Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

doooggrruu bunu okudumm bende aynı sekılde kendımı guzel hıssedıyorum ayrıc ben regl ken kendımı cok seksi buluyorum

tamam tatlım yapacam akşama tekrar, yanımda testim var ama 3 saat sıvı almadan zor oluyor bir de iş yerinde dikkat çekiyor hoş olmuyor..olmadı 3-4 gibi tekrar bi denerim?
monte ben ovü testi yaptığımda saat 17:00 den sonra yapardım, saat 14:00 gibi sıvı alımını keserdim, sen işten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama eve gider gitmez pratik gelmişti bana...

benim bir arkadaşım adetin hemen bitiminde kaldı, 8. günde yani spermlerin 36 saat yaşadığı düşünülürse 11. gün döllenme olmuş da olabilir diye düşünmüştük.

monte ben ovü testi yaptığımda saat 17:00 den sonra yapardım, saat 14:00 gibi sıvı alımını keserdim, sen işten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama eve gider gitmez pratik gelmişti bana...
canım ben de 18:00-18:30 gibi çıkıyorum akşam eve gidişim 7 yi geçiyor gidince yaparım herhalde,yanımda 1 test var ama az öncekinin bozuk çıkmış olma ihtimaline karşı sıvı almıyorum şu an belki 14:00-14:30 gibi tekrar yaparım idrarımı tutuyorum,sabah yaptığım tatmin etmedi, bir de akşam eve gidince yaparım artık

benim bir arkadaşım adetin hemen bitiminde kaldı, 8. günde yani spermlerin 36 saat yaşadığı düşünülürse 11. gün döllenme olmuş da olabilir diye düşünmüştük.
olabiliyomuş işte... ay aaammmmaaaannnn varya hepisi hikaye aslında. olacağı varsa oluyo!!!!! fshına da amhsine de, yumurtlamasına da, kalitesine de bakmıyo bu veletler... vakti saati gelen geliyo arkadaş!. NOKTA!!!! bize düşen aslında sadece beslenmemize dikkat edip üşütmemek... gerisi tedavisiz olacaksa olur, ha baktık olmuyo tedavi oluruz yine nasip olacaksa olur..... olmuyo sa tedaviyle de olmaz.... dua eder kaderimize dahil etmeye çabalarız, Rabbim kabul görürse olur; görmezse mükafatını diğer tarafta alırız... ahanda olay bu kadan basit he

Sabah forumu gezdim - rutin kontrolümü yaptım- AMH konularını aratıyorum tabii ki de.. Dua grubu varmış bilginiz var mı?

Takdir i ilahi der konuyu kapatırım...

Kızlar bugün ki 2.test bu da tek çizgi !!!???

Eklentiler

• IMG_20160122_140943.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 30
hep aldığımız lab..ile başlayan tatlım
tamammm bence senın ovulasyonaa daha var o ılk yaptgnda problem oldugunu dusunuyorum cunku cok erken yanı tabıkıde erken catlayabılır fakat senın regl 6 gun sürdü yanı arada bır gun bosluk vardı ve dün yaptınn testıı yumı catlasaydı anlarddın agrı olurdu heralde 1 gunde hangı yumı catlamıss sen devam et teste yarın sabah yıne yaparsn

dün ağrı ve şeffef akıntı vardı... bakalım teste devam ama bu kadar boş olması garip

dün ağrı ve şeffef akıntı vardı... bakalım teste devam ama bu kadar boş olması garip
olduysada cnm nasılsa lşki oldu hem keske catlamss olsaa regl bttkten sonra ilşki cok önmli bu arada bnm ıkı arkadasmda reglın bıtttıgı gun hamıle kaldı ayrıca hsg de cekıldık tertemızz pırılpıtrak heryerr ulann bırde tek seferlık ilşkide hamıle kalıomussunn hadı insss

nereye bebeğim yaa, işin ucunu bırakmam ki bütün ay en az 20.güne kadar ilişkiye devam,dolayısı ile bilemeyiz hangisi ile hamiş kalındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…