Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Eşim şok oldu gözleri doldu ama inanmıyorum diyor.. :) önceki ay tepkisini görmek için kaldırmıştım o yüzden inanmıyor. Kayınvalıdem de sevindi :)
İnanamiyoruuuuuuum, canim coooook tebrik ederim, şükürler olsun, oyyyyyy gözlerim doldu yaaaa, maşallah tatlimmmmm, hamilesiiiiiiin, haykır bunu her yerde!!! Yarın hemen kan testineeeeee

Canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ins çok sevindim senin adına

İnanamiyoruuuuuuum, canim coooook tebrik ederim, şükürler olsun, oyyyyyy gözlerim doldu yaaaa, maşallah tatlimmmmm, hamilesiiiiiiin, haykır bunu her yerde!!! Yarın hemen kan testineeeeee

Hamislerimiz çoğalıyor kizlaaarrrrr, gözümüz aydın

sabah sabah bu ne kadar güzel bir haber maşallah
kanda da katlanarak artsın,sana sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah...çok sevindim çok.

Ayyyyyy ne güzel bir haber,ne güzel bir foto bu canım ya.Tebrik ederim canımmm sabah sabah iyi geldi çok mutlu oldum Allah mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla inşallah

Canım çıkar neden çıkmasın ayy ne güzel yaa :) ne zaman gideceksin kan testine ???
Canlarimmmmm çok teşekkür ederim. :) darısı hepinizin isteyen herkesin başına ins. Kan testi olmadan sevinemiyorum pek :) yarın test yaptircam ama önce yine idrar testi yapıcam
Dualarım sizinleeeeee hepimizleeeee :)

Canlarimmmmm çok teşekkür ederim. :) darısı hepinizin isteyen herkesin başına ins. Kan testi olmadan sevinemiyorum pek :) yarın test yaptircam ama önce yine idrar testi yapıcam
Dualarım sizinleeeeee hepimizleeeee :)
Hadi gözün aydın :). İnşallah allahın izniyle kandada çıkacak. :) senin de fsh mı yüksekti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…