- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
9 canim bugunyakalarsın emın ol duzenlı hergun yapıosunn kacırman ımkansızz bugun 10.gun dımı senın
Cnm n11 de çok uygun fiyata var..kredi kartı var di mi?Canım ovulasyon testini hangi marka sldın bebde sipariş vereyim
Sanırım cnm 9. Gün bugün bakalım ne zaman catlayacako zaman ilk yanıltan çizgiden sonra sanırım bir 3-4 günü var :))
tamamm dha erkennn 12gun gıdıcekmısın doktora pekı9 canim bugun
Yok cnm bu hafta gidemiyorum bir yeretamamm dha erkennn 12gun gıdıcekmısın doktora pekı
şansa neyse baree zaten ovu testtenn yakalarsınn yumurtlamayıYok cnm bu hafta gidemiyorum bir yere
Ewet canım pazartesi bende sipariş vereyimCnm n11 de çok uygun fiyata var..kredi kartı var di mi?
kesınlıkle almalısın bn n11 den aldım cok uygunSağol canım bende pazartesi sipariş vereyim
laboquık cnm yanlıs yazmadysamm n11 e yaz ovulasyon tetı dıye sıryla cıkıo kampanyalaarrCanım hangi satıcıdan bende ondan alayım
inşaaallah meliscim sağlıklı kaliteli yumurtalarımızdırda hayırlısıyla kucağımızda yavrumuz oluverirlero bende de oluyor canm.. kistt mi diye düşüyordum ama senin dediğin gibidir yumurta büyüyordur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?