Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İki tane yaptm yok ya inanmiyorum ben hayır bunda bi yanlslk var

Ay hayır yok bebeğim bariz ben burdayım diyorr Allah ım ya öyle mutluyum öyle sevinçliyimki senin adına Allah dualarımı kabul ediyor bunu görmek bilmek ne güzel şükürler olsunnnnnnnnnnnnn.Tebrik ederim bebeğim koccccamannnnnnnnn tebrikler

Ben de EGE ASYA cnm sana güvendim bu sabah yaptım silik te olsa gördüm. Ve dua ettim hamiş haberleri çoğalsın die.. berna da hamiş :))))

Canım yaaaaa işte hamilelerin duası kabul olurmuş ikinizede öyle sevindimki daha yatağımı toplamadım uçuyorummm Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin :)))))

Bayiliyorfum az kalsın orucum da napcami şaşırdım öteki tarafa gidiodm az kala öyle bir şok yaşadım beklemiodum hiç ayrıca iki testte aynı idrardan

Ayy kızlar ne dicemi bilemiyorum EGE ASYA saskinim soktayim zeynepzumra test yapma bnde yapım bi dedm sonuç bu

kız deli git su iç hemen bak fazla heyecan yapma tadını çıkar bebişide şoka sokma ikisidemi bozuk bozuk olsa bu şekil olmaz farklı çıkıyor bozuk olanlar hemen kan testi yaptır ve inan test pozitifffffffff bayada koyu çıkmış kız

Canım yaaaaa işte hamilelerin duası kabul olurmuş ikinizede öyle sevindimki daha yatağımı toplamadım uçuyorummm Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin :)))))
Aminnnnnn cümlemiz ins. Ya ben dua istiyordum senden. Çok saol cnm yaaaaa inan ben de burdaki hamiş ve hamiş olmak isteyen herkesi her duamda anıyorum
... herkes hamiş olsun ins. :))) Hamislerimiz de kulaklarına hayırlısıyla alsınlar bebislerini:))
Ayy kızlar ne dicemi bilemiyorum EGE ASYA saskinim soktayim zeynepzumra test yapma bnde yapım bi dedm sonuç bu
Tebrikler cnm :))) sevindim cooook

bundan sonrada birbirimize bebeklerimizi sağ salim sağlıkla doğurmak için dua edelim.Allah büyük canım ya o ol dedi ve oldu bundan sonrası bize düşen yine dua etmek senin adınada sabah sabah öyle sevindimki yataktan kalkamadım bir müddet valla :)))

Saolasın cnm Allah razı olsun. İnş sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alırız cnm dualarım hep sizinle :)

kızlar ben ıkı ayrı test yaptım yaa ama aynı idrardan yaptımm bu arada kapdakınıı atmamıstım 10 dk snraa onu yaptm evde daha var 4 tane daha bklyrmm bıraz yıne yapım

nerdesınız kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim senin şokunu yerim ben :)
bal gibi gebesin sen maşallah...inşallah bu kadar koyuluğa yükek değer görücez kanda..bozuk falan değil gerçektem.bozuk test belli eder kendini..böyle olmaz benim başımdan geçtiğinden ben biliyorum.
gözlerim doldu inan bu pazar gününde...istersen acil e gidip kan verebilirisn.sonuç 1 saate çıkar...
çok tebrik ederim... gözün aydın...geliyor seninki annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…