bende bebiş mi var acaba diyordum off ondanmış demeksuann yazdıklarının hepsini yasıyorumm bacak agrıısda dahıl demekkii hsgg denn ispatlamış olduk aynnn cekilme his fln hepsi var
gecenn regll dede öyle olmuştum ondan farkettım bu ay hsg den ldugunu bat 5 gun kala reglin gelecgını anladımbende bebiş mi var acaba diyordum off ondanmış demekregl yaklaştıkça gerilmeye başladım yine çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil ne olsa belirtimi acaba diyorum dünde rüyamda hamile olduğumu gördüm ama biliyorum bu ayda hüsran yine benim için ...
inşallah canım bnden önce sende sıra inşallah önce senden alırız güzel haberigecenn regll dede öyle olmuştum ondan farkettım bu ay hsg den ldugunu bat 5 gun kala reglin gelecgını anladım
rüyanda hayır olsn cnm belli olmazz bu işler bu ay olmaz bırdahaki ay olur
iinşşaşşh cnm burada peşpeşe iyihaberler alalımmminşallah canım bnden önce sende sıra inşallah önce senden alırız güzel haberidediğin gibi belli mi olur :)
çook güzel bir hikaye, yaşı kaçtı arkadaşının, kendimce 32 altının bu değerlerle başarılı olduğuna inanıyorum da :)kullan canım, yarasın şifa olsun, geçende demiştim.vücut bu işte tasarrufa geçiyor çoğu zaman,görülcek folikül hemde hiç beklemediğin anda 3-4 tane,inşallah kalitelide olacak.Allah tan ısrarla istemeye dua etmeye devam.yorulmak elbette olur,sen hiç yorulmadınmı diceksin.çok fazla hemde.o çatala bacaklarım titreyerek çıkıyorum her defasında ve seni o kadar içten anlıyorumkiii
böyle örnekler çok ama ben en yakından şahit olduğumu yazıcam sana bak şimdi kk dan bir arkadaşım var,fsh 89 gördü amh 0,01 düşün.zor adet oluyordu.her adette dr a gidiyor,folikül olmuyordu.geçen yine gitti,3 folikül gördü dr,hepimiz çıldırdık,iğnelerle büyüdüler kendi bile inanamadı,sonra işte toplandı sadece 1 i dolu çıktı olsun dedik bize lazım olan zaten 1 tane.döllendi ve 2. gün transferi oldu. ve biliyormusun gebe kaldı.çok şükür artarak ilerliyor. bana derdiki hep senin durumun benden iyi doğal bile olur.ama bak Rabbim önce ona kısmet nasip etti,kimin annelik sırası geldiyse olacak inşallah,vakti zamanı gelmedem mümkün değil,Allah o zamana kadar bize dayanma gücü ve sabır versin.
keşke minik ultrason cihazları olsa bir de anlıyor olsak evde bakıp ona göre harekete geçsek :)sağ kasıkta batmalar başladı bu soğan suyu,sabahları içtiğim çörekotu yağı yumurtlamayı erken başlatmış olabilir mi acaba meraktayım,o sebeple de ovulasyon testlerine erken başlayayım ki gelişmeleri gün gün takip edeyim isteği içerisindeyim... acaba bu ay erken gelişir erken çatlar mı? geçen ayki regl dönemlerimden geri saydığımda benim yumi sanırım 16.günde çatlıyor gibi geldi eee bende 14.gün ilişkiyi bitirince kıl payı kaçırdık, ama soğan ve çörekotu yağı ne etki eder bu ay bilemiyorum
yaşı 26 canım.elbette yaş avantajı var.buna bende inanıyorum.ancak birde 22 yaşında bir arkadaşım var fsh 22 yi geçmedi,amh 0,5.çook güzel bir hikaye, yaşı kaçtı arkadaşının, kendimce 32 altının bu değerlerle başarılı olduğuna inanıyorum da :)
yaşı 26 canım.elbette yaş avantajı var.buna bende inanıyorum.ancak birde 22 yaşında bir arkadaşım var fsh 22 yi geçmedi,amh 0,5.
5. güne giden embriyolarla 2 kere transfer oldu.biri kimyasal gebelik olmak üzere 2 negatif.
o yüzden diyorum ya kimin annelik vakti gelmişse o olacak.ondan önce yada sonra olmuyor.Takdir i ilahi.
