amin canım benimaah canım darısı basına ınsallah sen şaşkınsınben sendende şaşkınımaglama kuzumm zamanı vardrr
evet cnm bende tam folık asıtee duzenlı basladım ay hamıle kaldım adetın hemen ıkıncı ve ucuncu gunuydu ssanırım sabahları ac karnına bal tarcın çörek otu polen karstrdım yedım aksamlları ballı ılık süt içtim içinede bır tutam polen attımm ve her sabah aksam hayıt suyu ıcmısttım cnm onun yanı sıraa ovulasyon testı yaptmbrnh bu ay neler yapmıştın canım salı doktora gidicem tedaviye başlanacak kürlerlede destekliyeyim diyorum
yumişler için hangi kür etkili
folik asitede başlıcam bu arada onunda etkisi çok sanırım yumişlere
aay canım aylardır bızzz bu takvımın hayalıylee yanıp tutusuyoruzztakvimde pek yakışmış hani
bende alıp başlıyayım hemen çok sağol canım benim :) ben hala şoktayım ama umut oldun banadaevet cnm bende tam folık asıtee duzenlı basladım ay hamıle kaldım adetın hemen ıkıncı ve ucuncu gunuydu ssanırım sabahları ac karnına bal tarcın çörek otu polen karstrdım yedım aksamlları ballı ılık süt içtim içinede bır tutam polen attımm ve her sabah aksam hayıt suyu ıcmısttım cnm onun yanı sıraa ovulasyon testı yaptm
inşallah bizede nasib olur canımaay canım aylardır bızzz bu takvımın hayalıylee yanıp tutusuyoruzz
aah sen sabah burda olsaydın bnm gercıgım şokları görseydın keske bu arada aktardan arı sütlü karısımda al yumılere cok etkılıbende alıp başlıyayım hemen çok sağol canım benim :) ben hala şoktayım ama umut oldun banada
aynenn cnm ınsallah 2016 nın ılk golunu attık bakalımmmminşallah bizede nasib olur canım2016 uğurlu geldi bize bak devamida gelicek inşallah inanıyorum ..
gündüzleri eşim evde çok giremiyorum buraya sabah burdaydımaah sen sabah burda olsaydın bnm gercıgım şokları görseydın keske bu arada aktardan arı sütlü karısımda al yumılere cok etkılı
aynenn cnm mutlaka basla bu aradagündüzleri eşim evde çok giremiyorum buraya sabah burdaydımzeynepzumra cım verdi güzel haberi şimdide seni gördüm çok sevindim hayırlı olsun ikinizede maşallah canlarım
tamam canım salı günü aktardan alıp başlıyayım bende
ben bile nasıl şaşırdım seni düşünemiyorum yani :) maşallah diyeyim nazar değmesinaynenn cnm mutlaka basla bu aradazeynepzumra test yapmıstı grdım baktımm dur bıde ben yapım dedım ılk ıdrardı yapmamısstım bı yapıyım dedım gaza geldm nasılsa negatf dedım teste bakmadm abdest aldım bı arkamı döndümm kocaman ıkıncı cızgı koyu şoka grdım o an zatenn kendımı kaybedıodm sonra bıtane daha yaptm yıne aynı dogru koştum kan testıne sonra
aynenn cnm ölee benı görmen lazımmddı şokaa grdım dıyebılırım gercekten br şoka gırdım az daha bayılıodum o derece panikten heyecandann o an beynım durdu hissizleşttimmben bile nasıl şaşırdım seni düşünemiyorum yani :) maşallah diyeyim nazar değmesin
heyecanlanmz mı insan canım ya sürekli negatifi görmekten ümidimiz kesiliyo artık bende inanamazdımaynenn cnm ölee benı görmen lazımmddı şokaa grdım dıyebılırım gercekten br şoka gırdım az daha bayılıodum o derece panikten heyecandann o an beynım durdu hissizleşttimm
ay evett zatenn o msjınıda okumustumm bn testı tam sıralarda yapptım ıstee cok şükür bak bende burda aylardırr dıorm acaba bende o cizgiyi görcekmıyım dıye bu ay ovulasyon testı yaptm cıft cızgıde nasl mutlu olmustm anlatamamm hele burdakı hamılelık takvımı nasıl ıstıodm yapmayı allah nasıp ettı en beklemedgm anda hemdeheyecanlanmz mı insan canım ya sürekli negatifi görmekten ümidimiz kesiliyo artık bende inanamazdım
bende görürmüyüm bir gün o çift çizgiyi acaba
sabah sanada yazmıştım ben sıramı savdım senden bekliyoruz güzel haberi diye hissetmişim sanırım :)
aslında mide bulantısı vardı bende ama yuh dıodum olsa bıle cok erken dıodumtaa gecen haftadan vardı yani sırt agrım vardıı ates basmaa cok sinirliydim bide barut gbıydım o derecee suratm kucuk kuck sivilcelendii hatta kasıklarmda öle agrım vardıki dedım ki regl gelıo hsgden snraa ernenden anlıomussun cunku ama meger bebeiş yerini saglama alıomusbizim belirtilerde aynıydı sanırım rahimde çekilme bel bacak ağrısı adet sancısı yumiden beri hep vardı sende aynıydın sanırım başka belirtin oldu mu hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?