Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ayyyyyy superrrrrr :) masallah annesi

Fıstık sen de versene kan, Allah razı olsun ne güzel haberler verdiniz bugün bize
Darısı size ins cnm hep duamdasiniz. Bata 4_5 gün var. Bekliyim diyorum ama... dayanabilir miyim ki :)
Saolasın cnm :) batı bekleyeyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum ki :)
yarın mutlaka kan verin..sonra çarşamba verirsiniz tekrar..insan o çizgiyi gördükten sonra dayanamaz diye düşünüyorum...
Bata 4-5 gün var.. dayanmam iyi olur aslında ama güvenemiyorum kendime :)

haftasonları eşimle olduğumdan hiç giremiyordum kk ya.bu hafta evden çalışıyorum..kısmete nasibe bak hep iyi güzel haberler duymak nasip oldu çok şükür...Darısı başımıza inşallah :))

Ayyyyyy superrrrrr :) masallah annesi
Tamam cnm ama tadını çıkar, sen de hamissin çok sukur oyyyy en kısa zamanda kan da da yüksek yüksek çıksın inşallah yegenimiz, annesiiiii

G gulbil10 doktordaydı bugün ne yaptı acaba aklım onda kaldı...
Canim dun dr a gittim. Minnak yumim varmis. Ama bu ayki yumiler inatçı çıktı. Iğneleme tepki vermiyor. Dr tedavimi birkaç gün daha uzattı ama eninde sonunda iptal. Çünkü hiç büyümüyor. Su an sadece uzatmaları oynuyorum. Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Yenilerin iğnelerle tepki vermiyor. Geçen ay bir günde 4 mm büyümüştü.

Verecek yavrum inan bana, az sabır ve olumlu ol lütfen, senin haberini de alıp aglasacagiz burada en kısa zamanda insallah

Verecek yavrum inan bana, az sabır ve olumlu ol lütfen, senin haberini de alıp aglasacagiz burada en kısa zamanda insallah
Hiç umudum yok tatlim. Ya yumim oluşmuyor yumim olussada ya boş çıkıyor yada büyümüyor. Rahimin inceymiş. Erken yumurta yetmezligim var. Önümde o kadar cok engel var ki... yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Rahim için nar ye tam zamanı ya da nar suyu, ben umutluyum senden gerçekten..birde incir kürü değil de hani inciri normal tüket öyle..aynen devamm...olacak olacak ben inanıyorum...

Bak ben çok dua ediyorum önce sana sonra tüm arkadaşlarımıza, yetim duası kabul olurmuş, kendimden çok sizlere ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah, ben çok inanıyorum olacak hem de çok yakında, güven bana

Kızlar anca kendime geldm ağla ağla olduk kocama söyledim o ağladı ben agladm haftaya karından bakcaz dedi doktoru aradim sonuç soyledm hamilesn dedi
çok şükür hep böyle resimler görelim çift çizgili yüksek sonuçlu :))) maşallah tekrardan tebrikler...

Bak ben çok dua ediyorum önce sana sonra tüm arkadaşlarımıza, yetim duası kabul olurmuş, kendimden çok sizlere ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah, ben çok inanıyorum olacak hem de çok yakında, güven bana
Inşallah canim. Rabbim i duyguyu bizim gibi olan herkese tattırsın. Bugüne kadar allahtan ne istediyse hep oldu. Ama cok çaba sarfetmemle oldu. Sanirim bunda da çok uğraşılan. Inşallah sonu guzel olur.

Kocam yazık anlayamiyor, ne agladin beee diyor hala ağlıyorum, çok sukur, hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…