doooggrruu bunu okudumm bende aynı sekılde kendımı guzel hıssedıyorum ayrıc ben regl ken kendımı cok seksi buluyorumahahaa bunu paylaşmak istedimmmm :)
"""""Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu s araştırma, Newcastle Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yapılan bir tespit. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 260 kadın ve erkeğe gösterildi. Deneklere kadınların hangi fotoğraflarının daha çekici olduğu soruldu. Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler.""""""
senın durumlar nasıl cnm yaptnmı hıc test falan az kaldı senın bata daSelam arkadaşlar bugün karne telaşı var :)
Sonra sıkıcı bir tatil..
İnş bebişim gelir de moral olur.
Herkes iyidir ins . :)
Bugün İğnenın 12. Günü cnm akşam bi test yapayım diyorum :) hayirlisisenın durumlar nasıl cnm yaptnmı hıc test falan az kaldı senın bata da
monte ben ovü testi yaptığımda saat 17:00 den sonra yapardım, saat 14:00 gibi sıvı alımını keserdim, sen işten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama eve gider gitmez pratik gelmişti bana...tamam tatlım yapacam akşama tekrar, yanımda testim var ama 3 saat sıvı almadan zor oluyor bir de iş yerinde dikkat çekiyor hoş olmuyor..olmadı 3-4 gibi tekrar bi denerim?
benim bir arkadaşım adetin hemen bitiminde kaldı, 8. günde yani spermlerin 36 saat yaşadığı düşünülürse 11. gün döllenme olmuş da olabilir diye düşünmüştük.Genellikle çiftler yumurtlama dönemlerinin adet döneminden önce ya ada sonra gerçekleşmeyeceğini düşünerek bu dönemlerde korunmasız cinsel ilişkiye girmektedirler ve istenmeyen gebelik yaşama ihtimaline sahip olmaktadırlar. Çünkü kadının yumurtlama dönemi genel olarak iki adet arasındaki döneme denk gelse de kimi zaman oldukça ender de olsa bir ay içerisinde iki kez yumurtlama ya da regli döneminde yumurtlama imkanı da olmaktadır.
Bu nedenle genellikle adet kanamasından hemen sonra hamile kalınır mı diye düşünenlere bu durumun oldukça nadir olarak görülmesine rağmen imkansız olmadığını da belirtmemiz gerekmektedir. Bu nedenle bebek sahibi olmak istemeyen çiftlerin geri çekilme, takvim yöntemi gibi yöntemler yerine prezervatif, rahim içi araç ya da doğum kontrol hapı gibi yöntemleri tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. Bir kadının oldukça ufak bir ihtimal de olsa adet dönemi sırasında ya da hemen sonrasında hamile kalma ihtimali bulunmaktadır.
diyollaaarrrr
bnmde bat a 2 gun kaldı bugun 29.gun beklıyorum bende ama regliiBugün İğnenın 12. Günü cnm akşam bi test yapayım diyorum :) hayirlisi
canım ben de 18:00-18:30 gibi çıkıyorum akşam eve gidişim 7 yi geçiyor gidince yaparım herhalde,yanımda 1 test var ama az öncekinin bozuk çıkmış olma ihtimaline karşı sıvı almıyorum şu an belki 14:00-14:30 gibi tekrar yaparım idrarımı tutuyorum,sabah yaptığım tatmin etmedi, bir de akşam eve gidince yaparım artıkmonte ben ovü testi yaptığımda saat 17:00 den sonra yapardım, saat 14:00 gibi sıvı alımını keserdim, sen işten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama eve gider gitmez pratik gelmişti bana...
olabiliyomuş işte... ay aaammmmaaaannnn varya hepisi hikaye aslında. olacağı varsa oluyo!!!!! fshına da amhsine de, yumurtlamasına da, kalitesine de bakmıyo bu veletler... vakti saati gelen geliyo arkadaş!. NOKTA!!!! bize düşen aslında sadece beslenmemize dikkat edip üşütmemek... gerisi tedavisiz olacaksa olur, ha baktık olmuyo tedavi oluruz yine nasip olacaksa olur..... olmuyo sa tedaviyle de olmaz.... dua eder kaderimize dahil etmeye çabalarız, Rabbim kabul görürse olur; görmezse mükafatını diğer tarafta alırız... ahanda olay bu kadan basit hebenim bir arkadaşım adetin hemen bitiminde kaldı, 8. günde yani spermlerin 36 saat yaşadığı düşünülürse 11. gün döllenme olmuş da olabilir diye düşünmüştük.
