Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA çok saskinim hala asıl soku kan sonucuna gore vercem galiba hissizim şuan acaba ya değilsem diyorm boşuna kaptrmim kendimi diyorm

yok kız bariz belli bak fazla şoka girme bebişin tutunuyor ama tabi tadını çıkar kağıdı eline alınca eşinide güzel bir şoka hazırla o da çok sevinicek sanki ben sonuç bekliyor gibiyim şu an ya :))))) no_name_ gelsede azcık dağıtsa şokumuzu

Hala kanda cikmicakmis gbi gelio bana ondan sevinemedim daha
çıkacak çıkacak sen hala şoktasın...deme kocana sürpriz yaparsın...nazlanmaya başlarsın :))
zaman geçmez şimdi sana haklısın...oyalan bakalım burada :)) ben senden sabırsızım ...kaç çıkacak diye bahsemi girsek

Hala kanda cikmicakmis gbi gelio bana ondan sevinemedim daha

yok öyle oluyor 5 test yaptım 5 ide pozitifti kan sonucu beklerken sanıyordumki orda çıkmıcak ama çıkıcak zaten sen ayaklarım üşüyor dediğinde ve agresif halinde anladımda yazdım sildim hatta o belirtiler bendede vardı diye dedim nolur nolmaz kıza ümit vermiyim :)))) ama testi görünce başka söze gerek yok bakalım değer kaç çıkıcak baya koyu testin ilk günden tutmuş bence :)

Yemin ederim ellerim titriyor şükürler olsun hickiriklarla ağlıyorum su an!!! Bu nasıl mutluluk yarabbimmmm

Benide ağlattınız bak monteyi görünce ağlamaya başladım ağla montecim ağla bak burada mutluluktan ağlayan hamile kalıyor :)))) azcık saklıcam monteyede kalsın dier arkadaşlarada kalsın mutluluk gözyaşlarım

Allahım çok sukur bu günü de gordum ya, kizlarrrrr dağıldım ben brnh bernusum korkma hiç, bebisin seninle, Allahım dualarımiz kabul etti, 3 aydır ne çektik be kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…