Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

brnh bu ay neler yapmıştın canım salı doktora gidicem tedaviye başlanacak kürlerlede destekliyeyim diyorum
yumişler için hangi kür etkili
folik asitede başlıcam bu arada onunda etkisi çok sanırım yumişlere

evet cnm bende tam folık asıtee duzenlı basladım ay hamıle kaldım adetın hemen ıkıncı ve ucuncu gunuydu ssanırım sabahları ac karnına bal tarcın çörek otu polen karstrdım yedım aksamlları ballı ılık süt içtim içinede bır tutam polen attımm ve her sabah aksam hayıt suyu ıcmısttım cnm onun yanı sıraa ovulasyon testı yaptm

bende alıp başlıyayım hemen çok sağol canım benim :) ben hala şoktayım ama umut oldun banada

aah sen sabah burda olsaydın bnm gercıgım şokları görseydın keske bu arada aktardan arı sütlü karısımda al yumılere cok etkılı
gündüzleri eşim evde çok giremiyorum buraya sabah burdaydım zeynepzumra cım verdi güzel haberi şimdide seni gördüm çok sevindim hayırlı olsun ikinizede maşallah canlarım
tamam canım salı günü aktardan alıp başlıyayım bende

aynenn cnm mutlaka basla bu arada zeynepzumra test yapmıstı grdım baktımm dur bıde ben yapım dedım ılk ıdrardı yapmamısstım bı yapıyım dedım gaza geldm nasılsa negatf dedım teste bakmadm abdest aldım bı arkamı döndümm kocaman ıkıncı cızgı koyu şoka grdım o an zatenn kendımı kaybedıodm sonra bıtane daha yaptm yıne aynı dogru koştum kan testıne sonra

ben bile nasıl şaşırdım seni düşünemiyorum yani :) maşallah diyeyim nazar değmesin

bebişim gelmedi ama adetim düzene girdi en azından,
kaç aydır 30 günde oluyordum bu ay hayıt aslan pençesi kullandım 27 günde oldum normale döndü çok şükür
dostinexde kullanmadım korkum kürlerle kullanmaya bilmiyorum artık prolaktin ne durumda onuda ölçtüreyim salı günü

aynenn cnm ölee benı görmen lazımmddı şokaa grdım dıyebılırım gercekten br şoka gırdım az daha bayılıodum o derece panikten heyecandann o an beynım durdu hissizleşttimm
heyecanlanmz mı insan canım ya sürekli negatifi görmekten ümidimiz kesiliyo artık bende inanamazdım
bende görürmüyüm bir gün o çift çizgiyi acaba
sabah sanada yazmıştım ben sıramı savdım senden bekliyoruz güzel haberi diye hissetmişim sanırım :)

ay evett zatenn o msjınıda okumustumm bn testı tam sıralarda yapptım ıstee cok şükür bak bende burda aylardırr dıorm acaba bende o cizgiyi görcekmıyım dıye bu ay ovulasyon testı yaptm cıft cızgıde nasl mutlu olmustm anlatamamm hele burdakı hamılelık takvımı nasıl ıstıodm yapmayı allah nasıp ettı en beklemedgm anda hemde

evet biliyorum canım hepimizin hayali o takvim :)
bizede bol bol dua edin artık

bizim belirtilerde aynıydı sanırım rahimde çekilme bel bacak ağrısı adet sancısı yumiden beri hep vardı sende aynıydın sanırım başka belirtin oldu mu hiç canım

bizim belirtilerde aynıydı sanırım rahimde çekilme bel bacak ağrısı adet sancısı yumiden beri hep vardı sende aynıydın sanırım başka belirtin oldu mu hiç canım
aslında mide bulantısı vardı bende ama yuh dıodum olsa bıle cok erken dıodumtaa gecen haftadan vardı yani sırt agrım vardıı ates basmaa cok sinirliydim bide barut gbıydım o derecee suratm kucuk kuck sivilcelendii hatta kasıklarmda öle agrım vardıki dedım ki regl gelıo hsgden snraa ernenden anlıomussun cunku ama meger bebeiş yerini saglama alıomus

Ayyy bi gun girmedim... Topik gebis dolmussssmasalllahhhh masallahhhh masallahhhh Rabbim bizlere de nasip etsin... Adiniza inanilmaz sevindim, berna ve zeynepppp... Bu gece de mutlu yaticammm
Ay telden girince yazamiyom adam gibi... Tum duygu ve dusuncelerimi yarin daha rahat paylasirimmmm... Allaha emanet olun kizlar. Rabbim saglikla kucaginiza almayi, saglikla buyutmeyi nasip etain. Upuzun omurleri olsun evlatlarinizin.... Hamileliginiz rahat, bebeleriniz gazsiz uykusu duzenli, hayirli saglikli upuzunnnn omurlu olsunlarrr... Yollari kendilerinden daha iyilerle kesissin omru billahhh... Ay daha ne diyim bilmiyom kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…