Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

varya bu kadar olur yanı cok benzıo bızım herseyımız bırbırıne
bernuşum senin bu ovulasyon testlerinde hiç tek çizgi olmuş muydu? yani tek çizgi rastlanan bi durum mu? bi daha atar mısın o testlerin fotosunu bi bakayım?

bernuşum senin bu ovulasyon testlerinde hiç tek çizgi olmuş muydu? yani tek çizgi rastlanan bi durum mu? bi daha atar mısın o testlerin fotosunu bi bakayım?
aynenn cnm sımdı atıorm bak toplucaa bnm testler e bakarsan ben paso yumurtladım

Eklentiler

• 31.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
no_name_ o 2 yazan adetın 12. gunu 4. de 14 ü bnm 14.15 pozz oldu 16 sılındı sonra tekrardan 17. gun ıkıncı zıgı belırmeye basladı resımde hepsi poztf ckmıss ama o kdrda dgl
durdukça da koyulaşıyor sanırım, ben de 10 gün sonra çeksem hepsinde çizgi görürüz,bekledikçe çıkıyor çizgi

aaa hakkaten yaa doktor bu ne ee benim testler niye tek çizgi,neyse dur bakalım....deneyip görecez,çok saol birtanem
bak bnm de ılk baslardaa böyleydı hatta ılk yaptım ıkıncı zıgı sılık cıktı ertesı gun tek cızgı cıkınca şok oldum yanı şaşırdım ama ertesı gunu poztfi gördümm ondan takmaa yanı o zaman anlamamıstım ama sımdı bu ovu testıı çözdüm artık dilinden anlıomm hınzırın

Baksana sabah ki durdukça çizgi çıkmış bile, sabah bombostu brnh

Eklentiler

• IMG_20160122_151725.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Ben 3 ay kadar yapmıştım, 14. günde çift çizgi oluyordu kopkoyu, 15 ve 16. günlerde silikleşmeye başlıyordu. 3 günden sonra zaten yapmıyordum. Regl 30-31 gün de oluyordu.
eee tutturduğun halde olmuyor muydu? ben de sanki ovulasyonu yakalayınca hemen olacak gibi mi düşünüyorum ne ?

eee tutturduğun halde olmuyor muydu? ben de sanki ovulasyonu yakalayınca hemen olacak gibi mi düşünüyorum ne ?
Senin durumun farklı olacak inşallah, tutturma kısmı biraz şaibeli :) kalitesiz yumi 8 saatte bile atılıyormuş ya :)

ona bakarsan ebnde tutturdum ama olmaynca olmuyorrr ben ıkı ay tutturdum hatta ovudan önce kasım ayında tam catlama anını yakaladm ve ilşki olmustu ama dedgm gbı olmaynca olmuyor

inşallah tatlım hepimizin bir an önce gelsin bebişleri artık
aynenn cnm zatenn dün ufak bı hayalll kırıklıgına ugradım aslında tam degıl fakat eısmle konusurkenn bana ayakların cok soguk belkı bundan olmuyodr bunada bır baktrr dedı bende tabı bırden parladımm ne yapım dedım yanı ayagım soguk dıye kesıp ataymmı dedım kac tane doktor gezdım ben dedım köye gttm orda bıle doktora gttm sen gtmedın bıle dedım bırde utanmadn bana laf söluosun dedım o a n cocuk yapma fikrnden uzaklastm suan bılee hala fikrim değişmiş degıl bırdaha üzerine düşmcm bu konunun eşimi yalvartana kadrda doktora gtmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…