Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Geçen ay 13. Gün yaptım tertemiz tek çizgi gördüm ve negatif .
7 gün var bata
canım bence reglin 1-2 gun gecikirse yap bundan sonra cunku insanın gerçekten morali bozuyor.. bizde ilk kez bu ay cocuk denemeye basladık ve meraktan çatlayacağım surekli test elimde yumurtlama gunu dayanamayıp yaptım sonucu bile bile.. :)
ama işte her işin bir oluru var sabretmek lazım.. sen yinede cok merak ediyorsan regline 1-2 gun kala bir daha yapabilirsin.. benimde suan reglime 4 gun var bakalım kısmet :)

Bende reglime 10 gün kala 1 hafta kala ce 4 gün kala yapmıştım idrar ve kan testleri merakımdan hepside negatif çıkmıştı.adet günüm 2 gün gecikince tekrar yaptım i zaman 2ci çizgi çok çok silik göründü.bence en garanti sonuç adet gecikmesi.ben şuan 8 haftalik gebeyim.yalnız ben adet günümden 10 gün önce belirtiler yasamaya başladım.

aynen canım işte en erken reglin 1-2 gun geçikmesi :) öncesinde pozitifse bile tek çizgi cıkıyor. canım birde sen 10 gun öncesinden ne gibi belirtiler hissettin paylaşır mısın..

Hiç tedavi gordun mu sen?
yoo ben hiç tedavi görmedim sadece 2 sene önce özelde bi hsg çekildim.. olay şöyle ki ben regl sancısı icin ağrı kesici vurunmaya gitmiştim doktor o halde beni muayene etti ve sende ikiz rahim var dedi hsg çekmemiz lazım hamile kalırsan cocugun düşer ya da hamile kalamazsın dedi, bende o korku ile regl bitince gittim çekildi ve hersey normal cıkmıstı tüpler açık ve rahim şekli normal sırf özl hastahane para kazansın die benim toylugumu kullandı orda cunku 400 tl ödemiştik parası önemli değil ama korkuttular beni orda ve 1 yıllık evliydim tabi hiç cocuk istemedik su zamana kadar.. ve cocuğa karar verdiğimde muayene olmaya gittim smeer testi işte normal jinekolojik muayene yaptı doktor kan tahlili hormon vitamin filan hersey normal cıktı ve bunun uzerine folik asit verdi bizde direk denemeye basladık :)

Diger topiklerdeki yazilarini da okudum, bana hiç samimi gelmiyorsun, umarım erkek değilsindir, üzgünüm ama senin hakkında KK yönetime yazacağım, yazdıkların bir kadın gibi değil, şansın açık olsun, bence diğer topiklerde takıl sen.hoşçakal...

Hiç tedavi gordun mu sen?
ama şöyle bir sorun var belki benim butun tahlillerim normal görunuyor olabilir ama içimde bir his var ve sanki cocugum olmayacakmıs gibi, sorun varmıs gibi hissediyorum, o yuzden netten birseyler araştırıyorum kendimi sorunlu gibi göruyorum içimde bu his var bilmiyorum. ondan direk bu forumda hamile kalamayanların oldugu sayfalara bakıyorum, araştırma yapıyorum işte , ve kimlerin yorumunu hayal kırıklıklarını okusam kendim de onlardan biriyim gibi hissediyorum.. halbuki ilk deneme ayımız ama işte his

offf canım ya kıyamam inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.Allah bir daha yaşatmasın canım ya.Tsh gebelikte sorun teşkil edermi bilmiyorum ama kadın doğumcunun dediğini yapardım ben şahsen hani ilaç kullanmak ne kadar doğru olur ki...Bir başka doktoramı sorsan keşke

diğer topiklerde ne yazdım ki:) burada dönen muhabbetlerin aynısı, sorunların ve hastalıkların aynısı.. istersen numaranı ver bana ya da faceni ver ben sana her seyi belgeleri ile resim çekip atayım görüntülüde konusabiliriz benim kimseden gizleyecek birseyim yok ayrıca burda sizinle neden zaman kaybedeyim. töbe ya erkekmişim nerden anladın erkek oldugumu

Başka topikler var KK da, burada bizim mevzumuz farklı sen git oralarda takil

Bak uzatma ve uzakdur bu topikten, KK yönetimi çok katıdır IP adresine kadar bulur pişman ederler seni, bu topikte istenmiyorsun. Hadi hoscakal

Başka topikler var KK da, burada bizim mevzumuz farklı sen git oralarda takil
sana sormam nerde takılacağımı sen git şikayet et beni ok, ayrıca ben suan hamile değilim ve hamile kalmaya çalışıyorum bu sayfadada herkes böyle, herkes takılabilirse bende takılabilirim.. Hoşlanmadıysan muhattap olmazsın

Burada konu sahibi benim yalancı, uç Kâğıtçı tiplerin de ortamimizi bozmasina izin vermem, hadi ergenim yuru git yalanlarını okul arkadaşlarına anlat sen

Burada konu sahibi benim yalancı, uç Kâğıtçı tiplerin de ortamimizi bozmasina izin vermem, hadi ergenim yuru git yaşamlarını okul arkadaşlarına anlat sen
birsey sorucam sen benim yalancı ve üçkağıtcı oldugumu nerden anladın yazr mısın? diğer forumlarda yazdıklarımla burdakiler aynı seyler? yalan ya da farklı yazdıgım bir konuyu göster bana üyeliğimi bile iptal ederim. Konu sahibi sen olabilirsin zaten bugunku sorunda buydu, 3-5 kişi olmuşsunuz burda yeni gelenleri dıslıyorsunuz yalancılıkla ve üçkağıtcılıkla erkek olmakla sucluyorsunuz bunlar cok ağır ithamlar. Kanıtlamanı bekliyorum hadi..

Seninle muhattab olmayacagim.bitti.

Seninle muhattab olmayacagim.bitti.
olamazsın zaten yalancı varsa o sensin, suan bana iftira atıyorsun resmen. Üçkağıtcıda sensin, benim burda tanıdıgım olmayabilir o 3-5 arkadasınla birlik olup üçkağıtlıcıkla beni belki banlatabilirsin. aslında bana söylediğin hersey sende mevcut güzelim:) sana huzur diliyorum sadece ve bir konu açıyorsan da adaletli olmanı öneririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…