belki de tatlım anlam veremedim ben de, neyse testlere devam yakalarım inşallah bu ayyaaa o zaman ilk yaptığın bozuktu belkide, testlere devam aynen, çünkü çatlasa bile silik çıkar,uzayan şeffaf akıntı regli sonrası kalandır diye tahmin ediyorum.
amann brındenn bırı tutsunda ınsallah bende 20 sıne kdr bırakmadım ılıskıyınereye bebeğim yaa, işin ucunu bırakmam ki bütün ay en az 20.güne kadar ilişkiye devam,dolayısı ile bilemeyiz hangisi ile hamiş kalındı
gelmedi di mi kuşum daha reglin? ayyy gelmesin de hamiş ol inşallahamann brındenn bırı tutsunda ınsallah bende 20 sıne kdr bırakmadım ılıskıyı
kuşum ben 31 gunde bır oluorm bugun 29. gun gecen ay 28 gunde olmustum hsgden heralde ama hep 31 gunde bır olurumgelmedi di mi kuşum daha reglin? ayyy gelmesin de hamiş ol inşallah
aaa anladım canım benim de hsg den sonraki ay 2 gün önce gelmişti...kuşum ben 31 gunde bır oluorm bugun 29. gun gecen ay 28 gunde olmustum hsgden heralde ama hep 31 gunde bır olurum
varya bu kadar olur yanı cok benzıo bızım herseyımız bırbırıneaaa anladım canım benim de hsg den sonraki ay 2 gün önce gelmişti...
bernuşum senin bu ovulasyon testlerinde hiç tek çizgi olmuş muydu? yani tek çizgi rastlanan bi durum mu? bi daha atar mısın o testlerin fotosunu bi bakayım?varya bu kadar olur yanı cok benzıo bızım herseyımız bırbırıne
aynenn cnm sımdı atıorm bak toplucaa bnm testler e bakarsan ben paso yumurtladımbernuşum senin bu ovulasyon testlerinde hiç tek çizgi olmuş muydu? yani tek çizgi rastlanan bi durum mu? bi daha atar mısın o testlerin fotosunu bi bakayım?
aaa hakkaten yaa doktor bu neaynenn cnm sımdı atıorm bak toplucaa bnm testler e bakarsan ben paso yumurtladım
durdukça da koyulaşıyor sanırım, ben de 10 gün sonra çeksem hepsinde çizgi görürüz,bekledikçe çıkıyor çizgino_name_ o 2 yazan adetın 12. gunu 4. de 14 ü bnm 14.15 pozz oldu 16 sılındı sonra tekrardan 17. gun ıkıncı zıgı belırmeye basladı resımde hepsi poztf ckmıss ama o kdrda dgl
bak bnm de ılk baslardaa böyleydı hatta ılk yaptım ıkıncı zıgı sılık cıktı ertesı gun tek cızgı cıkınca şok oldum yanı şaşırdım ama ertesı gunu poztfi gördümm ondan takmaa yanı o zaman anlamamıstım ama sımdı bu ovu testıı çözdüm artık dilinden anlıomm hınzırınaaa hakkaten yaa doktor bu neee benim testler niye tek çizgi,neyse dur bakalım....deneyip görecez,çok saol birtanem
aynenn bende farkedıodmm durdukca koyulastgnı vee bordo oluo artık çizgi kırmızdan da dönüodurdukça da koyulaşıyor sanırım, ben de 10 gün sonra çeksem hepsinde çizgi görürüz,bekledikçe çıkıyor çizgi
Ben 3 ay kadar yapmıştım, 14. günde çift çizgi oluyordu kopkoyu, 15 ve 16. günlerde silikleşmeye başlıyordu. 3 günden sonra zaten yapmıyordum. Regl 30-31 gün de oluyordu.Kızlar bugün ki 2.test bu da tek çizgi !!!???
eee tutturduğun halde olmuyor muydu? ben de sanki ovulasyonu yakalayınca hemen olacak gibi mi düşünüyorum ne ?Ben 3 ay kadar yapmıştım, 14. günde çift çizgi oluyordu kopkoyu, 15 ve 16. günlerde silikleşmeye başlıyordu. 3 günden sonra zaten yapmıyordum. Regl 30-31 gün de oluyordu.
Senin durumun farklı olacak inşallah, tutturma kısmı biraz şaibeli :) kalitesiz yumi 8 saatte bile atılıyormuş ya :)eee tutturduğun halde olmuyor muydu? ben de sanki ovulasyonu yakalayınca hemen olacak gibi mi düşünüyorum ne ?
ona bakarsan ebnde tutturdum ama olmaynca olmuyorrr ben ıkı ay tutturdum hatta ovudan önce kasım ayında tam catlama anını yakaladm ve ilşki olmustu ama dedgm gbı olmaynca olmuyoreee tutturduğun halde olmuyor muydu? ben de sanki ovulasyonu yakalayınca hemen olacak gibi mi düşünüyorum ne ?
aynenn cnm zatenn dün ufak bı hayalll kırıklıgına ugradım aslında tam degıl fakat eısmle konusurkenn bana ayakların cok soguk belkı bundan olmuyodr bunada bır baktrr dedı bende tabı bırden parladımm ne yapım dedım yanı ayagım soguk dıye kesıp ataymmı dedım kac tane doktor gezdım ben dedım köye gttm orda bıle doktora gttm sen gtmedın bıle dedım bırde utanmadn bana laf söluosun dedım o a n cocuk yapma fikrnden uzaklastm suan bılee hala fikrim değişmiş degıl bırdaha üzerine düşmcm bu konunun eşimi yalvartana kadrda doktora gtmcminşallah tatlım hepimizin bir an önce gelsin bebişleri artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?