hangi acile gıdıyım kızz söle bana soktayım ben suan donugum hisssiizzm bısey hıssetmıyorumm aynı ıdrarla yaptı m ıkısınıde testı görünce öteki tarafa gıdıodum az kalsnn şoka grdımcanım benim senin şokunu yerim ben :)
bal gibi gebesin sen maşallah...inşallah bu kadar koyuluğa yükek değer görücez kanda..bozuk falan değil gerçektem.bozuk test belli eder kendini..böyle olmaz benim başımdan geçtiğinden ben biliyorum.
gözlerim doldu inan bu pazar gününde...istersen acil e gidip kan verebilirisn.sonuç 1 saate çıkar...
çok tebrik ederim... gözün aydın...geliyor seninki annesi
dur kız girme şoka falan...hangi devlet hastanesi yakınsa acilinde 1 saate çıkar...kıyamam yaaa..eşin evde mi...atlayıp gidin...hava da soğuk ama kesin sonuç.hangi acile gıdıyım kızz söle bana soktayım ben suan donugum hisssiizzm bısey hıssetmıyorumm aynı ıdrarla yaptı m ıkısınıde testı görünce öteki tarafa gıdıodum az kalsnn şoka grdım
nerdesınız kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynenn cnm soktayım aradm özel klınık vardı burda aklıma smdı geldıı 1 saat cıkarmıs sonucCanim gidebilecek durumdaysan ozel yada devletin aciline git kan testi yaptir ayyy yaa çok sevindim baya da belirgin ama yuppi bir günde iki güzel haber
bizi habersiz bırakma lütfen...çatlarım meraktanaynenn cnm soktayım aradm özel klınık vardı burda aklıma smdı geldıı 1 saat cıkarmıs sonuc
aynenn cnm soktayım aradm özel klınık vardı burda aklıma smdı geldıı 1 saat cıkarmıs sonuc
1,5-2 saate güzel haberi alırız o zaman...Hemen gdyrm kızlar evden ciktm bile yakın ztn
Benim de ağrım var ama ins sonuç yüksek çıkacak :)Kzlar adet olcakmsm gbidr agrim var sanki altım ıslak gbi
Hadi hayırlısı :)Verdim kan kızlar
Hemen gdyrm kızlar evden ciktm bile yakın ztn
ohh ohh ne güzel haberi hemen alıcaz,canım akıntı başlamıştır büyük ihitmalle...gebelikte böylede olabiliyormuş...hamiş anneler daha iyi bilirler de tabii...gebe olab bir arkadaşım her ay regli zamanı adet sancılarının olduğunu söylemişti...Allah ın izniyle güzel olacak herşeyVerdim kan kızlar
hafta sonu gebeliği öğrenince böyle oluyor...herkeste bir pazar rehavetino_name_ topige girince hayatının şokunu yasicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?