- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Bende uyku yok ya önceden uyuyordun şimdi her sabah fix bir mide bulantısı nöbeti geçirmekten başka bir sıkıntım yok :)
Bebişte sende iyi olunda uyuyun çokça büyüyün :))
Canimm sabah uyandigimda bende geciriyorum o bulantilari. Her sabah cikartiyorum gun icinde de bulantim oluyor oglene kadar bisey yiyemiyorum aksam da yiyemiyorum midem almiyor :) senin de iyi olmana sevindim canim bebisler iyi olsun da biz cekeriz raziyiz sknti yok :) kontrol yarin miydi senin ?
kızzllar ben geldım dısarı cıktım anca geldm
bız karı erıttık cnm cok yagdı buraya 3 gun önce durdu haftaya yıne gelckmss suan ankaraya baya yagıo heraldeHoşgeldin canım kar varmı orada burası bembeyaz
Rezervi amh gösteriyorsa aynı kalmış demek değil mi? lütfen bunu doktoruna sorar mısın merak ettim
Canım bunu ben bi kaç yerde daha okumuştum aslına bakarsan mantıklı çünkü benim fsh 33 çıktı buna rağmen 2 tane sağ da 9 mm yumurtam vardı soldakiler küçük olduğu için onları yok saydı doktor solda yok dedi burdaki arkadaşlarda yüksek fsh ile hamile kaldılar sonuç olarak şu aklıma geliyor fsh yi düşürmek yerine yumurta geliştirecek ve çoğaltacak bir şey yapmamız lazım bana doktorum bebek olması için 1 yumurta ve 1 sperm yeterli ama o yumurtanın ve spermin sağlıklı olması lazım dedikızlarrr bu konu hakkında fikirleriniz nedir? yeni bir durum çıktı şu an ortaya ve bence gerçekten önemli, durum buysa o sebeple biz 3-4 aydır hamiş kalamıyor olabiliriz, çünkü hep ve sürekli kullandığımız kürler,ilaçlar vs derken biz tüm ay fsh ı baskılıyoruz,oysa fsh ın baskılanması yumilerin gelişmesine engelmiş? gerçekten böyleyse çok saçma bi çabanın içindeyiz hemen yeni bir yol izlemeli?
fikirleri almak isterim,haydi kızlar?
@nisanok 3 34ebrari34 @gibigibiyim @amayaa @sekerpancaribrnh @gulbil10 EGE ASYA @ebrukkkk @zeynepzumra @arkadasimes ve etiketleuemediğim herkes,şu konuya bi el atalım lütfennn
Evet yeterki sağlıklı olsunlar evet yarın 13 50 de randevum canım bakalım inşallah bunuda sevinçle hayırlı haberlerle atlatırız muhtemelen kalp atışını duyucaz :)
aynenn cnm ya burasıda cok soguk kar kırmadı soguguEvet durmadan yağıyor bizim oğlan debelendi durdu kar tatili vardı karda oynadı saatlerce :)) yarında tatil diyorlar karne günü yarın ama bilmiyorum artık Ankara nın ayazını ancak kar yatıştırıyor
Yarın yine kar geliyor istanbul a o yüzden bugün felaket soğukaynenn cnm ya burasıda cok soguk kar kırmadı sogugu
öylemı cnmm ay ben sevıorm yaa amaa üşüyen varsa bıyerlerde yoksulluktann o zaman istemıyorum ıste allah evsızlere kolaylık versın ınsallahYarın yine kar geliyor istanbul a o yüzden bugün felaket soğuk
Ayy cok heyecanli guzel haberlerle gel insallah :) bekletme bizi haber ver hemen muayeneden sonra :)
no_name_ cnm ve diğer hsg cekılen arkadaslarımıza söylüorum hsg den snra adet öncesi agrılarınız olmuşmuyduu suuannn şeyimeee iğnee sokuolar sanki içerdennn iki büklüm oldummm
tabı cnm anlayamadım ondn bnm dun cok agrım oldu sag kasıklarımda rahıme dogru zonklama gbı bugun hıc agrım olmadı ama vajınanın ıcınee sanki iğnee soktular böle şırınga basmış gbii dayanılmayack gbydı hattaa öle dymm hsg den snra adet gelecegı zmn bölemı oluo acaba dıcektm gecen ay hsgden sonra adete yakın uc gun önceden ufak tefek karn agrıları fln yasamıstım acaba dedm buda onun gbımıCanım bende oldu ama birkaç gün oldu sonrasında geçti yani.Reglde öyle sancı yapmadı reglde olmamıştım gerçi hsg den sonra 9 ay :))))
Oldu cnm 2 aydır oluyorno_name_ cnm ve diğer hsg cekılen arkadaslarımıza söylüorum hsg den snra adet öncesi agrılarınız olmuşmuyduu suuannn şeyimeee iğnee sokuolar sanki içerdennn iki büklüm oldummm
Oldu cnm 2 aydır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?