canım bende oldu ama birkaç gün oldu sonrasında geçti yani.Reglde öyle sancı yapmadı reglde olmamıştım gerçi hsg den sonra 9 ay :))))
tabı cnm anlayamadım ondn bnm dun cok agrım oldu sag kasıklarımda rahıme dogru zonklama gbı bugun hıc agrım olmadı ama vajınanın ıcınee sanki iğnee soktular böle şırınga basmış gbii dayanılmayack gbydı hattaa öle dymm hsg den snra adet gelecegı zmn bölemı oluo acaba dıcektm gecen ay hsgden sonra adete yakın uc gun önceden ufak tefek karn agrıları fln yasamıstım acaba dedm buda onun gbımı

Kızlar bi bakın lutfen adetin 7.günü az önce yapıldı, 4 saattir sıvı anladım ve idrarı tuttum, bu arada uzayan sefaf akintim da var an itibariyle ne diyor şimdi bu test ?

Eklentiler

• IMG_20160121_202734.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…