aaaaa ben şokkk böyle düüşünmene üzüldümbu neydi şimdi arkadaş? ne oldu kendi kendine tribe girmişsin???
olabilir arkadaş girdiğin toplulupğun kurallarına ayak uyduracaksın,zaten sinirlerimiz tepemizde, emir eri miyiz biz yazar yazmaz sana cevap verecek,gördük yazacaz,az sakin ol sende!! bu sinirle bir yere varamazsın canım...o zaman cvp verseydiniz zaten yeni uye oldum tam kullanmasını bilmiyorum, hiç kimde cevap vermiyor uye oldugumdan beri sinir oldum heppinize
biz çatlamayız da sen kendine çok dikkat et tatlım bu hormonlar anlık değişiyor,yarın gelme kapımıza hangi kürleri kullanayım diye,öptüm şekerim sana bol bebiş versin Rabbim git onlarla büyü tatlımben kendi kedime yaparım cocuk size ihtiyacım yok, ayrıca hormonlarımda sizden iyi çatlayın
ben ayak uyduruyorum da siz birnirinizi tanıyorsunuz ve surekli birbirinizle muhabbet ediyorsunuz, biraz misafirperver olabilirsiniz. Ben sadece bu sayfada değil yazdıgım hiçbir sayfada ilgi görmedim o yuzden son olarak burda size ondan patladım yoksa gayet uyumluyumolabilir arkadaş girdiğin toplulupğun kurallarına ayak uyduracaksın,zaten sinirlerimiz tepemizde, emir erimiyiz biz yazar yazmaz sana cevap verecek,gördük yazacaz,az sakin ol sende!! bu sinirle bir yere varamazsın canım...
tşkler sana da cok bilgili sportif, arkadas canlısı ve sosyal bayağn :)biz çatlamayız da sen kendine çok dikkat et tatlım bu hormonlar anlık değişiyor,yarın gelme kapımıza hangi kürleri kullanayım diye,öptüm şekerim sana bol bebiş versin Rabbim git onlarla büyü tatlım
bu tarz tavırlarla olmaz canım, ayların dostluğu var bizim aramızda,kaldı ki herkese kapımız sonuna kadar açıktır ama tam konunun ortasında girdin tam hoşgeldin diyecez bi agresifleştin, bu topik sadece agresif tavırlara kapalı, hiç ihtiyacımız yok bizim tribe, yeterince tribal enfeksiyon var başımızdaben ayak uyduruyorum da siz birnirinizi tanıyorsunuz ve surekli birbirinizle muhabbet ediyorsunuz, biraz misafirperver olabilirsiniz. Ben sadece bu sayfada değil yazdıgım hiçbir sayfada ilgi görmedim o yuzden son olarak burda size ondan patladım yoksa gayet uyumluyum
haklısın tamam, siz taklın bol şans hepinizebu tarz tavırlarla olmaz canım, ayların dostluğu var bizim aramızda,kaldı ki herkese kapımız sonuna kadar açıktır ama tam konunun ortasında girdin tam hoşgeldin diyecez bi agresifleştin, bu topik sadece agresif tavırlara kapalı, hiç ihtiyacımız yok bizim tribe, yeterince tribal enfeksiyon var başımızda
sana da canım,yolun açık olsun...haklısın tamam, siz taklın bol şans hepinize
demek benimle arkadas olmak istiyorsunccv95km kimse sana cevap vermiyorsa biz veririz, kendini yalnız hissedersen gel aramıza, ama bu sefer daha sakin lütfen,istediğin zaman gel katıl bize,amacım seni kırmak değildi, karşılıklı saçma bir şekilde yükseldik, gerek yoktu, kırdıysam kusura bakma...
ben kendi kedime yaparım cocuk size ihtiyacım yok, ayrıca hormonlarımda sizden iyi çatlayın
Saç da boyamayiz canim napalim 9 ay :) zamana kadar iyice de büyük mercimegin :) hadi bakalım maşallah kuzuya. Ultrasonda iyice belirmeye başlamıştır resmi var mı minigin :)
Var canım yüklerim şimdi pek küçük ama azda olsa orda görünüyor yani :)))
:) hadi bekliyoruz mercimeğimizin fotosunu canimo ne beee dier bayanın msjıda eklenmiş msja :))))
senın sorunun ne canın sıkılıyor heralde yetıskın bır bayan olmadgn cok ortada gıtt oltanı baska yerde salla canımm bızım derdımız bıze yetıo zaten burda ergen trıbı cekıcek degılızzdemek benimle arkadas olmak istiyorsun
hadı bi çiş ypta gel kuzumm görelımkızlar şimdi ben 2 saattir falan sıvı alımını kestim eve gidince 1 test daha yapayım bakalım ne çıkacak bu sefer
Oh çok şükür :) Maşallah canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah hep böyle devam etsin gelişimi falanGittim canım duydum mercimeğin pıt pıt larını gerçi pıt pıt deil baya gürültülüydü :)))) tabi sesini açıyorlar ondan
kuzuuum yanımda test kalmadı eve geçince 7 gibi falan yapar atarım fotoyu hemenhadı bi çiş ypta gel kuzumm görelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?