- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Düzenin normale dönmesi de güzel cnm. İnş yerleşme kanaması vs dirslm kızlar
ben 3 aydır 30 günde bir oluyordum adetimi ,geçen ayda 31 günde olmuştum ,
bu ayda öyle kaydetmiştim takvimime, ama gündüz sancım vardı hatta her tarafına batar giriyodu ,ilk defa oldu böyle tuhaf bir ağrıydı sonra geçti
gündüzden beri leke varmı diye kontrol ediyorum bişey yoktu akşam baktım açık renkte akıntım vardı peçetede
yani ne kırmızı diyebiliyorum ne kahverengi halada az az devam ediyoo
akşam görünce heyecan yaptım erken diye düşündüğüm için üsütne görmemi diye eşime acaba mı dedim
ama baktım takvime bugün 27.gün sanırım kürlerden normale dönmüş reglim öncedende böyle 27 28 günde olurdum
inşallah devamı gelmez
@brnh güzel haberleri senden bekliyoruz artık canım ben sıramı savdım sanırım
canımm inanmıyorum 2. çizgi bariz belli oluyo
hamilemisin yoksahemde ilişki 1 kere oldu demiştin sanırım bu ay :)
inşallah canım benimDüzenin normale dönmesi de güzel cnm. İnş yerleşme kanaması vs dir
Güzel haberlerini verirsin ins :)
Benim bat 28-29 Ocak. 5 gun var yani..inşallah canım benimsenin bat ne zmandı günün geçmişmiydi çok şaşırdım ve sevindim güne güzel başladım sayende
inşallah canım ,bende 28de bekliyordum erken geldi bu ay ama petde bişey yok hala peçeteye silince geliyoBenim bat 28-29 Ocak. 5 gun var yani..
Çok koyu çıkmış cizgi 5 gun sonra bat. İnş kimyasal vs olmaz..
Saolasın :)
Test varsa yap cnm. Ben negatıfı görmeden adet olamıyordum 2 aydır. 1. Ay kanda gördüm 0.100 adet oldum. 2. Ay tek cizgi. Oldum adet.. bu ay olmicam ins :))inşallah canım ,bende 28de bekliyordum erken geldi bu ay ama petde bişey yok hala peçeteye silince geliyo
hala umutluyum bakalım
Allah'ım ol desin yeterki önüne ne geçebilirki ..2. Cizgi işte :))
Cuma günü pırıl pırıl tek cizgiydi...
toprak-35 cnm 2 ilişki. Ama catlatma ignesi oldum ben 11 ocakta 12 ve 14 ünde ilişki :) 12 sinde çatlamıştı yumurtam
Hadi inş senden de güzel haber gelsin. Aminnnn :) olmadı birdahaki aya... Geçen ay yeterki adet olayımda yeni süreç başlasın diye dua ediyordum :)Allah'ım ol desin yeterki önüne ne geçebilirki ..
bizde bu ay 1 gün arayla çalıştık hep bakalım beklemedeyim :)
yine negatifi görmek istemiyorum canımTest varsa yap cnm. Ben negatıfı görmeden adet olamıyordum 2 aydır. 1. Ay kanda gördüm 0.100 adet oldum. 2. Ay tek cizgi. Oldum adet.. bu ay olmicam ins :))
bende öyle düşünüyorum canım gelirsede tedaviye başlanıcak hemen hakkımızda hayırlısı artık :)Hadi inş senden de güzel haber gelsin. Aminnnn :) olmadı birdahaki aya... Geçen ay yeterki adet olayımda yeni süreç başlasın diye dua ediyordum :)
Rabbim gönlüne göre versin cnm.yine negatifi görmek istemiyorum canımbeklemek istiyorum biraz daha 1 senedir negatifi görmekten sıkıldım artık bu defa sabredeyim biraz
Ben söylemedim ama kayınvalıdem söylemiş olabilir.bende öyle düşünüyorum canım gelirsede tedaviye başlanıcak hemen hakkımızda hayırlısı artık :)
eşine söyledin mi ertelemek istiyordu ya :) ne yaptı merak ettim şimdi
şimdide en çok sevinen o olucak eminim :) bende sabırsızlıkla bekliyorum eşime o müjdeyi vereceğim zamanıBen söylemedim ama kayınvalıdem söylemiş olabilir.
Bakalım görücez tepkisini :)şimdide en çok sevinen o olucak eminim :) bende sabırsızlıkla bekliyorum eşime o müjdeyi vereceğim zamanı
Canım çok sağol. . Çok umutlandim kanda çıkmaz diye korkuyorum. Ayyy hep korku :)Canım çok sevindim yaa içim kıpır kıpır oldu :) :) kan testi yaptırıp kesinleştir bence ayy ne güzel yaa yuppii
Canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ins çok sevindim senin adına2. Cizgi işte :))
Cuma günü pırıl pırıl tek cizgiydi...
toprak-35 cnm 2 ilişki. Ama catlatma ignesi oldum ben 11 ocakta 12 ve 14 ünde ilişki :) 12 sinde çatlamıştı yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?