Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

senin nasıl geçti dün doktor, olumsuz bi durum olmamamış anladığım kadarıyla..nasıldı doktorun yaklaşımı?
geçen haftaki tedavinin hiçbir etkisi olmamış. yumilerim küçükmüş. rahimim inceymiş. tedaviyi birkaç gün daha uzattı. ama birşey farkedeceğini sanmıyorum. cumartesiden bu yana hiçbir kıpırtı yok. bu ay ki tedavi de iptal. iyi tarafından görmeye çalışıyorum. vardır elbet bunda da bi hayır diyorum.

evetttttttttttttttt canım hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı senın basınaaa

aaa aşkolsun yazdım ben sana sabah görmedin miiiiiii

Kız ben valla leyla oldum heralde görmedim yaa bernuşun açtığı diğer konuyu görünce uyandım duruma.. Valla Akıl gitti artık benim işlerden yaa
şok oldun dımı dundenn senı etıketlemıstımm ben sen dün gelseydın izim ekşınımızı görseydınn test ve kan verme sonuc alma sürecini

valla gece hıc uyuyamadımm cok korkuormm kızlar ya bılduıgınız gbı degıll sonu kötü olcak dıye aklım cıkıyorr degerm iyimi kese kesın varmıdırr kafamda bı ton sey
normal canım bu korkuları yaşaman, ilk hamişliğin neticede, ama rahat ol,korkularrın yersiz,göreceksin..her zaman dediğim gibi; her şey çook güzel olacak...

şok oldun dımı dundenn senı etıketlemıstımm ben sen dün gelseydın izim ekşınımızı görseydınn test ve kan verme sonuc alma sürecini
Ay evt canım kusuruma bakma yaa Bildirimlere baktım ama listeyi hiç incelemedim salak gibi Ay neyse öğrendimya Allah'ıma bin şükürrrr çok sevindim canımmm bak ben sana dedim bu ay olucak dedim Ay şu an çığlık atmak istiyorummmmm nasıl bi de kopkoyu çizgi çıkmış maşallahhhh senin BAT geçmişmiydi ???

yok cnm gecıkmedıı yam emın degılım amaa normalde 31 gunde bır oluormm gecen ay 28 gunde oldumm dünde adetın31. gunu bı yapayım dedım test sonuc bu ben şok kan testii de 1228,8 cıktı

Çok saol cnm darısı sizlere ins :)) kan verdim bakalım değer kaç
canım ne yaptın kan verdnmı
Verdim 1 de sonuç cnm.
Muhtemel düşük olur 12 ocakta olduysa bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…