Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bak sen bu ay tutturacaksınnn görürsüün bunu buraya cakalım bu yazıyı bat ta ben demıstımm dıcem
Ay kuzum yaaa inşallah hep birlikte tutturup hamis kalalim, bu arada çıkmadan gireyim diye kostur kostur WC ye gittim ve 3 saattir tuttuğum cisim boşa gitti, unutmusum testi bennn

Ay kuzum yaaa inşallah hep birlikte tutturup hamis kalalim, bu arada çıkmadan gireyim diye kostur kostur WC ye gittim ve 3 saattir tuttuğum cisim boşa gitti, unutmusum testi bennn
annaa yaa o kadarr sıkma kendını ıllaa bır kac saat tut dıye bısey yok emın ol sıvı almadgn ıcın fazla etkı yapmazz br saat snra işee testı yap ben hep öle yaptmm ve dgru sonuclarda

annaa yaa o kadarr sıkma kendını ıllaa bır kac saat tut dıye bısey yok emın ol sıvı almadgn ıcın fazla etkı yapmazz br saat snra işee testı yap ben hep öle yaptmm ve dgru sonuclarda
Tmm cnm meraktayim bakalım ne çıkacak

senın sorunun ne canın sıkılıyor heralde yetıskın bır bayan olmadgn cok ortada gıtt oltanı baska yerde salla canımm bızım derdımız bıze yetıo zaten burda ergen trıbı cekıcek degılızz
ben bu sayfanızdan gidiyorum ama sürekli siz etiketliyorsunuz bildirim geliyo ve ben rahatsız oluyorum bırakın pelşimi artık

aaa ne kadar çirkin konuşmalar yapmışsın öyle buradaki insanların bedduasını alarak eline birşey geçmez
canım ben hiç çirkin konusmadım ama gunuz burda havalı arkadaslar vardı, kendi aralarında konusuyorlardı ben msj yazdım o kadar ccvp vermediler, bende 1-2 birsey söyleyip gittim sayfadan ama beni öcü bellemişler ardımdan atıp tutmuşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…