EGE ASYA çok saskinim hala asıl soku kan sonucuna gore vercem galiba hissizim şuan acaba ya değilsem diyorm boşuna kaptrmim kendimi diyorm
çıkacak çıkacak sen hala şoktasın...deme kocana sürpriz yaparsın...nazlanmaya başlarsın :))Hala kanda cikmicakmis gbi gelio bana ondan sevinemedim daha
Hala kanda cikmicakmis gbi gelio bana ondan sevinemedim daha
Daha okiyamadim bile allahimmmmm dualarımiz kabul oldu, ezan saati hamdolsun yemin ederim ağlıyorum su an bernusssssssssssKızar ei Ayağım titrio bakın suna napcami şaşırdım
Yemin ederim ellerim titriyor şükürler olsun hickiriklarla ağlıyorum su an!!! Bu nasıl mutluluk yarabbimmmm
Bebeğim yaaaaa, hamdolsun sukurler olsun yazamiyorum heyecandanEGE ASYA aynen ayaklar buz agresifliği de çok hatta monte hamilmsn kız diodu da bakalım.neymiş çok koyu çıktı bende ona sastim
Kuzuuuuum, şükürler olsun hc korkma bebisim seninle,Allahım şükürler olsun, ağlamaktan yazamiyorumno_name_ ağlamayaaglicam bak bende smdi test yaptm atayim rssmi soktayim hala kan verdm bekliyorum
Yemin ederim ellerim titriyor şükürler olsun hickiriklarla ağlıyorum su an!!! Bu nasıl mutluluk yarabbimmmm
Allahım çok sukur bu günü de gordum ya, kizlarrrrr dağıldım benBenide ağlattınız bak monteyi görünce ağlamaya başladım ağla montecim ağla bak burada mutluluktan ağlayan hamile kalıyor :)))) azcık saklıcam monteyede kalsın dier arkadaşlarada kalsın mutluluk gözyaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?