bu arada endişelenme test bozuktur....
durddukca koyulasır o keskınlesırr bakma sen onagibigibiyim ve kızlar az önceki test durunca hafif silik çizgi çıkmış ama 1 saat bekledi, bu da gebelik gibi ilk 5 dk dan sonra geçersiz mi?
canım sen oldukça bilgi sahibisin bu konularda adetin 7.günü yumurta çatlamış olabilir mi,dün akşam üstü 7 gibi yaptığım o koyu testten sonra çatlama gerçekleşmiş olabilir mi?bu arada endişelenme test bozuktur....
tamam canım akşama tekrar yapacağım artıkdurddukca koyulasır o keskınlesırr bakma sen ona
Aynen canım ilk 15 dk falan geçerli sonra değişebiliyo.. Ama bence senin testte bi sorun var bernuşunki de öyle olmuştu sonra tekrar çizgi çıkmuştı.. akşam tekrar yap canımgibigibiyim ve kızlar az önceki test durunca hafif silik çizgi çıkmış ama 1 saat bekledi, bu da gebelik gibi ilk 5 dk dan sonra geçersiz mi?
çookkk yakında...stresli iş hayatı büyük etken..yoksa huzurlu olsam üretmek çalışmak üstüne maaş gibisi yokGörünürde yakın zamanda istifa edicek 3 kişiyiz kızlarBen dün arkadaşımla konuştum.. Aşırı stresli iş bence seni etkiliyo dedi.. Gerçekten de gece yatarken eşim sürekli uyandırıyo dişlerimi gıcırdatıyomuşum.. Benim stresli olduğum dönemlerde böyle bi saçma adetim var.. Bu ara kendimi çok sıkıyorum başım boynum heryerim sürekli ağrıyo İsyeeeaaaannnnnnn
ya o konu muallak... işte tıp dünyasına göre pek mümkün değil; yengeme ve bu konuda birkaç kişide var tanıdığım... yengem reglin ertesi günü ilişki ile 2 kez gebe kalmış.... o yumurta çatlamamış olsa gebe kalamazlar... ya kadınlar yalan söylüyo yada tıp yanılıyocanım sen oldukça bilgi sahibisin bu konularda adetin 7.günü yumurta çatlamış olabilir mi,dün akşam üstü 7 gibi yaptığım o koyu testten sonra çatlama gerçekleşmiş olabilir mi?
garip bi durum desene... hayırlısı artık testlere devam o haldeya o konu muallak... işte tıp dünyasına göre pek mümkün değil; yengeme ve bu konuda birkaç kişide var tanıdığım... yengem reglin ertesi günü ilişki ile 2 kez gebe kalmış.... o yumurta çatlamamış olsa gebe kalamazlar... ya kadınlar yalan söylüyo yada tıp yanılıyo
tamam tatlım yapacam akşama tekrar, yanımda testim var ama 3 saat sıvı almadan zor oluyor bir de iş yerinde dikkat çekiyor hoş olmuyor..olmadı 3-4 gibi tekrar bi denerim?Aynen canım ilk 15 dk falan geçerli sonra değişebiliyo.. Ama bence senin testte bi sorun var bernuşunki de öyle olmuştu sonra tekrar çizgi çıkmuştı.. akşam tekrar yap canım
Canım şimdi ben BAT ı nasıl hesaplamalıyım sence.. Bu ay ın 14ünde tam 29. günde oldum regl aralarım uzamış olabilirmi? Ona göre hesaplarsam ocak da 31 çektiğine göre 12 Şubatta regl olmam lazım.. Ama eski düzenime göre hesaplarsam 9 Şubat ya da çatlamayı bekleyip üstüne 14 gün sayarım?? Hangisini yapalımPES ETMEK YOKKKK, O BEBİŞLER GELİP BİZİ BULANA KADAR YOLA DEVAMMMM
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
@yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
brnh .............................BAT 25.01.2016
@toprak-35 .....................BAT 27.01.2016
@asli5361 ........................BAT
@fshe2 ............................BAT 26.01.2016
@sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
@zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016
@arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
@Gobe..............................BAT 11.02.2016
@moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@sm34 .................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
@gulbil ..................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
@nisanok bat ...........29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
@34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
LİSTEYİ Bİ DÜZENLEDİM KIZLAR
şimdilik bu şekilde dursun istersen çatlamadan 14 gün sayıp günü yazalım ne dersin?Canım şimdi ben BAT ı nasıl hesaplamalıyım sence.. Bu ay ın 14ünde tam 29. günde oldum regl aralarım uzamış olabilirmi? Ona göre hesaplarsam ocak da 31 çektiğine göre 12 Şubatta regl olmam lazım.. Ama eski düzenime göre hesaplarsam 9 Şubat ya da çatlamayı bekleyip üstüne 14 gün sayarım?? Hangisini yapalım
şimdilik bu şekilde dursun istersen çatlamadan 14 gün sayıp günü yazalım ne dersin?
olabiliyor demekki, benim 14.gün olmadığını kesin biliyorum çünkü 3 aydır 14.günde tutmadı, ay sonuna kadar testlerle çıkar inşallah ortayaGenellikle çiftler yumurtlama dönemlerinin adet döneminden önce ya ada sonra gerçekleşmeyeceğini düşünerek bu dönemlerde korunmasız cinsel ilişkiye girmektedirler ve istenmeyen gebelik yaşama ihtimaline sahip olmaktadırlar. Çünkü kadının yumurtlama dönemi genel olarak iki adet arasındaki döneme denk gelse de kimi zaman oldukça ender de olsa bir ay içerisinde iki kez yumurtlama ya da regli döneminde yumurtlama imkanı da olmaktadır.
Bu nedenle genellikle adet kanamasından hemen sonra hamile kalınır mı diye düşünenlere bu durumun oldukça nadir olarak görülmesine rağmen imkansız olmadığını da belirtmemiz gerekmektedir. Bu nedenle bebek sahibi olmak istemeyen çiftlerin geri çekilme, takvim yöntemi gibi yöntemler yerine prezervatif, rahim içi araç ya da doğum kontrol hapı gibi yöntemleri tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. Bir kadının oldukça ufak bir ihtimal de olsa adet dönemi sırasında ya da hemen sonrasında hamile kalma ihtimali bulunmaktadır.
diyollaaarrrr
ben sabah 11 gbı yapıodum o zamana kadar sıvı almıodum tabı ama çişimi 3,4 saat fln tutmuodm en fazla 1 saat aksamlarıda cnm ısterse yapıodmm gecetamam tatlım yapacam akşama tekrar, yanımda testim var ama 3 saat sıvı almadan zor oluyor bir de iş yerinde dikkat çekiyor hoş olmuyor..olmadı 3-4 gibi tekrar bi denerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?