- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
geçen haftaki tedavinin hiçbir etkisi olmamış. yumilerim küçükmüş. rahimim inceymiş. tedaviyi birkaç gün daha uzattı. ama birşey farkedeceğini sanmıyorum. cumartesiden bu yana hiçbir kıpırtı yok.senin nasıl geçti dün doktor, olumsuz bi durum olmamamış anladığım kadarıyla..nasıldı doktorun yaklaşımı?
kötü düşünme kuzum bi kan testşne gitsene, belki doktor tutunması için bir şeyler verirGünaydın arkadaşlar ikinci idrar ile test yaptım sabah. Ama yine silik cizgi...
Kimyasal değildir ins. Bat 29 Ocak o yüzden mi böyle acaba
haydi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzŞuan sıra bekliyorum :)
evetttttttttttttttt canım hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı senın basınaaabrnh uş bebeğim sen hamilemisinnnnnnn zeynepzumra sen deeeeeeeeeeee Allah'ım neler görüyorum ben nasıl uzak kaldım bu kadar görmedim yaaaaaaaa kendime çok kızgınım şu an :) Kızlar çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh
canım ne yaptın kan verdnmıŞuan sıra bekliyorum :)
aaa aşkolsun yazdım ben sana sabah görmedin miiiiiiibrnh uş bebeğim sen hamilemisinnnnnnn zeynepzumra sen deeeeeeeeeeee Allah'ım neler görüyorum ben nasıl uzak kaldım bu kadar görmedim yaaaaaaaa kendime çok kızgınım şu an :) Kızlar çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh
canım günaydın taze annemiz, nasılsın bakkiiiim :)gunaydınn fıstıklarr
Kız ben valla leyla oldum heralde görmedim yaa bernuşun açtığı diğer konuyu görünce uyandım duruma.. Valla Akıl gitti artık benim işlerden yaaaaa aşkolsun yazdım ben sana sabah görmedin miiiiiii
valla gece hıc uyuyamadımm cok korkuormm kızlar ya bılduıgınız gbı degıll sonu kötü olcak dıye aklım cıkıyorr degerm iyimi kese kesın varmıdırr kafamda bı ton seycanım günaydın taze annemiz, nasılsın bakkiiiim :)
şok oldun dımı dundenn senı etıketlemıstımm ben sen dün gelseydın izim ekşınımızı görseydınn test ve kan verme sonuc alma süreciniKız ben valla leyla oldum heralde görmedim yaa bernuşun açtığı diğer konuyu görünce uyandım duruma.. Valla Akıl gitti artık benim işlerden yaa
normal canım bu korkuları yaşaman, ilk hamişliğin neticede, ama rahat ol,korkularrın yersiz,göreceksin..her zaman dediğim gibi; her şey çook güzel olacak...valla gece hıc uyuyamadımm cok korkuormm kızlar ya bılduıgınız gbı degıll sonu kötü olcak dıye aklım cıkıyorr degerm iyimi kese kesın varmıdırr kafamda bı ton sey
Ay evt canım kusuruma bakma yaaşok oldun dımı dundenn senı etıketlemıstımm ben sen dün gelseydın izim ekşınımızı görseydınn test ve kan verme sonuc alma sürecini
ınsallah ben hala anlamadım hıcbırsey hıssetmıormm donugummm yanı ne olacagını kestıremıyorum korkuyorumm danormal canım bu korkuları yaşaman, ilk hamişliğin neticede, ama rahat ol,korkularrın yersiz,göreceksin..her zaman dediğim gibi; her şey çook güzel olacak...
yok cnm gecıkmedıı yam emın degılım amaa normalde 31 gunde bır oluormm gecen ay 28 gunde oldumm dünde adetın31. gunu bı yapayım dedım test sonuc bu ben şok kan testii de 1228,8 cıktıAy evt canım kusuruma bakma yaaBildirimlere baktım ama listeyi hiç incelemedim salak gibi Ay neyse öğrendimya Allah'ıma bin şükürrrr çok sevindim canımmm bak ben sana dedim bu ay olucak dedim Ay şu an çığlık atmak istiyorummmmm nasıl bi de kopkoyu çizgi çıkmış maşallahhhh senin BAT geçmişmiydi ???
Çok saol cnm darısı sizlere ins :)) kan verdim bakalım değer kaçbrnh uş bebeğim sen hamilemisinnnnnnn zeynepzumra sen deeeeeeeeeeee Allah'ım neler görüyorum ben nasıl uzak kaldım bu kadar görmedim yaaaaaaaa kendime çok kızgınım şu an :) Kızlar çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh
Verdim 1 de sonuç cnm.canım ne yaptın kan verdnmı
ollsun cnmm ykselır ınss düşüksede hadı bkalım hyecanla 1 i bekleyelımÇok saol cnm darısı sizlere ins :)) kan verdim bakalım değer kaç
Verdim 1 de sonuç cnm.
Muhtemel düşük olur 12 ocakta olduysa bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?