Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

o zaman cvp verseydiniz zaten yeni uye oldum tam kullanmasını bilmiyorum, hiç kimde cevap vermiyor uye oldugumdan beri sinir oldum heppinize

ben kendi kedime yaparım cocuk size ihtiyacım yok, ayrıca hormonlarımda sizden iyi çatlayın

o zaman cvp verseydiniz zaten yeni uye oldum tam kullanmasını bilmiyorum, hiç kimde cevap vermiyor uye oldugumdan beri sinir oldum heppinize
olabilir arkadaş girdiğin toplulupğun kurallarına ayak uyduracaksın,zaten sinirlerimiz tepemizde, emir eri miyiz biz yazar yazmaz sana cevap verecek,gördük yazacaz,az sakin ol sende!! bu sinirle bir yere varamazsın canım...

ben kendi kedime yaparım cocuk size ihtiyacım yok, ayrıca hormonlarımda sizden iyi çatlayın
biz çatlamayız da sen kendine çok dikkat et tatlım bu hormonlar anlık değişiyor,yarın gelme kapımıza hangi kürleri kullanayım diye,öptüm şekerim sana bol bebiş versin Rabbim git onlarla büyü tatlım

olabilir arkadaş girdiğin toplulupğun kurallarına ayak uyduracaksın,zaten sinirlerimiz tepemizde, emir erimiyiz biz yazar yazmaz sana cevap verecek,gördük yazacaz,az sakin ol sende!! bu sinirle bir yere varamazsın canım...
ben ayak uyduruyorum da siz birnirinizi tanıyorsunuz ve surekli birbirinizle muhabbet ediyorsunuz, biraz misafirperver olabilirsiniz. Ben sadece bu sayfada değil yazdıgım hiçbir sayfada ilgi görmedim o yuzden son olarak burda size ondan patladım yoksa gayet uyumluyum

tşkler sana da cok bilgili sportif, arkadas canlısı ve sosyal bayağn :)

bu tarz tavırlarla olmaz canım, ayların dostluğu var bizim aramızda,kaldı ki herkese kapımız sonuna kadar açıktır ama tam konunun ortasında girdin tam hoşgeldin diyecez bi agresifleştin, bu topik sadece agresif tavırlara kapalı, hiç ihtiyacımız yok bizim tribe, yeterince tribal enfeksiyon var başımızda

haklısın tamam, siz taklın bol şans hepinize

ccv95km kimse sana cevap vermiyorsa biz veririz, kendini yalnız hissedersen gel aramıza, ama bu sefer daha sakin lütfen,istediğin zaman gel katıl bize,amacım seni kırmak değildi, karşılıklı saçma bir şekilde yükseldik, gerek yoktu, kırdıysam kusura bakma...

demek benimle arkadas olmak istiyorsun

Saç da boyamayiz canim napalim 9 ay :) zamana kadar iyice de büyük mercimegin :) hadi bakalım maşallah kuzuya. Ultrasonda iyice belirmeye başlamıştır resmi var mı minigin :)

Var canım yüklerim şimdi pek küçük ama azda olsa orda görünüyor yani :)))

kızlar şimdi ben 2 saattir falan sıvı alımını kestim eve gidince 1 test daha yapayım bakalım ne çıkacak bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…