Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bak şimdi arkadaşım kimse kimseyle kanka değil kimse diğer bi kişiye karşı torpilli değil çünkü kimse kimseyi tanımıyor senin yazdıklarını ben bile görmedim yazılanlar sayfaya hemen düşmüyor sürekli sayfa yenile yapmak lazım tee bende yazdım bak cvp veren olmadı e millette her saniye form başında değil aramıza hoş geldin ama keşke bu kadar agresif gelneseydin istersen yeni baştan diğer arkadaşlardan özrünü dileyerek aramıza gelişine sevinelim olurmu

ben bu sayfanızdan gidiyorum ama sürekli siz etiketliyorsunuz bildirim geliyo ve ben rahatsız oluyorum bırakın pelşimi artık

tmm gittim ama dedikodu yaparsanız gelirim gene ona göre, bide su sizin sayfadan gelen bildirimleri yok edebilsem cok iyi olcak

Canım derdin,sorunun varsa konuşuruzda,dertleşirizde buraya senin davrandığın ve yazdığın gibi kimse girmedi şu ana kadar .ayrıca burada kimse sana ağır konuşmadı sadece herkes hassas ve o an 3 kişiydik üçümüzde cevap verdik.Sende bayansın kısır kelimesini kendine yakıştırdınmı?Bu şekilde şimdi kırıcı şeyler yazılıcak sende üzüleceksin güzelce konuşalım,dertleşelim derdini dinleyelim böyle olmaz.Bak bebek istiyormuşsun kendinide yıpratma lütfen.

bu ajan galiba erkek :)

Banada öyle geldi bir dier ihtimalde zevk için kafa dağıtmaya giriyor arkadaş bence :))) Yada ciddi anlamda ilgiye,desteğe ihtiyacı var önce kızmadımda kısır deyince bir bayana yakıştıramadım
diğer ihtimalde olabilir ama bizimde ilgiye desteğe ihtiyacımız var sırf kendi kafamız bozuk diye başkasının canını yakmıyoruz buna hakkımız yok

Ne kadar değişik ve cins insanlar var. Bu dünyada en anlamadığım şeydir başkasını mutsuz edip mutlu olmak... Neyse kızlar boşverin kişi kendinden bilir hesabı bizlere yakıştırılan sıfatları iade edip, huzurumuzu bozmayalim :) EGE ASYA canım minigin büyümüş maşallah ayy ilk zamanlarda pek bi biçimsiz oluyorlar :) bir daha ki gittiginde baya büyümüş olur :) :) yarın da benim kontrolüm var bakalım

Bosverin arkasından yazismayin lütfen ozelden yazmış, kimseyi kırmak istemedim demiş, konuyu kapatayim kizlar

Evet baya büyümüş bende çok baktım benzetemedim birşeye bu haftalarda böyle mercimekler hadi darısı sana olsun inşallah :)) yazarsın gelince :)

Kızlar bu hormon akşamları yükseliyor bende sanırım

Eklentiler

• IMG_20160122_200435.webp
    7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bosverin arkasından yazismayin lütfen ozelden yazmış, kimseyi kırmak istemedim demiş, konuyu kapatayim kizlar

Yoook canım ya hassas olabilir,morali bozuk olabilir dedim ya dertleşelim konuşalım diye sıkıntı yok
Bata 7 gün var ve tertemiz bir tek çizgim var
Kızlar bu hormon akşamları yükseliyor bende sanırım

Canım 2 ihtimal var senin ovulasyon olmak üzere yada biraz daha koyulaşıcak sonra silikleşmeye başlicak ama birşeyler var yani o kesin.Yada tek ihtimal yumurtlama yakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…