Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ne mutlu sana canım yaa aklımda bulunsun bu belirtilerde :) benimki hsgdenmiş demekki bu ay dediklerini yapıcam bakalım dr da ne tedavisi uyguluyacak
hakkımızda hayırlısı artık

toprak-35 .....................BAT 19.02.2016

bende sıramı savdım kızlar
20 şubatta doğum günüm en güzel hediyem gelir inşallah bu ay

@canegeasya[/USER] ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ...............BAT 29.01.2016 HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ
brnh .............................BAT 25.01.2016 HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil ..................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok bat ...........29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ...................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR[/QUOTE]
toprak-35 .....................BAT 19.02.2016

KIZLAAAAAR MUSMUTLU BİR HAFTA DİLERİİİM, DÜN 2 ARKADAŞIMIZ DAHA HAMİŞ HABERİNİ VEREREK BİZİ İNANILMAZ MUTLU ETTİ, ÇOK ŞÜKÜRRR, DARISI BİLERİN BAŞINA...BİZLER KÜRLERE DEVAM,HAMİŞ ARKADAŞLAR DA BİZE DUAYA DEVAMMM, HEPİNİZİ ÇOK ÖPERİM ŞEKERLERRR

@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

asli5361 ........................BAT
fshe2 ............................BAT 26.01.2016
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR[/QUOTE]
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016

Son düzenleme:
Günaydın montecim. bu ay inşallah güzel haberi sen vereceksin bize. ben senden ümitliyim bu ay. rabbim inşallah o günü gösterir.
CANIMSIN RABBİM BENDEN ÖNCE SANA GÖSTERSİN İNŞALLAH GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIMMMM, inşallah uğraşıyoruz bakalım vardır Allahımın bir bildiği, yoksa bu kadar bekletip üzer mi bizi hiç, vardır bunda da bi hayır

Günaydın kızlarr Yoğun ve pazar bile çalışmalı bi haftasonu geçirdim,topiğe uğrayamadım kusuruma bakmayın no_name_ cim gerçekten de akşam koyulaşmasını anlayamadım ben de.. Sen devam et bakalım elbet pik yakalıycaz :) brnh uşş valla uzak kaldım farkındayım ama yettim Galibe bugün benim ovulasyon günümm ama ben c.tesi test yapmaya başlıycaktım ona bile fırsatım olmadı desem inanırmısın Bugün de testleri yanıma almayı unutmuşum yine yapamıycam inşallah kaçmaz Montecimle hesaplarımıza göre dün pik olup bugün silinmesi lazımdı benim

Canım o senin yüreğinin güzelliği. tatlım yakında sen de bize güzel haber vereceksin. benim içime doğuyor. bu arada benim yumiler iğne ve ilaçlara direnmeye devam ediyor.

Canım o senin yüreğinin güzelliği. tatlım yakında sen de bize güzel haber vereceksin. benim içime doğuyor. bu arada benim yumiler iğne ve ilaçlara direnmeye devam ediyor.
nasılsa kırılacak o direnci, bizim yaşlar ileri olunca alışkanlıklar kolay değişmiyor.. o sebeple sükunetle bekleyeceğiz canım, bu bizim tercihimizdi,geç evlenmek,geç çocuk yapmak ...o sebeple vaktini bekleyeceğiz,kolay alışmıyor beden..dr bana sen yıllarca ilişkiye gir, yumiyi döllenmeden attır, şimdi vücut şaşkın alışması için zaman ver demişti...

canım devam bakalım testlere,bugün 11.gün adetin ..soğan suyunun da 7.günü,bakalım bu ay şu soğan ve kuru incirler işe yarayacak mı

inşallah canım. yumilerin direncinin kırılmasını bekliyorum. vardır elbet vakti saati. bugüne kadar hayatta ne istediysem hep çok çabalayarak elde ettim. hiç dört ayak üstüne düşmedim. bu işte beni baya uğraştıracak görünüyor. inşallah bu işin sonu da diğerleri gibi iyi olur.

inşallah canım,olur merak etme..yeterki umudunu yitirme, umut giderse biteriz... ben bu ay hamiş kalayım da açayım önünüzü hem de akrebim gelsin inşallah,yoksa 1 yıl daha nasıl beklerim

canım devam bakalım testlere,bugün 11.gün adetin ..soğan suyunun da 7.günü,bakalım bu ay şu soğan ve kuru incirler işe yarayacak mı
İnşallah yarar canım mutlaka yarar :) Bakalım neler olucak bu ay içimde bi umut sanki bikaç kişi hamile çıkarcaz gibime geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…