Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Düzenin normale dönmesi de güzel cnm. İnş yerleşme kanaması vs dir
Güzel haberlerini verirsin ins :)

inşallah canım ,bende 28de bekliyordum erken geldi bu ay ama petde bişey yok hala peçeteye silince geliyo
hala umutluyum bakalım
Test varsa yap cnm. Ben negatıfı görmeden adet olamıyordum 2 aydır. 1. Ay kanda gördüm 0.100 adet oldum. 2. Ay tek cizgi. Oldum adet.. bu ay olmicam ins :))

2. Cizgi işte :))
Cuma günü pırıl pırıl tek cizgiydi...
toprak-35 cnm 2 ilişki. Ama catlatma ignesi oldum ben 11 ocakta 12 ve 14 ünde ilişki :) 12 sinde çatlamıştı yumurtam
Allah'ım ol desin yeterki önüne ne geçebilirki ..
bizde bu ay 1 gün arayla çalıştık hep bakalım beklemedeyim :)

Allah'ım ol desin yeterki önüne ne geçebilirki ..
bizde bu ay 1 gün arayla çalıştık hep bakalım beklemedeyim :)
Hadi inş senden de güzel haber gelsin. Aminnnn :) olmadı birdahaki aya... Geçen ay yeterki adet olayımda yeni süreç başlasın diye dua ediyordum :)

Test varsa yap cnm. Ben negatıfı görmeden adet olamıyordum 2 aydır. 1. Ay kanda gördüm 0.100 adet oldum. 2. Ay tek cizgi. Oldum adet.. bu ay olmicam ins :))
yine negatifi görmek istemiyorum canım beklemek istiyorum biraz daha 1 senedir negatifi görmekten sıkıldım artık bu defa sabredeyim biraz

Hadi inş senden de güzel haber gelsin. Aminnnn :) olmadı birdahaki aya... Geçen ay yeterki adet olayımda yeni süreç başlasın diye dua ediyordum :)
bende öyle düşünüyorum canım gelirsede tedaviye başlanıcak hemen hakkımızda hayırlısı artık :)
eşine söyledin mi ertelemek istiyordu ya :) ne yaptı merak ettim şimdi

yine negatifi görmek istemiyorum canım beklemek istiyorum biraz daha 1 senedir negatifi görmekten sıkıldım artık bu defa sabredeyim biraz
Rabbim gönlüne göre versin cnm.
Burdaki arkadaşların samimi dualarına çok inanıyorum . Ben de herkes için dua ediyorum. .. Rabbim tez zaman da isteyene tek isteyene ikiz bebiş nasip etsin inşallah :)

Eşim şok oldu gözleri doldu ama inanmıyorum diyor.. :) önceki ay tepkisini görmek için kaldırmıştım o yüzden inanmıyor. Kayınvalıdem de sevindi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…