Sabah forumu gezdim - rutin kontrolümü yaptım- AMH konularını aratıyorum tabii ki de.. Dua grubu varmış bilginiz var mı?olabiliyomuş işte... ay aaammmmaaaannnn varya hepisi hikaye aslında. olacağı varsa oluyo!!!!! fshına da amhsine de, yumurtlamasına da, kalitesine de bakmıyo bu veletler... vakti saati gelen geliyo arkadaş!. NOKTA!!!! bize düşen aslında sadece beslenmemize dikkat edip üşütmemek... gerisi tedavisiz olacaksa olur, ha baktık olmuyo tedavi oluruz yine nasip olacaksa olur..... olmuyo sa tedaviyle de olmaz.... dua eder kaderimize dahil etmeye çabalarız, Rabbim kabul görürse olur; görmezse mükafatını diğer tarafta alırız... ahanda olay bu kadan basit he
Takdir i ilahi der konuyu kapatırım...olabiliyomuş işte... ay aaammmmaaaannnn varya hepisi hikaye aslında. olacağı varsa oluyo!!!!! fshına da amhsine de, yumurtlamasına da, kalitesine de bakmıyo bu veletler... vakti saati gelen geliyo arkadaş!. NOKTA!!!! bize düşen aslında sadece beslenmemize dikkat edip üşütmemek... gerisi tedavisiz olacaksa olur, ha baktık olmuyo tedavi oluruz yine nasip olacaksa olur..... olmuyo sa tedaviyle de olmaz.... dua eder kaderimize dahil etmeye çabalarız, Rabbim kabul görürse olur; görmezse mükafatını diğer tarafta alırız... ahanda olay bu kadan basit he
sende tamm pozitf olmadıkı catladi hadı dıcemm yanı hem regl biteli zaten 2 gun oldu senın bu seyın markası neKızlar bugün ki 2.test bu da tek çizgi !!!???
Çok ilginç yaa neyse canım eğer çatlama olup bittiyse de sen yine değerlendirdin sorun yok.. Ama testi her gün yap yine de bakalım bi değişiklik olucak mı ben de çok merak ettimKızlar bugün ki 2.test bu da tek çizgi !!!???
hep aldığımız lab..ile başlayan tatlımsende tamm pozitf olmadıkı catladi hadı dıcemm yanı hem regl biteli zaten 2 gun oldu senın bu seyın markası ne
tamammm bence senın ovulasyonaa daha var o ılk yaptgnda problem oldugunu dusunuyorum cunku cok erken yanı tabıkıde erken catlayabılır fakat senın regl 6 gun sürdü yanı arada bır gun bosluk vardı ve dün yaptınn testıı yumı catlasaydı anlarddın agrı olurdu heralde 1 gunde hangı yumı catlamıss sen devam et teste yarın sabah yıne yaparsnhep aldığımız lab..ile başlayan tatlım
dün ağrı ve şeffef akıntı vardı... bakalım teste devam ama bu kadar boş olması gariptamammm bence senın ovulasyonaa daha var o ılk yaptgnda problem oldugunu dusunuyorum cunku cok erken yanı tabıkıde erken catlayabılır fakat senın regl 6 gun sürdü yanı arada bır gun bosluk vardı ve dün yaptınn testıı yumı catlasaydı anlarddın agrı olurdu heralde 1 gunde hangı yumı catlamıss sen devam et teste yarın sabah yıne yaparsn
olduysada cnm nasılsa lşki oldu hem keske catlamss olsaa regl bttkten sonra ilşki cok önmli bu arada bnm ıkı arkadasmda reglın bıtttıgı gun hamıle kaldı ayrıca hsg de cekıldık tertemızz pırılpıtrak heryerr ulann bırde tek seferlık ilşkide hamıle kalıomussunn hadı insssdün ağrı ve şeffef akıntı vardı... bakalım teste devam ama bu kadar boş olması garip
yaaa o zaman ilk yaptığın bozuktu belkide, testlere devam aynen, çünkü çatlasa bile silik çıkar,uzayan şeffaf akıntı regli sonrası kalandır diye tahmin ediyorum.Kızlar bugün ki 2.test bu da tek çizgi !!!???
nereye bebeğim yaa, işin ucunu bırakmam ki bütün ay en az 20.güne kadar ilişkiye devam,dolayısı ile bilemeyiz hangisi ile hamiş kalındıolduysada cnm nasılsa lşki oldu hem keske catlamss olsaa regl bttkten sonra ilşki cok önmli bu arada bnm ıkı arkadasmda reglın bıtttıgı gun hamıle kaldı ayrıca hsg de cekıldık tertemızz pırılpıtrak bırde tek seferlık ilşkide hamıle kalıomussunn hadı insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?