Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

öyle canım iyi ki erken başlamışım acaba erken mi çatlayacak meraktayım...saat 11:00 gibi yaparım tekrar getirdim yanımda testi, belki de bu yüzden kaçırıyordum ben ovulasyonu bilemedim ki
Aynen canım herşey olabilir ayda bikaç defa da yumurtan çatlıyo olabilir regl gününde de çatlayabilir herkesin değişik oluyo o yüzdendi test konusundaki ısrarım sana.. Ayrıca şöyle bi parantez açayım benim daha önceki 2 gebeliğim de sadece regl döneminde olan korunmasız ilişkiyle gerçekleşti.. Aralarında 8 yıl gibi bi süre var

Allah kolaylıklar versin...stresli ve yorucu bir iş...altından kalkarsın eminim..
benimde iş verenlerim çok yoruyor insanı..bakalım nasıl olacak.10 yıldır aynı iş yerindeyim ama ne kadar katlanırım daha bilmiyorum..

günde 2 defa sabah ve akşam diye düşündüğüm için tekrar yapmadım ama ne olur ne olmaz bugün falan çatlarsa diye dün gece ilişki oldu....
Canım o bi kopkoyu olucak hatta T C yi geçicek koyulukta.. O şekilde bi süre kalıyo en koyu halinde sonra silinmeye başladığı an yumurta çatlamış oluyo.. Yine ilişki olduğu iyi olmuş.. Bugün koyulaşır yarın silinirse yarın da ilişki yaparsın hem sperm hareketliliği artmış olur

saol canım hepimize inşallah,vallahi bana kalsa hiç katlanma niyetim yok geçen hafta yön.krl.bşk ile konuştum ayrılmak istediğimi söyledim konuyu kapattı,konuşma böyle dedi geçiştirdi, hiç istemiyorum artık çalışmak yoruldum sanırım...ve yeni proje beni iyice dağıtacak ama bakalım artık, bana kalsa ceketimi alır çıkar bir daha da geri dönmem

evet ben de ondan istedim canım reglim 6 gün sürünce ilişki olmamıştı ve hareket düşmüştür diye ayın açılışını yaptım çok şükür bu sefer erken başladım belki yakalarım,kısmet... bir anda koyulaşıp silikleşebiliyor sanırım bu çizgiler, takipte olmak gerek

hım ilginçmiş

Kesinlikle canım hatta çok koyulaşınca 4 saatte bir tekrar etmek gerkiyo silikleşmeye başlama zamanını yakalayabilmek için :) Bu arada ben çörekotu aldım ama yemedim.. Sanırım yemiycem.. Bu ay klomenle beraber biraz fazla olursa diye korktum

benim iş yerimde vefa sadece bir semt adı...o yüzden bahara kadar bekliycem galiba...ondan sonra Allah büyük.bakıcam bir çaresine...ev hayatınada çok alışkın değilim ama birde böyle deneyelim bakalım..niyetim bozuk açıkça

iyi yapmışsın klomen in etkisi tam olarak görülür hem

benim de çok bozuk :) ev hayatını severim alışık değilim ama hemen alışabilirim çook yoruldum artık...

benim de çok bozuk :) ev hayatını severim alışık değilim ama hemen alışabilirim çook yoruldum artık...
Görünürde yakın zamanda istifa edicek 3 kişiyiz kızlar Ben dün arkadaşımla konuştum.. Aşırı stresli iş bence seni etkiliyo dedi.. Gerçekten de gece yatarken eşim sürekli uyandırıyo dişlerimi gıcırdatıyomuşum.. Benim stresli olduğum dönemlerde böyle bi saçma adetim var.. Bu ara kendimi çok sıkıyorum başım boynum heryerim sürekli ağrıyo İsyeeeaaaannnnnnn

aynen yaaa, benim de son 1 aydır diş gıcırdatmam başlamış uyurken geçen eşim söylüyordu :) hep stresten bunlar,stres şişiriyor da beni, acayip şiş ve mutsuz hissediyorum kendimi,ayrılsam her sabah 3-4 saat sporumu yapsam açık havada yürüyüş yapsam, film izlesemmmm

Kızlar bu 11 de yaptığım, 3 saattir sıvı almiyorum, idrar tutuyorum. Çizgi gitmiş ???

Eklentiler

• IMG_20160122_110527.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 38
Ayyyyy nerde o günler yaa biraz dinlensek dimi ne var Bi de borç harç var tek maaş nasıl idare ederiz bilmiorm hiç ama tazminat falan baya bi süre idare ederim gibi geliyo 15 yıldır aynı işyerindeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…