İnanamiyoruuuuuuum, canim coooook tebrik ederim, şükürler olsun, oyyyyyy gözlerim doldu yaaaa, maşallah tatlimmmmm, hamilesiiiiiiin, haykır bunu her yerde!!! Yarın hemen kan testineeeeeeEşim şok oldu gözleri doldu ama inanmıyorum diyor.. :) önceki ay tepkisini görmek için kaldırmıştım o yüzden inanmıyor. Kayınvalıdem de sevindi :)
Hamislerimiz çoğalıyor kizlaaarrrrr, gözümüz aydınCanım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ins çok sevindim senin adına
sabah sabah bu ne kadar güzel bir haber
Valla sıra diğer arkadaşlardan güzel haber almaya inşallah ama son bir haftadır duyduğum en güzel haber buHamislerimiz çoğalıyor kizlaaarrrrr, gözümüz aydın
Canım ben anlamıyorum bu testlerden ama sanırım yumurtlamaya yaklasiyosunKızlar benim 2. Çizgi kizarmaya başladı sanki
Kızlar benim 2. Çizgi kizarmaya başladı sanki
Canım çok sağol. . Çok umutlandim kanda çıkmaz diye korkuyorum. Ayyy hep korku :)
Canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ins çok sevindim senin adına
İnanamiyoruuuuuuum, canim coooook tebrik ederim, şükürler olsun, oyyyyyy gözlerim doldu yaaaa, maşallah tatlimmmmm, hamilesiiiiiiin, haykır bunu her yerde!!! Yarın hemen kan testineeeeee
Hamislerimiz çoğalıyor kizlaaarrrrr, gözümüz aydın
sabah sabah bu ne kadar güzel bir habermaşallah
kanda da katlanarak artsın,sana sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah...çok sevindim çok.
Ayyyyyy ne güzel bir haber,ne güzel bir foto bu canım ya.Tebrik ederim canımmm sabah sabah iyi geldi çok mutlu oldumAllah mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla inşallah
Canlarimmmmm çok teşekkür ederim. :) darısı hepinizin isteyen herkesin başına ins. Kan testi olmadan sevinemiyorum pek :) yarın test yaptircam ama önce yine idrar testi yapıcamCanım çıkar neden çıkmasın ayy ne güzel yaa :) ne zaman gideceksin kan testine ???
Hadi gözün aydın :). İnşallah allahın izniyle kandada çıkacak. :) senin de fsh mı yüksekti?Canlarimmmmm çok teşekkür ederim. :) darısı hepinizin isteyen herkesin başına ins. Kan testi olmadan sevinemiyorum pek :) yarın test yaptircam ama önce yine idrar testi yapıcam
Dualarım sizinleeeeee hepimizleeeee :)
LH fsh tan yüksekti prolaktin sınırda cnm.Hadi gözün aydın :). İnşallah allahın izniyle kandada çıkacak. :) senin de fsh mı yüksekti?
Kızar ei Ayağım titrio bakın suna napcami şaşırdım
Testmi bozuk acaba napim akılvern kkafayı yiyorm şuan evde
Hayırlı olsun cnmmmm aynı günde hamişiz :)))Kızar ei Ayağım titrio bakın suna napcami şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?