- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aminn aminnn inşallahhhAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yegenlerimiziiiii,en kısa zamanda en başta gulbile ve tüm arkadaşlarımıza nasip etsin insallahhhhh
Allahım çok sukurKızlar hhungur gundur aglâdm klinikte benle aglicakti kızlarnnerdeyse doktoru aradm sonucu soyledm hamilesn dedi hafta ya karndan bakcak
Ayyyyyy superrrrrr :) masallah annesi1228.8 sonuc
Darısı size ins cnm hep duamdasiniz. Bata 4_5 gün var. Bekliyim diyorum ama... dayanabilir miyim ki :)Fıstık sen de versene kan, Allah razı olsun ne güzel haberler verdiniz bugün bize
Saolasın cnm :) batı bekleyeyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum ki :)bende onu dicektim tam yarın deilde regl gününde yada 1 gün geçince yaptırmak daha iyiymiş yinede bu senin en mutlu anın sabırsızlık oluyor bende öyleydim ama hani değerin dahada yükselsin diye dedim şimdi gitsen yine çıkıcak tabiki ama regl günü daha bi net oluyor kafan karışmasın ama hamilesin şu an tadını çıkar
Bata 4-5 gün var.. dayanmam iyi olur aslında ama güvenemiyorum kendime :)yarın mutlaka kan verin..sonra çarşamba verirsiniz tekrar..insan o çizgiyi gördükten sonra dayanamaz diye düşünüyorum...
Ayyyyyy superrrrrr :) masallah annesi
Tamam cnm ama tadını çıkar, sen de hamissinDarısı size ins cnm hep duamdasiniz. Bata 4_5 gün var. Bekliyim diyorum ama... dayanabilir miyim ki :)
Saolasın cnm :) batı bekleyeyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum ki :)
Bata 4-5 gün var.. dayanmam iyi olur aslında ama güvenemiyorum kendime :)
Hayırlı olsun hamileliğin çok sevindimAyy kızlar ne dicemi bilemiyorum @canegeasya saskinim soktayimzeynepzumra test yapma bnde yapım bi dedm sonuç bu
1228.8 sonuc
Canim dun dr a gittim. Minnak yumim varmis. Ama bu ayki yumiler inatçı çıktı. Iğneleme tepki vermiyor. Dr tedavimi birkaç gün daha uzattı ama eninde sonunda iptal. Çünkü hiç büyümüyor. Su an sadece uzatmaları oynuyorum. Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Yenilerin iğnelerle tepki vermiyor. Geçen ay bir günde 4 mm büyümüştü.
Verecek yavrum inan bana, az sabır ve olumlu ol lütfen, senin haberini de alıp aglasacagiz burada en kısa zamanda insallahCanim dun dr a gittim. Minnak yumim varmis. Ama bu ayki yumiler inatçı çıktı. Iğneleme tepki vermiyor. Dr tedavimi birkaç gün daha uzattı ama eninde sonunda iptal. Çünkü hiç büyümüyor. Su an sadece uzatmaları oynuyorum. Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Yenilerin iğnelerle tepki vermiyor. Geçen ay bir günde 4 mm büyümüştü.
Hiç umudum yok tatlim. Ya yumim oluşmuyor yumim olussada ya boş çıkıyor yada büyümüyor. Rahimin inceymiş. Erken yumurta yetmezligim var. Önümde o kadar cok engel var ki... yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Verecek yavrum inan bana, az sabır ve olumlu ol lütfen, senin haberini de alıp aglasacagiz burada en kısa zamanda insallah
İnşallah Canımmmm duamdasin emin ol :)zeynepzumra brnh canlarım çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder insallah. Darisi bizlere insallah.
Allah razi olsun canim.İnşallah Canımmmm duamdasin emin ol :)
Rahim için nar ye tam zamanı ya da nar suyu, ben umutluyum senden gerçekten..birde incir kürü değil de hani inciri normal tüket öyle..aynen devamm...olacak olacak ben inanıyorum...Hiç umudum yok tatlim. Ya yumim oluşmuyor yumim olussada ya boş çıkıyor yada büyümüyor. Rahimin inceymiş. Erken yumurta yetmezligim var. Önümde o kadar cok engel var ki... yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Bak ben çok dua ediyorum önce sana sonra tüm arkadaşlarımıza, yetim duası kabul olurmuş, kendimden çok sizlere ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah, ben çok inanıyorum olacak hem de çok yakında, güven banaHiç umudum yok tatlim. Ya yumim oluşmuyor yumim olussada ya boş çıkıyor yada büyümüyor. Rahimin inceymiş. Erken yumurta yetmezligim var. Önümde o kadar cok engel var ki... yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
çok şükür hep böyle resimler görelim çift çizgili yüksek sonuçlu :))) maşallah tekrardan tebrikler...Kızlar anca kendime geldm ağla ağla olduk kocama söyledim o ağladı ben agladm haftaya karından bakcaz dedi doktoru aradim sonuç soyledm hamilesn dedi
Inşallah canim. Rabbim i duyguyu bizim gibi olan herkese tattırsın. Bugüne kadar allahtan ne istediyse hep oldu. Ama cok çaba sarfetmemle oldu. Sanirim bunda da çok uğraşılan. Inşallah sonu guzel olur.Bak ben çok dua ediyorum önce sana sonra tüm arkadaşlarımıza, yetim duası kabul olurmuş, kendimden çok sizlere ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah, ben çok inanıyorum olacak hem de çok yakında, güven bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?