- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
O muhasebeciydi dimiii ben anlıyorum aslında başı kalabalıktır.. Ben de fena durumdayım.. allah sonumuzu hayretsin :)yok canım bir kaç gündür ben de etiket atıyorum ama cevap yok @Sonbaharrr01 duy sesimizi,nerelerdesiiinnn???? en son 14 ocakta yazmış, 1 hafta olmuş,iyidir umarım
sanırım canım, vallahi Allah yardımcımız olsun hepimizinO muhasebeciydi dimiii ben anlıyorum aslında başı kalabalıktır.. Ben de fena durumdayım.. allah sonumuzu hayretsin :)
hımm tamamm canım yapda dırek atıver merak ettım bende ay bu test ıcınde sıvı almamak ne sıkıcı hlekı gunde 2 demlık cay ıcen ben gibikuzuuum yanımda test kalmadı eve geçince 7 gibi falan yapar atarım fotoyu hemen
ayyyyyyyyyyyyyy duygulanndımm allah saglıklaa kucagınaa almayı nasıp etsn kuzumCanım ilki ilk fotosu ikincide bugün olan fotosu yalnız çok yakınlaştırdım biraz büyüttüm Eki Görüntüle 1752087 Eki Görüntüle 1752088
tamam canım atarım tabi yalnız bernuşum bugün bi yazı okudum kahve gibi çay da gebe kalmayı zorlaştırıyormuş,o kadar içme istersen tatlımhımm tamamm canım yapda dırek atıver merak ettım bende ay bu test ıcınde sıvı almamak ne sıkıcı hlekı gunde 2 demlık cay ıcen ben gibi
maşalllahhhh, ahh annesi ne güel büyüyor maşallahhhhhCanım ilki ilk fotosu ikincide bugün olan fotosu yalnız çok yakınlaştırdım biraz büyüttüm Eki Görüntüle 1752087 Eki Görüntüle 1752088
ayyyyyyyyyyyyyy duygulanndımm allah saglıklaa kucagınaa almayı nasıp etsn kuzum
Ayyy minnoşşşşşCanım ilki ilk fotosu ikincide bugün olan fotosu yalnız çok yakınlaştırdım biraz büyüttüm Eki Görüntüle 1752087 Eki Görüntüle 1752088
biz de seni seviyoruz,nerelerdesin sen kaçakkk :) bakıyorum isyanlardasıniçim yanar içim kanardaaa iiisssyyyaaannnn :) kızlar bişey sorcam aklımda deli sorular ben geçen sene pko damgası yemiştim bu sene erken menopoz pko dan menopoza bu kadar çabuk geçiş sağlanırmı bu bir ikincisi felaket akıntım var bu adetin belirtisimi yoksa adet olmadan yumurtlama olurmu üçüncü sorum bu yapılan hormon testleri var ya been onu yaptırmadan önce gece saat 4 5 gibi kalkıp bi dünya çikolata gofret ıvır zıvır ne bulduysam yedim birde beni kan tutuyor kan verirken fenalaştım ve o ay klomen kullanmıştım bunlar sonucu etkilermi cvplarsanız sevinirim hepinizi seviyorum
gercektenmı bıldgmzz caymı yanı zorlastırantamam canım atarım tabi yalnız bernuşum bugün bi yazı okudum kahve gibi çay da gebe kalmayı zorlaştırıyormuş,o kadar içme istersen tatlım
ınsallah cnm yaaa amın saollAminnn canım drısı sana ve dier kızlara olsun inşallah sizinkilerin fotolarınada bakarız
evet bebişim bugün okudum daha, kahve gibi çayda olumsuz etkiliyormuş yumileri, denk gelirsem paylaşayım o sayfayıgercektenmı bıldgmzz caymı yanı zorlastıran
yok canım pko yu klomen kist yaptı polikistik yapı dendi tam pko denilmez bir sürü ve büyük yumurta olduğunu demişti 6 ve 4.5 cm lik kist oluştu sonra soğan suyu içmiştim bi dahaki ay küçülmüştü tekrar gittiğimde kalmamıştı geçen ay gittim ya o zamanda rahim temiz kist miyom polip yok dedibiz de seni seviyoruz,nerelerdesin sen kaçakkk :) bakıyorum isyanlardasın
Ç"""""""""""""""""ok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.""""""""""""""""""""""
şimdi pkodan hormonlar sapıtıyorsa,hormonlara bakarak menopoz teşhisi koyan doktorlar sapıtmış hormonlarını görüp böyle bir tanı koymuş olabilirler..peki pko durumu devam ediyor muydu bu sene canım?
aayy ben sabah bır demlık aksam bır demlık ıcıormm ttüühh o kdrda ınternetten bakmıstım bılıomsn acaba zararı varmı dıyee bulamamısstm bıseyevet bebişim bugün okudum daha, kahve gibi çayda olumsuz etkiliyormuş yumileri, denk gelirsem paylaşayım o sayfayı
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Canım ilki ilk fotosu ikincide bugün olan fotosu yalnız çok yakınlaştırdım biraz büyüttüm Eki Görüntüle 1752087 Eki Görüntüle 1752088
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?