çok agresif biriymiş. böylelerinden allah esirgesin.aynnenn en son zokayı yuttu endende sesı cıkmadı cvp vermedı daha bnmde tesadf pc basmdan kalkacgm ttuuttu yoksa kocamn sınırnı bır guzel deşarj manasnda atardm üzernde
boşver tatlım. inşallah bir daha gelmez.yine de büyüklük bende kalsın demiştim,içime sinmedi ama haketmiyormuş...
bak sen bu ay tutturacaksınnn görürsüün bunu buraya cakalım bu yazıyı bat ta ben demıstımm dıcemkızlar siz kaynatın ben kaçayım evime,evde test yapıp atarım yine, AYY ALLAHIM BU AY YAKALAYAYIM ŞU YUMİ GÜNLERİNİ LÜTFEN AMA LÜTFEEENNNN
aynnn cnm öleydıı takıntıları oldugu ve asosyal oldugu cok bellıçok agresif biriymiş. böylelerinden allah esirgesin.
Ay kuzum yaaa inşallah hep birlikte tutturup hamis kalalim, bu arada çıkmadan gireyim diye kostur kostur WC ye gittim ve 3 saattir tuttuğum cisim boşa gitti, unutmusum testi bennnbak sen bu ay tutturacaksınnn görürsüün bunu buraya cakalım bu yazıyı bat ta ben demıstımm dıcem
annaa yaa o kadarr sıkma kendını ıllaa bır kac saat tut dıye bısey yok emın ol sıvı almadgn ıcın fazla etkı yapmazz br saat snra işee testı yap ben hep öle yaptmm ve dgru sonuclardaAy kuzum yaaa inşallah hep birlikte tutturup hamis kalalim, bu arada çıkmadan gireyim diye kostur kostur WC ye gittim ve 3 saattir tuttuğum cisim boşa gitti, unutmusum testi bennn
Tmm cnm meraktayim bakalım ne çıkacakannaa yaa o kadarr sıkma kendını ıllaa bır kac saat tut dıye bısey yok emın ol sıvı almadgn ıcın fazla etkı yapmazz br saat snra işee testı yap ben hep öle yaptmm ve dgru sonuclarda
bende meraktayım cnm bı saat sonra yapTmm cnm meraktayim bakalım ne çıkacak
ben geldim kısır garılar :)hahaha aynen tatlım ee ne demişler hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş, bi deli de geldi bizi bulduneyseki atlattık
ben bu sayfanızdan gidiyorum ama sürekli siz etiketliyorsunuz bildirim geliyo ve ben rahatsız oluyorum bırakın pelşimi artıksenın sorunun ne canın sıkılıyor heralde yetıskın bır bayan olmadgn cok ortada gıtt oltanı baska yerde salla canımm bızım derdımız bıze yetıo zaten burda ergen trıbı cekıcek degılızz
aaa ne kadar çirkin konuşmalar yapmışsın öyle buradaki insanların bedduasını alarak eline birşey geçmezben bu sayfanızdan gidiyorum ama sürekli siz etiketliyorsunuz bildirim geliyo ve ben rahatsız oluyorum bırakın pelşimi artık
ayrıca sende çocuk istiyormuşsun neden buradaki insanlara kısır karılar diyorsun senin kısır olup olmadığın ne malum
canım ben hiç çirkin konusmadım ama gunuz burda havalı arkadaslar vardı, kendi aralarında konusuyorlardı ben msj yazdım o kadar ccvp vermediler, bende 1-2 birsey söyleyip gittim sayfadan ama beni öcü bellemişler ardımdan atıp tutmuşlar :)aaa ne kadar çirkin konuşmalar yapmışsın öyle buradaki insanların bedduasını alarak eline birşey geçmez
Terbiyesiz ergen yuru git!!!ben geldim kısır garılar :)
ben tas gibi hatunum kısır olma ihtimalim hiç yok bebeğimmayrıca sende çocuk istiyormuşsun neden buradaki insanlara kısır karılar diyorsun senin kısır olup olmadığın ne malum
tamam gittim :) byTerbiyesiz ergen yuru git!!!
Hadi canim yuru git yoluna! Seni çekmez kimse buradaben tas gibi hatunum kısır olma ihtimalim hiç yok bebeğimm
tmm gittim ama dedikodu yaparsanız gelirim gene ona göre, bide su sizin sayfadan gelen bildirimleri yok edebilsem cok iyi olcakHadi canim yuru git yoluna! Seni çekmez kimse burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?