söz konusu bensem o testte 3. çizgiyi bile görürüz bizKız bu bozuk olabilir bi tane daha yap dün öyleyken bugün tamamen kaybolamaz öyle bişey yok yani
Sakin ol canım hemen bi tane daha yap bu test bozuk böyle bişey olmaz dün o kadar koyuyken az da olsa çizgi çıkardı silinse bile resmen hiç çizgi yok normal bişey değil test bozukeee noldu çatladı patladı mı bu yumiii :) yine tüm ezberleri bozmaya adayım haaa, napcam ben şimdiiine olacak peki şimdiii
artık yapamam idrar gitti güme, 3 saat geçmesi lazım akşama bi daha artıkSakin ol canım hemen bi tane daha yap bu test bozuk böyle bişey olmaz dün o kadar koyuyken az da olsa çizgi çıkardı silinse bile resmen hiç çizgi yok normal bişey değil test bozuk
burdayımmm cnm geldımm gece uyku problemlerı basladı bende yıneeee uyudum mecbur bu saatte kadar gece uyuyamıyormm yıneebrnh kız bernuşşşş nerelerdesin? uykuda mısın halaaaa???
günaydın tatlım bir anda bomboş çıkınca şaşırdım bu sefer de, artık akşam 7 gibi bi daha yaparım, bir de gece mi yapsam ki? bu soğan suyu ve çörekotu yağı erken olgunlaştırıyormuş yumiyi belki de dün çatladı yumi? olabilir mi bilmiyorum dün bir anda 2 parmak arası uzayan şeffaf akıntım da gelmişti akşamüstü, gerçi akşam ilişki oldu,bir şey varsa da değerlendirdik çok şükür, test olmasaydı hayatta adetin bitiminden 1 gün sonra ilişki aklıma gelmezdi, hayırlısı,teste devam :)no_name_ aynenn bnm de ıkıncı cızgı sılıkken bırdahakı yapısımda kaybolmutuu bozukk fln dedım heralde aksama bırdaha yaptgmda tekrar cıkmıtı cızgı
sen devam et bakalımm cok erkenn ama bakalım baak gördüünmü test yapınca ınsan nasıl merak edıyorgünaydın tatlım bir anda bomboş çıkınca şaşırdım bu sefer de, artık akşam 7 gibi bi daha yaparım, bir de gece mi yapsam ki? bu soğan suyu ve çörekotu yağı erken olgunlaştırıyormuş yumiyi belki de dün çatladı yumi? olabilir mi bilmiyorum dün bir anda 2 parmak arası uzayan şeffaf akıntım da gelmişti akşamüstü, gerçi akşam ilişki oldu,bir şey varsa da değerlendirdik çok şükür, test olmasaydı hayatta adetin bitiminden 1 gün sonra ilişki aklıma gelmezdi, hayırlısı,teste devam :)
tabi canım merak olmaz mı,siz bana daha çok erken 10.günde başla dediniz teste dün,onu bile bekleyemedim gelir gelmez hemen yaptım :) sabredemiyor insansen devam et bakalımm cok erkenn ama bakalım baak gördüünmü test yapınca ınsan nasıl merak edıyorayy cızgı nıyee yok ıkıncı silikmi durr bişey içmemeyım
baklm snraları nasl cıkcakk ben hep gun asırı ilşkiy yaptımtabi canım merak olmaz mı,siz bana daha çok erken 10.günde başla dediniz teste dün,onu bile bekleyemedim gelir gelmez hemen yaptım :) sabredemiyor insan
sen ne durumdasın? var mı belirti herhangi bir şey canım?baklm snraları nasl cıkcakk ben hep gun asırı ilşkiy yaptım
regl belirtileri göruormm tam 4 gundur dünde bugun 29. gun paazara regl beklenıyorrr normalde ama erken gelebılırsen ne durumdasın
? var mı belirti herhangi bir şey canım?
sırada ben varımPES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016
amayaa .........................BAT 22.01.2016
brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
amayaa cım ne durumdasın? inşallah gelmez reglin....
tatlım ben muhtemelen 5-6 şubat gibi regl olurum yaaa...PES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016
amayaa .........................BAT 22.01.2016
brnh .............................BAT 25.01.2016
toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
amayaa cım ne durumdasın? inşallah gelmez reglin....
haklısın canım senin şaşırdı bu ay günler,tamam listeyi revize ederim hementatlım ben muhtemelen 5-6 şubat gibi regl olurum yaaa...
ben önce 25 aralıkta ardından 7 ocakta regl oldum.... bugün tam 15. günüm bi daha regl olmayı kaldıramam
bu arada endişelenme test bozuktur....haklısın canım senin şaşırdı bu ay günler,tamam listeyi revize ederim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?