Kan sonucunu alınca koyuver gözyaşlarını, biz hakettik bu mutluluk gözyaşlarınıAy benide agltcaksnz kendmi zaten zor tutuyorum ben anlayamıyorum duygumu yasayamiyorm kanıgormeden
Benim cizgi çok silik :)brnh cnm değer yüksektir 400-500 :))
sen sonucu al hele kocan şıp diye hale yola gelecek merak etme :))Ztn delircem salak kıvamda ario nerdesin diye anlayamıyorum derdimi kana baktrym dedm kansızlık için kar yagio dio sırasını sanane diye bagrmmk için zor tuttum kendimi bide bunla ugrasiom ya
Muhtemelen benim de şuan okadardir. .. test için beklesem mi değer yükselsin diye?benimde bu kadar koyu deildi canım seninki gibiydi ilk gittiğimde 2 veya 3 haftalık bir değerdi 122,38 di
Fıstık sen de versene kan, Allah razı olsun ne güzel haberler verdiniz bugün bizeMuhtemelen benim de şuan okadardir. .. test için beklesem mi değer yükselsin diye?
Muhtemelen benim de şuan okadardir. .. test için beklesem mi değer yükselsin diye?
Ağla bebeğim ağla ben de deli gibi ağlıyorum, cok sukurrrrrrKızlar agliyorm.hamileyim 12.28 sonuc
1228.8 sonuc
yarın mutlaka kan verin..sonra çarşamba verirsiniz tekrar..insan o çizgiyi gördükten sonra dayanamaz diye düşünüyorum...Ben de kanı görmeden sevinemicem sanırım :)
1228.8 sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?