kızım senın yumı erkenmı catlıcakk sen erken yumurtluosun o zaman devam et her zaman aynı saatte yap özellıkle saat sabah 11 gbı yap yakın snın ovulasyonKızlar bi bakın lutfen adetin 7.günü az önce yapıldı, 4 saattir sıvı anladım ve idrarı tuttum, bu arada uzayan sefaf akintim da var an itibariyle ne diyor şimdi bu test ?
tabı cnm anlayamadım ondn bnm dun cok agrım oldu sag kasıklarımda rahıme dogru zonklama gbı bugun hıc agrım olmadı ama vajınanın ıcınee sanki iğnee soktular böle şırınga basmış gbii dayanılmayack gbydı hattaa öle dymm hsg den snra adet gelecegı zmn bölemı oluo acaba dıcektm gecen ay hsgden sonra adete yakın uc gun önceden ufak tefek karn agrıları fln yasamıstım acaba dedm buda onun gbımı
ahh cnm ahh ınsallahYok bende olmadı ama belki dier arkdadaşlarda olmuştur.Ay inşallah ne hsg nede regl ağrısıdır başka bir ağrıdır o
Ben de hiç anlamadım kikızım senın yumı erkenmı catlıcakk sen erken yumurtluosun o zaman devam et her zaman aynı saatte yap özellıkle saat sabah 11 gbı yap yakın snın ovulasyon
Kızlar bi bakın lutfen adetin 7.günü az önce yapıldı, 4 saattir sıvı anladım ve idrarı tuttum, bu arada uzayan sefaf akintim da var an itibariyle ne diyor şimdi bu test ?
sabaha bakar anca ıste bnm böyle oldu ertesı gun cıft cızgı oldu hemen sen sabahyap özellıklee bakalım biBen de hiç anlamadım kigibigibiyim çim de bi baksın yarin
Ben diyorum yakalayan iyorum erken mi catliyor ki bu yumiiii, ay napcam bennnnn
aynnn kesınlıklee katılıyorumvalla olabilir bünye meselesi belkide senin regl sonrası çatlıyor yumiler mesela şu reglden 1 hafta önce gebelik testi yapıp silik çizgiyi görenler hep erken döllenme diyorlar demekki onlarda erken ovulasyon oluyor bence mantıklı.Yani erken yumurtlama olabilir bazıları öyle bazıları regle 1 hafta kala bile oluyor.
Ah be kuzum bu sebeple mi kaciriyordum ki ben, EE iliski olsun mu bugün sizce ?valla olabilir bünye meselesi belkide senin regl sonrası çatlıyor yumiler mesela şu reglden 1 hafta önce gebelik testi yapıp silik çizgiyi görenler hep erken döllenme diyorlar demekki onlarda erken ovulasyon oluyor bence mantıklı.Yani erken yumurtlama olabilir bazıları öyle bazıları regle 1 hafta kala bile oluyor.
bnce beklee yarın bı bakalım öle olsun yarın poz çıkarsaa aksama olurAh be kuzum bu sebeple mi kaciriyordum ki ben, EE iliski olsun mu bugün sizce ?
Ben bugün bi deneme yapayım baya oldu kuzum sperm hareketi durmuştur 10 gundur olmuyor neredeyse...nasıl fikirbnce beklee yarın bı bakalım öle olsun yarın poz çıkarsaa aksama olur
ssen bılırsın cnmBen bugün bi deneme yapayım baya oldu kuzum sperm hareketi durmuştur 10 gundur olmuyor neredeyse...nasıl fikir
Ah be kuzum bu sebeple mi kaciriyordum ki ben, EE iliski olsun mu bugün sizce ?
İnan bilemedim bebeğim bomboş tek çizgi beklerkenssen bılırsın cnm
Dün bitti reglim daha, saskinim tatlim ben deAslında gün aşırı olabilir bir müddet ama çizginin silikleşmeside lazım şu an koyu olması yakında yumurtlama var anlamına geliyor enteresan belkide dediğin gibi günleri kaçırdın.
Dün bitti reglim daha, saskinim tatlim ben de
canım bendede var o tam oraya bişey sokuluyo aniden ,birde hafif sancım oluyo bazen bacaklarıma ağrı vuruyo adetim başlıcak gibi sende rahimde çekilme hissi oldumu hiç hsg den sonra ben birde onu hissediyorum yumurtlama döneminden beri varno_name_ cnm ve diğer hsg cekılen arkadaslarımıza söylüorum hsg den snra adet öncesi agrılarınız olmuşmuyduu suuannn şeyimeee iğnee sokuolar sanki içerdennn iki büklüm oldummm
suann yazdıklarının hepsini yasıyorumm bacak agrıısda dahıl demekkii hsgg denn ispatlamış olduk aynnn cekilme his fln hepsi varcanım bendede var o tam oraya bişey sokuluyo aniden ,birde hafif sancım oluyo bazen bacaklarıma ağrı vuruyo adetim başlıcak gibi sende rahimde çekilme hissi oldumu hiç hsg den sonra ben birde onu hissediyorum yumurtlama döneminden beri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?