Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım kansızlık varsa baktıralım demek istemiştir eşin, hemen yükselme sen de...kız yoksa hamiş misin ki bu asabiyet falan??? olur mu olur,kırmızı kartı yiyene kadar umut etmeye devam

canım kansızlık varsa baktıralım demek istemiştir eşin, hemen yükselme sen de...kız yoksa hamiş misin ki bu asabiyet falan??? olur mu olur,kırmızı kartı yiyene kadar umut etmeye devam
zatenn umudum kaybolmasınn dıye bılerek test yapmadımm kız bnn sıgarayı bıraktıkdan snra cok sinirliyim bildiğin gbi degıl herkes farkındaa o derece eşim manyagıdaa devamlı bnm doktoraa gtmemm gerektgnı illa bende bırseylık oldugunu düşünmesı bni çileden cıkardı

amaan takma kafana, geriliyoruz aylar geçtikçe de ondan, şu bebişler gelse rahatlayacağız...

amaan takma kafana, geriliyoruz aylar geçtikçe de ondan, şu bebişler gelse rahatlayacağız...
aynenn bndee dun sınırlendımm dedım ben doktr doktr gezıormm 3 ayrı doktora gttm m dedım gerekırse 5 e gıt o zaman dıo bana akılsızz yanı bennmmyemedgm ıcmeddgm kalmamıss şişmişim ben pasikolojım bozulmuss gunde bır paket sıgara ıcen ben kralı gelse bıraktıramazdı bırakmısım yanı tabularımı yıkkmışm bırde utanmadan üste cıkıo sorun yok dıorm devamlı ben ona bana kalkmıs gayır var ayaklarn cok soguk dıo senın

bizim kar durdu akşam ve yarın gelicek diyor bakalım :)) stres yok kızlarrr stresi hemen atın üzerinizden
cnm maalesef bnm stresten uzak durmmm ımkansızz gbı bırsey sıgarayı bıraktım sinirliyiimm eşim benı fıtık edıyor hergun mutlaka cinlerimi tpeme cıkartırr başarır yani bunu benı adaya kapatmaları lazımm ancaa zaten bu ay daha son ugrasmıyorum hıcbıseylee yırtsın bırtaraflarını eşim cocuk için umrumda degıl

biz kadınlar biraz hassasız zaten birde bu dönem dahada yoğun oluyor.O da zaten kırdığını anlamıştır tepkinden.Sigara seni çok zorluyordur tahmin ediyorum bende öyleyim patlamaya hazır bomba gibiyim bu aralar herşey batıyor.Yani hamilelikle alakası yok önceside böyleydim bebek düşünürken yani.

Cnm noldu doktor???

EGE ASYA canım naptin doktorda yazdin mi görmedim ama ???

Canım gittim duydum kalp atışını :)))) 14:30 da girebildim geç kaldım dier hastaları bekledim.147 ile 150 arası kalp atışı çok gürültülüydü ama aldık neticede kalp atışını :))) Allah a şükür kese bebek hepsi normal boyutta ve doktor çok iyi dedi.Allah devamını nasip etsin duydum çok hızlıydı onu farkettim ama öyle olurmuş zaten.Darısı sana olsun inşallah seninde az kaldı.

aynenn bende suann cocuk ıcın yaptgm calısmalarda allah nasıp ederse hamıle kalırsam hıcbırsey yapmayan eşimede bir ödül olacak bu ve ben onun da bırseylerı yasamadan bunu yapmk ıstemıorm cunku herseyden vazgecen benım vucudumaa soktgm bıtıklerınn hesabı yok macunların aldgm kılonun yaptm testlerın heryerde gttgm doktorların bunu tek basıma yapmak ıstemıorm bu yuzden eşiminde çile çekmesini istiyorum yalvartana kadar doktora gtmıcem bu ay yıne yapcm yapcagmı oldu oldu olmaddıı yapck bsey yok

maşallah tatlım yaaaa, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…