Allah razı olsun tatlım, Rabbim gönlüne göre versin,dualarını kabul etsin inşallahhhhHer gece yatmadan fix hepinizin adını aklımdan geçirerek dua ediyorum.Biliyorum hiç biriniz için imkansız deil ve annelik,hamilelik sadece kişiye özelde deil.Benim vaktim aralık 2015 dieri ocak dieri şubat sadece zamanı var herkesin aramızdaki fark sadece zaman farkı hepsi bu.O yüzden hep dualarımdasınız mutluda oluyorum psikolojik olarakta rahatlıyorum hamileyken bu kadar dua etmek benide rahatlatıyor.Tek korkum biri çıkıp hamileyim yazdığında aşırı panik ve heyecan yaparım diye :)))) Yavaş yavaş söyleyin
canım hoşgeldin,nasıl olalım bıraktığın gibi,bir değişilkik yok bizde..sen nasılsın asıl???slm kızlar nasılsınız?
hımm tamm cnm dıkkat ederm artık nasll yapcaksam""""""Kafeinin fertilite üzerine etkisi son zamanlarda çok araştırılan konulardan biridir ancak sonuçları tartışmalıdır. Normal, sağlıklı bir yetişkinde orta düzeyde kafein alımının risk oluşturmadığı belirtilmektedir. Ancak, doğurgan çağdaki kadınlar risk grubu kabul edilmekte ve günde 300 mg ↑ önerilmemektedir. Günde 7 ve ↑ fincan kahve ya da çay tüketiminin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği bildirilmektedir.""""""""
http://www.sedatkadanali.com/sayfalar.8.gebe-kalmayi-olumsuz-etkileyen-faktorler.html
brnh bernuşum bu site işte
biraz azaltmaya bak canım,şimdi sen 2 demlik deyince hatırladım hemen yazayım istedimhımm tamm cnm dıkkat ederm artık nasll yapcaksam
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insHer gece yatmadan fix hepinizin adını aklımdan geçirerek dua ediyorum.Biliyorum hiç biriniz için imkansız deil ve annelik,hamilelik sadece kişiye özelde deil.Benim vaktim aralık 2015 dieri ocak dieri şubat sadece zamanı var herkesin aramızdaki fark sadece zaman farkı hepsi bu.O yüzden hep dualarımdasınız mutluda oluyorum psikolojik olarakta rahatlıyorum hamileyken bu kadar dua etmek benide rahatlatıyor.Tek korkum biri çıkıp hamileyim yazdığında aşırı panik ve heyecan yaparım diye :)))) Yavaş yavaş söyleyin
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
hoşbulduk canım. benim bugün çok yoğundu. hiç vakit bulamadım. şu an beyin yorgunluğum haricinde iyiyim. topik bugün baya hareketliymiş. atarlı dakikalar geçmiş. yazılanların hepsini okuyamadım. fırsat buldukça okuyacağım.canım hoşgeldin,nasıl olalım bıraktığın gibi,bir değişilkik yok bizde..sen nasılsın asıl???
ayy cnm bnm cok saoll azaltcamm arrtık bı sekılde zaten öellim bız onu ıcme bunu bırak bunu iç buna baslaabiraz azaltmaya bak canım,şimdi sen 2 demlik deyince hatırladım hemen yazayım istedim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins
inşallah hepimize canım.Amin darısı sana tez vakitte gulbilcim
gulbılcımm hosgeldın cnmmmhoşbulduk canım. benim bugün çok yoğundu. hiç vakit bulamadım. şu an beyin yorgunluğum haricinde iyiyim. topik bugün baya hareketliymiş. atarlı dakikalar geçmiş. yazılanların hepsini okuyamadım. fırsat buldukça okuyacağım.
hahaha aynen tatlım ee ne demişler hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, bi deli de geldi bizi bulduhoşbulduk canım. benim bugün çok yoğundu. hiç vakit bulamadım. şu an beyin yorgunluğum haricinde iyiyim. topik bugün baya hareketliymiş. atarlı dakikalar geçmiş. yazılanların hepsini okuyamadım. fırsat buldukça okuyacağım.
cok şükür canım ıyı dıyelımm ıyı olsun sen nasılsnhoşbulduk bernuşum sen nasılsın canım?
hahaha aynen tatlım ee ne demişler hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, bi deli de geldi bizi bulduneyseki atlattık
aynnenn en son zokayı yuttu endende sesı cıkmadı cvp vermedı daha bnmde tesadf pc basmdan kalkacgm ttuuttu yoksa kocamn sınırnı bır guzel deşarj manasnda atardm üzerndegün içinde bazen bana da denk geliyor öyleleri. ara sıra adrenalin iyidir şekerim. hormonlarımızın da zıplamaya ihtiyacı var. enteresan biri. girdiği topiklerde hiç ilgi görmemiş. kaç tane topiğe girdi ki? daha yeni üye olmuş. neyse gazanız mübarek olsun canım.
farkettık cnm gunduz yoktunn eve gıdınce bır guzel dınlennbenim bugün çok yoğundu canım. kafa yorgunluğu var. kafam kazan gibi sanki. 1-2 saate birşey kalmaz.
yine de büyüklük bende kalsın demiştim,içime sinmedi ama haketmiyormuş...gün içinde bazen bana da denk geliyor öyleleri. ara sıra adrenalin iyidir şekerim. hormonlarımızın da zıplamaya ihtiyacı var. enteresan biri. girdiği topiklerde hiç ilgi görmemiş. kaç tane topiğe girdi ki? daha yeni üye olmuş. neyse gazanız mübarek olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?