İki tane yaptm yok ya inanmiyorum ben hayır bunda bi yanlslk var
Bugünpazar heryer kkapalı eczaneden predictor alicm bunlar bozuk
Ben deEGE ASYA cnm sana güvendim bu sabah yaptım silik te olsa gördüm. Ve dua ettim hamiş haberleri çoğalsın die.. berna da hamiş :))))
Ayy kızlar ne dicemi bilemiyorumEGE ASYA saskinim soktayim zeynepzumra test yapma bnde yapım bi dedm sonuç bu
Aminnnnnn cümlemiz ins. Ya ben dua istiyordum senden. Çok saol cnm yaaaaa inan ben de burdaki hamiş ve hamiş olmak isteyen herkesi her duamda anıyorumCanım yaaaaa işte hamilelerin duası kabul olurmuş ikinizede öyle sevindimki daha yatağımı toplamadım uçuyorummm Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin :)))))
Tebrikler cnm :))) sevindim cooookAyy kızlar ne dicemi bilemiyorumEGE ASYA saskinim soktayim zeynepzumra test yapma bnde yapım bi dedm sonuç bu
Aminnnnnn cümlemiz ins. Ya ben dua istiyordum senden. Çok saol cnm yaaaaa inan ben de burdaki hamiş ve hamiş olmak isteyen herkesi her duamda anıyorum
... herkes hamiş olsun ins. :))) Hamislerimiz de kulaklarına hayırlısıyla alsınlar bebislerini:))
Tebrikler cnm :))) sevindim cooook
Saolasın cnm Allah razı olsun. İnş sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alırız cnm dualarım hep sizinle :)bundan sonrada birbirimize bebeklerimizi sağ salim sağlıkla doğurmak için dua edelim.Allah büyük canım ya o ol dedi ve oldu bundan sonrası bize düşen yine dua etmek senin adınada sabah sabah öyle sevindimki yataktan kalkamadım bir müddet valla :)))
Saolasın cnm Allah razı olsun. İnş sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alırız cnm dualarım hep sizinle :)
Bayiliyorfum az kalsın orucum da napcami şaşırdım öteki tarafa gidiodm az kala öyle bir şok yaşadım beklemiodum hiç ayrıca iki testte aynı idrardan
aayy eczaneye gttım paldır küldür pijamalarla kapalı ne yapcamı sasırdım hala ınanmıyormm hamılesn dedım kendımee sonrada dedm yok yok deglsn bunda bısey varAllah kabul etsin canım bak ne güzel dualarla oruçken geldi.
canım benim senin şokunu yerim ben :)nerdesınız kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?