Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar bi bakın lutfen adetin 7.günü az önce yapıldı, 4 saattir sıvı anladım ve idrarı tuttum, bu arada uzayan sefaf akintim da var an itibariyle ne diyor şimdi bu test ?
kızım senın yumı erkenmı catlıcakk sen erken yumurtluosun o zaman devam et her zaman aynı saatte yap özellıkle saat sabah 11 gbı yap yakın snın ovulasyon

Yok bende olmadı ama belki dier arkdadaşlarda olmuştur.Ay inşallah ne hsg nede regl ağrısıdır başka bir ağrıdır o

Kızlar bi bakın lutfen adetin 7.günü az önce yapıldı, 4 saattir sıvı anladım ve idrarı tuttum, bu arada uzayan sefaf akintim da var an itibariyle ne diyor şimdi bu test ?

sanki koyu gibi geldi bana biraz bekleyince dahada koyu olucaktır muhtemelen.Ama o ikinci çizgide tam koyu olunca ve dier günlerde silikleşmeye başlayınca o zaman ovulasyon geldi demek.Ama bu kadar erken koyu olmasıda ilginç bakalım silikleşecekmi

Ben diyorum yakalayan iyorum erken mi catliyor ki bu yumiiii, ay napcam bennnnn

valla olabilir bünye meselesi belkide senin regl sonrası çatlıyor yumiler mesela şu reglden 1 hafta önce gebelik testi yapıp silik çizgiyi görenler hep erken döllenme diyorlar demekki onlarda erken ovulasyon oluyor bence mantıklı.Yani erken yumurtlama olabilir bazıları öyle bazıları regle 1 hafta kala bile oluyor.

aynnn kesınlıklee katılıyorum

Ah be kuzum bu sebeple mi kaciriyordum ki ben, EE iliski olsun mu bugün sizce ?

no_name_ cnm ve diğer hsg cekılen arkadaslarımıza söylüorum hsg den snra adet öncesi agrılarınız olmuşmuyduu suuannn şeyimeee iğnee sokuolar sanki içerdennn iki büklüm oldummm
canım bendede var o tam oraya bişey sokuluyo aniden ,birde hafif sancım oluyo bazen bacaklarıma ağrı vuruyo adetim başlıcak gibi sende rahimde çekilme hissi oldumu hiç hsg den sonra ben birde onu hissediyorum yumurtlama döneminden beri var

suann yazdıklarının hepsini yasıyorumm bacak agrıısda dahıl demekkii hsgg denn ispatlamış olduk aynnn cekilme his fln hepsi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…