Cnm noldu doktor???
yok canım bir kaç gündür ben de etiket atıyorum ama cevap yokbi de bu araSonbaharrr01 yok ben mi denk gelemiyorum????
Canım gittim duydum kalp atışını :)))) 14:30 da girebildim geç kaldım dier hastaları bekledim.147 ile 150 arası kalp atışı çok gürültülüydü ama aldık neticede kalp atışını :))) Allah a şükür kese bebek hepsi normal boyutta ve doktor çok iyi dedi.Allah devamını nasip etsin duydum çok hızlıydı onu farkettim ama öyle olurmuş zaten.Darısı sana olsun inşallah seninde az kaldı.
aynenn bende suann cocuk ıcın yaptgm calısmalarda allah nasıp ederse hamıle kalırsam hıcbırsey yapmayan eşimede bir ödül olacak bu ve ben onun da bırseylerı yasamadan bunu yapmk ıstemıorm cunku herseyden vazgecen benım vucudumaa soktgm bıtıklerınn hesabı yok macunların aldgm kılonun yaptm testlerın heryerde gttgm doktorların bunu tek basıma yapmak ıstemıorm bu yuzden eşiminde çile çekmesini istiyorum yalvartana kadar doktora gtmıcem bu ay yıne yapcm yapcagmı oldu oldu olmaddıı yapck bsey yok
ben varyaa bnm canımı yakan dıye yada sıkanı maf ederım o zaman kılıcımı cekerım ve dırek can evınden vurmaa yyyolunda calısır benım beynım yanı canımı yakanı asla affetmem kımolursa olsun acımasızlasırımm esım canımı yaktı ve sıktı oo görücekkkk köpek etmezsemm bu bebek mevzusunda bnmde adım berna degıl onun bunun cocuklarını sevdırıcemm buna cocuk özlemi çektircem vee bunu yapıcam psikolojık baskı uygulcmm onaerkeklerrrrr........benim görevim onu oraya göndermek o da hep mevcut zaten benim bünyemde deyip relax takılırlar hepsi öyle bebek konusunda istisnalar vardır belki ama geneli benim görevim tamam tutacak geliştirecek doğuracak olan o yani çabayı o göstersin modundalar....Ama istemiyorlarmı istiyorlar tabi onlarda en az bizim kadar heyecanlılar ama nerde ne konuşacaklarını nasıl davranacaklarını pek bilmezler...Hele bi hamile kal el üstünde olursun mesela benim eşim şu an abartılı biçimde aşık modunda kızıyorum,gülüyorum ya bi git delimisin diyorum :)))
Oyy maşallah kuzuya :) büyüdü annesi :) bir daha ki kontrol ne zaman ? Kalp atışından sonra ayda bir kontrol oluyormuş sanırım :)
maşallah tatlım yaaaa, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhh
bitkisel şampuan boyalar var, ben onlardan kullanmayı düşünüyorum hamilelikte, duşta şampuan gibi sürüp 5 dk bekliyorsun tüm beyazlar kapanmış, 5-6 yıkama gidiyor diye hatırlıyorum ben 5 sene önce kullanmıştım çok pratikti.Şubat 15 de gel dedi durumun çok iyi tekrar ultrasona almıyım dedi.Kan testi falan yapıcak sanırım bazı testler yapılıcak dedi çünkü saçımın dip boyasını gördü sanırım saç boyama yok,sık ilişki yok haftada 1 veya 2 dedi içimden ayyy yok istemem zaten dedim :))) ama direk saç boyama yok dedi o da saçımı boyalı ve dibi gelmiş görünce herhalde söyleme gereği duydu ki zaten ben boyamıcaktım :)
ben varyaa bnm canımı yakan dıye yada sıkanı maf ederım o zaman kılıcımı cekerım ve dırek can evınden vurmaa yyyolunda calısır benım beynım yanı canımı yakanı asla affetmem kımolursa olsun acımasızlasırımm esım canımı yaktı ve sıktı oo görücekkkk köpek etmezsemm bu bebek mevzusunda bnmde adım berna degıl onun bunun cocuklarını sevdırıcemm buna cocuk özlemi çektircem vee bunu yapıcam psikolojık baskı uygulcmm ona
Allllaaaah senden korkulur vallabayılırım böyle istikrarlı ve net insanlara ama yinede fazla hırpalama manevi olarak bu aralar o lazım sana :)))))
bitkisel şampuan boyalar var, ben onlardan kullanmayı düşünüyorum hamilelikte, duşta şampuan gibi sürüp 5 dk bekliyorsun tüm beyazlar kapanmış, 5-6 yıkama gidiyor diye hatırlıyorum ben 5 sene önce kullanmıştım çok pratikti.
hsgg cnm tabıkıde kapımız herkese acık :)kızlar selam benide aranıza alır mısınız cocuk istiyorum bende bu ay denemeye basladık :)
EGE ASYA tebrikler canım :) bu ay bende hamile kalmayı cok istiyorum kız olursa adı eylül olacak lütfen hamile kalayım
şimdi araştırıyordum ben de nette o kullandığım markayı bulamadım ama acayip güzel yapıyorlar saçları yumuşacık oluyor, 5 dk da duş esanasında saçın boyanmış oluyor, araştır tatlımya bende araştırıyim onlardan montecim bende hiç beyaz yokta saçım tarçın bakır yaptım çok severek içinde azcık sarı kattım hürrem bakırı oldu şimdide dipler çıktı iğğğrenç duruyor :))) bakıyım avm de varsa hemen alıyım bari o zamana kadarda 1 ay daha beklerim 3 ay olur zaten
şimdi araştırıyordum ben de nette o kullandığım markayı bulamadım ama acayip güzel yapıyorlar saçları yumuşacık oluyor, 5 dk da duş esanasında saçın boyanmış oluyor, araştır tatlım
bu neydi şimdi arkadaş? ne oldu kendi kendine tribe girmişsin???havalı şeyler sizi :) hadi güle güle
Şubat 15 de gel dedi durumun çok iyi tekrar ultrasona almıyım dedi.Kan testi falan yapıcak sanırım bazı testler yapılıcak dedi çünkü saçımın dip boyasını gördü sanırım saç boyama yok,sık ilişki yok haftada 1 veya 2 dedi içimden ayyy yok istemem zaten dedim :))) ama direk saç boyama yok dedi o da saçımı boyalı ve dibi gelmiş görünce herhalde söyleme gereği duydu ki zaten ben boyamıcaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?