Aylardır tek hayalim o, eve ultrason cihazı alıp durup durup bakmakkeşke minik ultrason cihazları olsa bir de anlıyor olsak evde bakıp ona göre harekete geçsek :)
Tatlim sanırım erken çatlatacak, benim Dr CMT pazar randevu vermiyor zaten benim bu hafta randevu da yattı, pzt sabahı yön.krl üyeleri hepsi benim ofiste toplanacaklar şehir dışından geliyorlar ve 1 hafta yoğun proje toplantılarımiz olacak, ben de proje koordinatoruyum değil Dr gitmek, sanırım WC ye bile zor gidecemno_name_ canımcım erken çatlıyor olabilir senin yumurtan,iyiki erken başladın yapmaya,zaten hiç tek çizgi çıkmaz çünkü idrarda her zaman bir miktar lh vardır.ama bugün yada yarın koyulaşıp hata sonu sanki çatlar gibi durmuş.dr randevusunuda yakalayamıcan.acaba yarın cumartesi bir görünsenmi dr. a.o da der belki.
resmen içime su serptin canım Allah razı olsunArkadaşlar amh değerlerimize takılmak sadece stresi arttırır bence rahat olun içinizde nerdeyse en düşük amh bendedir herhalde. :)
http://www.sedatkadanali.com/sayfalar.14.amh-seviyesi-menopoz-yasini-gösterirmi.html
Daha sonra yapılan ve 13 yıllık izlemi olan çalışmanın sonuçları konuya değişik bir açıdan bakmamız gerektirdiğini göstermiştir. Çünkü aynı AMH seviyesinin değişik yaş gruplarında menopoz yaşını belirleme değerinin farklı olduğuortaya çıkmıştır. Aynı AMH değeri bulunan iki kadından yaşı genç olan kadın daha geç menopoza girerken yaşı daha ileri olan daha erken menopoza girmektedir.
ABD Pennslyvania ‘da Freeman ve arkadaşlarının çalışmasına göre; AMH seviyesi 0.2 ve daha düşük olan kadınlar incelendiğinde yaşları 45-48 aralığında olanlar ortalama 6 yılda menopoza girerken, yaşları 35-39 arasında olan kadınlarda ise ortalama 10 yılda menopoza girilmektedir.
Yüksek AMH değerlerinin menopoz yaşının belirleme değerleri de şöyle bulunmuştur. Mesela AMH seviyeleri 0.7 -1.5 arasında olan kadınlardan yaşları 45-48 olanlar ortalama 9 yılda menapoza girerken, yaşları 35-39 olanlar yaklaşık olarak 13 yılda menopoza girmektedirler.
oooo yoğun bir haftaTatlim sanırım erken çatlatacak, benim Dr CMT pazar randevu vermiyor zaten benim bu hafta randevu da yattı, pzt sabahı yön.krl üyeleri hepsi benim ofiste toplanacaklar şehir dışından geliyorlar ve 1 hafta yoğun proje toplantılarımiz olacak, ben de proje koordinatoruyum değil Dr gitmek, sanırım WC ye bile zor gidecem
Canım 4 saat sonra tekrar etseydin? Koyulaşıcak 1 güne en geç gibi görünüyo..Kızlar bi bakın lutfen adetin 7.günü az önce yapıldı, 4 saattir sıvı anladım ve idrarı tuttum, bu arada uzayan sefaf akintim da var an itibariyle ne diyor şimdi bu test ?
Bana da bayaa koyu gibi geldi fotoyu daha yakın çekmeye çalış canım netleştirme yap bi de o zaman daha iyi görünür :)Ben de hiç anlamadım kigibigibiyim çim de bi baksın yarin
Cnm bu arada bende de hiç boş tek çizgi çıkmıyo ama tabi bu kadar erken de bu kadar koyu olmuyo..İnan bilemedim bebeğim bomboş tek çizgi beklerken
öyle canım iyi ki erken başlamışım acaba erken mi çatlayacak meraktayım...saat 11:00 gibi yaparım tekrar getirdim yanımda testi, belki de bu yüzden kaçırıyordum ben ovulasyonu bilemedim kiCnm bu arada bende de hiç boş tek çizgi çıkmıyo ama tabi bu kadar erken de bu kadar koyu olmuyo..
sen yap bakalım 11 gibi bi bi de güzel foto çek yanyana koyup iki testi bi bakalım
çok saol tatlım benim bu ara iş yeri fazla yoğun ve gergin yaklaşık 40 milyon liralık yeni bir yatırıma giriliyor ve bu aşamada benim raporları fazla önemsiyorlar, ben de tırsmıyor değilim, meşakkatli bi süreç ne olacak bakalım...oooo yoğun bir haftaçok kolay gelsin.o zaman yapacak bişey yok,kadere teslim.evde ovulasyonu yap, gün aşırı ilişki,tabiki uyguladığın kürlere incire devam...Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?