Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Allah razı olsun tatlım, Rabbim gönlüne göre versin,dualarını kabul etsin inşallahhhh

hımm tamm cnm dıkkat ederm artık nasll yapcaksam

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins

canım hoşgeldin,nasıl olalım bıraktığın gibi,bir değişilkik yok bizde..sen nasılsın asıl???
hoşbulduk canım. benim bugün çok yoğundu. hiç vakit bulamadım. şu an beyin yorgunluğum haricinde iyiyim. topik bugün baya hareketliymiş. atarlı dakikalar geçmiş. yazılanların hepsini okuyamadım. fırsat buldukça okuyacağım.

hahaha aynen tatlım ee ne demişler hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, bi deli de geldi bizi buldu neyseki atlattık

hahaha aynen tatlım ee ne demişler hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, bi deli de geldi bizi buldu neyseki atlattık
gün içinde bazen bana da denk geliyor öyleleri. ara sıra adrenalin iyidir şekerim. hormonlarımızın da zıplamaya ihtiyacı var. enteresan biri. girdiği topiklerde hiç ilgi görmemiş. kaç tane topiğe girdi ki? daha yeni üye olmuş. neyse gazanız mübarek olsun canım.

aynnenn en son zokayı yuttu endende sesı cıkmadı cvp vermedı daha bnmde tesadf pc basmdan kalkacgm ttuuttu yoksa kocamn sınırnı bır guzel deşarj manasnda atardm üzernde

yine de büyüklük bende kalsın demiştim,içime sinmedi ama haketmiyormuş...

kızlar siz kaynatın ben kaçayım evime,evde test yapıp atarım yine, AYY ALLAHIM BU AY YAKALAYAYIM ŞU YUMİ GÜNLERİNİ LÜTFEN AMA LÜTFEEENNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…