Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

suann yazdıklarının hepsini yasıyorumm bacak agrıısda dahıl demekkii hsgg denn ispatlamış olduk aynnn cekilme his fln hepsi var
bende bebiş mi var acaba diyordum off ondanmış demek regl yaklaştıkça gerilmeye başladım yine çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil ne olsa belirtimi acaba diyorum dünde rüyamda hamile olduğumu gördüm ama biliyorum bu ayda hüsran yine benim için ...

gecenn regll dede öyle olmuştum ondan farkettım bu ay hsg den ldugunu bat 5 gun kala reglin gelecgını anladım

rüyanda hayır olsn cnm belli olmazz bu işler bu ay olmaz bırdahaki ay olur

gecenn regll dede öyle olmuştum ondan farkettım bu ay hsg den ldugunu bat 5 gun kala reglin gelecgını anladım

rüyanda hayır olsn cnm belli olmazz bu işler bu ay olmaz bırdahaki ay olur
inşallah canım bnden önce sende sıra inşallah önce senden alırız güzel haberi dediğin gibi belli mi olur :)

no_name_ canımcım erken çatlıyor olabilir senin yumurtan,iyiki erken başladın yapmaya,zaten hiç tek çizgi çıkmaz çünkü idrarda her zaman bir miktar lh vardır.ama bugün yada yarın koyulaşıp hata sonu sanki çatlar gibi durmuş.dr randevusunuda yakalayamıcan.acaba yarın cumartesi bir görünsenmi dr. a.o da der belki.

çook güzel bir hikaye, yaşı kaçtı arkadaşının, kendimce 32 altının bu değerlerle başarılı olduğuna inanıyorum da :)

keşke minik ultrason cihazları olsa bir de anlıyor olsak evde bakıp ona göre harekete geçsek :)

çook güzel bir hikaye, yaşı kaçtı arkadaşının, kendimce 32 altının bu değerlerle başarılı olduğuna inanıyorum da :)
yaşı 26 canım.elbette yaş avantajı var.buna bende inanıyorum.ancak birde 22 yaşında bir arkadaşım var fsh 22 yi geçmedi,amh 0,5.
5. güne giden embriyolarla 2 kere transfer oldu.biri kimyasal gebelik olmak üzere 2 negatif.
o yüzden diyorum ya kimin annelik vakti gelmişse o olacak.ondan önce yada sonra olmuyor.Takdir i ilahi.

tezimin çürümesini istiyordum ama...

Tatlim sanırım erken çatlatacak, benim Dr CMT pazar randevu vermiyor zaten benim bu hafta randevu da yattı, pzt sabahı yön.krl üyeleri hepsi benim ofiste toplanacaklar şehir dışından geliyorlar ve 1 hafta yoğun proje toplantılarımiz olacak, ben de proje koordinatoruyum değil Dr gitmek, sanırım WC ye bile zor gidecem

resmen içime su serptin canım Allah razı olsun

oooo yoğun bir haftaçok kolay gelsin.o zaman yapacak bişey yok,kadere teslim.evde ovulasyonu yap, gün aşırı ilişki,tabiki uyguladığın kürlere incire devam...Allah hayırlısını versin

Cnm bu arada bende de hiç boş tek çizgi çıkmıyo ama tabi bu kadar erken de bu kadar koyu olmuyo..
sen yap bakalım 11 gibi bi bi de güzel foto çek yanyana koyup iki testi bi bakalım
öyle canım iyi ki erken başlamışım acaba erken mi çatlayacak meraktayım...saat 11:00 gibi yaparım tekrar getirdim yanımda testi, belki de bu yüzden kaçırıyordum ben ovulasyonu bilemedim ki

oooo yoğun bir haftaçok kolay gelsin.o zaman yapacak bişey yok,kadere teslim.evde ovulasyonu yap, gün aşırı ilişki,tabiki uyguladığın kürlere incire devam...Allah hayırlısını versin
çok saol tatlım benim bu ara iş yeri fazla yoğun ve gergin yaklaşık 40 milyon liralık yeni bir yatırıma giriliyor ve bu aşamada benim raporları fazla önemsiyorlar, ben de tırsmıyor değilim, meşakkatli bi süreç ne olacak bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…