Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yok canım bir kaç gündür ben de etiket atıyorum ama cevap yok @Sonbaharrr01 duy sesimizi,nerelerdesiiinnn???? en son 14 ocakta yazmış, 1 hafta olmuş,iyidir umarım
O muhasebeciydi dimiii ben anlıyorum aslında başı kalabalıktır.. Ben de fena durumdayım.. allah sonumuzu hayretsin :)

hımm tamamm canım yapda dırek atıver merak ettım bende ay bu test ıcınde sıvı almamak ne sıkıcı hlekı gunde 2 demlık cay ıcen ben gibi
tamam canım atarım tabi yalnız bernuşum bugün bi yazı okudum kahve gibi çay da gebe kalmayı zorlaştırıyormuş,o kadar içme istersen tatlım

içim yanar içim kanardaaa iiisssyyyaaannnn :) kızlar bişey sorcam aklımda deli sorular ben geçen sene pko damgası yemiştim bu sene erken menopoz pko dan menopoza bu kadar çabuk geçiş sağlanırmı bu bir ikincisi felaket akıntım var bu adetin belirtisimi yoksa adet olmadan yumurtlama olurmu üçüncü sorum bu yapılan hormon testleri var ya been onu yaptırmadan önce gece saat 4 5 gibi kalkıp bi dünya çikolata gofret ıvır zıvır ne bulduysam yedim birde beni kan tutuyor kan verirken fenalaştım ve o ay klomen kullanmıştım bunlar sonucu etkilermi cvplarsanız sevinirim hepinizi seviyorum

biz de seni seviyoruz,nerelerdesin sen kaçakkk :) bakıyorum isyanlardasın

Ç"""""""""""""""""ok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.""""""""""""""""""""""

şimdi pkodan hormonlar sapıtıyorsa,hormonlara bakarak menopoz teşhisi koyan doktorlar sapıtmış hormonlarını görüp böyle bir tanı koymuş olabilirler..peki pko durumu devam ediyor muydu bu sene canım?

yok canım pko yu klomen kist yaptı polikistik yapı dendi tam pko denilmez bir sürü ve büyük yumurta olduğunu demişti 6 ve 4.5 cm lik kist oluştu sonra soğan suyu içmiştim bi dahaki ay küçülmüştü tekrar gittiğimde kalmamıştı geçen ay gittim ya o zamanda rahim temiz kist miyom polip yok dedi

Her gece yatmadan fix hepinizin adını aklımdan geçirerek dua ediyorum.Biliyorum hiç biriniz için imkansız deil ve annelik,hamilelik sadece kişiye özelde deil.Benim vaktim aralık 2015 dieri ocak dieri şubat sadece zamanı var herkesin aramızdaki fark sadece zaman farkı hepsi bu.O yüzden hep dualarımdasınız mutluda oluyorum psikolojik olarakta rahatlıyorum hamileyken bu kadar dua etmek benide rahatlatıyor.Tek korkum biri çıkıp hamileyim yazdığında aşırı panik ve heyecan yaparım diye :)))) Yavaş yavaş söyleyin

""""""Kafeinin fertilite üzerine etkisi son zamanlarda çok araştırılan konulardan biridir ancak sonuçları tartışmalıdır. Normal, sağlıklı bir yetişkinde orta düzeyde kafein alımının risk oluşturmadığı belirtilmektedir. Ancak, doğurgan çağdaki kadınlar risk grubu kabul edilmekte ve günde 300 mg ↑ önerilmemektedir. Günde 7 ve ↑ fincan kahve ya da çay tüketiminin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği bildirilmektedir.""""""""

http://www.sedatkadanali.com/sayfalar.8.gebe-kalmayi-olumsuz-etkileyen-faktorler.html

brnh bernuşum bu site işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…