ay maşallah maşallahhhhyok cnm gecıkmedıı yam emın degılım amaa normalde 31 gunde bır oluormm gecen ay 28 gunde oldumm dünde adetın31. gunu bı yapayım dedım test sonuc bu ben şok kan testii de 1228,8 cıktı
değerim guzelmı ya ben cok korkuyorum kese bos falan cıkcakk kanda bır tuhaflık olduda deger ondn böle cıktı dıye dusunuyormm hıc alısamadım kabullenemedımm doktorumu aradımm persembe gunu kontrolumz var karndan bakcakay maşallah maşallahhhhharika değer kız yoksa ikiz miiiii Canım benim yaa Allah'ım tamamına erdirsin sağ sağlim kuzağına almayı nasip etsin inşallahhh Valla çok duygulandım yaa Allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşallahh
Amin canım inşallahhÇok saol cnm darısı sizlere ins :)) kan verdim bakalım değer kaç
Verdim 1 de sonuç cnm.
Muhtemel düşük olur 12 ocakta olduysa bebek :)
14. günü cıkcak senın ki bnncekızlar ovulasyon testim yine çok silik 2.çizgi...11.gün bugün?
Canım ben senin halen erken olduğunu düşünüyorum çatlaman için.. Mantık olarak 14-15 günlerde olması lazım sabret test yapmaya devam.. Kız hadi biz de aynı günlerde hamiş olalım bak çatlamalarımız yakınkızlar ovulasyon testim yine çok silik 2.çizgi...11.gün bugün?
Bayaa yüksek değer canım BAT günü için bence çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksekdeğerim guzelmı ya ben cok korkuyorum kese bos falan cıkcakk kanda bır tuhaflık olduda deger ondn böle cıktı dıye dusunuyormm hıc alısamadım kabullenemedımm doktorumu aradımm persembe gunu kontrolumz var karndan bakcak
aay ınssalllahy yaaa ikiz olsa keskee allahm saglıklı olsun baska hıcbırsey ıstemıyorum korkudan gece yataamadım yataga sıgamadımm ya bbebek yoksa bılmem ne demektnBayaa yüksek değer canım BAT günü için bence çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek
Kocişe söyledinmiii nasıl tepki verdi bi anlat kızzzaay ınssalllahy yaaa ikiz olsa keskee allahm saglıklı olsun baska hıcbırsey ıstemıyorum korkudan gece yataamadım yataga sıgamadımm ya bbebek yoksa bılmem ne demektn
ben kan vermeye gttm bnmkının bıseyden haberı yok eve gtmıs bende eve gelınce aglıorm tabı pat dıye hamıleyımm dedım şoka grdı odaa sarıldık agladıkkKocişe söyledinmiii nasıl tepki verdi bi anlat kızzz
Ayy çok duygusal çok heycanlı yaaaaa canlarım benim yaaaben kan vermeye gttm bnmkının bıseyden haberı yok eve gtmıs bende eve gelınce aglıorm tabı pat dıye hamıleyımm dedım şoka grdı odaa sarıldık agladıkk
dun zeynepzumra test yapmıstı bend dedımkı ılk ıdrarı yapmadım boşa gtmesın bare test yapm bende dedım negatf cıkcandan o kdr emınmki hiç bakmıorm bıle abdest alayım dedım snra arkamı bir döndüm ikinci cızgı cıkıo şoka grdım ztn cokda beklirgindi evde delıyee döndümAyy çok duygusal çok heycanlı yaaaaa canlarım benim yaaa
inşallah kuzum yaaa, haydi bu ay hamiş kalalım, geçen ay da bernuşa yazmıştım,çok şükür o hamile kaldı,ben de kalakaldım, şimdi sana yazıyorum inşallah sen de hamiş kalırsın :)Canım ben senin halen erken olduğunu düşünüyorum çatlaman için.. Mantık olarak 14-15 günlerde olması lazım sabret test yapmaya devam.. Kız hadi biz de aynı günlerde hamiş olalım bak çatlamalarımız yakınBize dua edin hamişlerrrr
hadı hamiş kalın kızşşarr sizlere bol bol duaaaa edıcyorum da edıcemd ınsallah sizde hamıle kalırsın bu ayinşallah kuzum yaaa, haydi bu ay hamiş kalalım, geçen ay da bernuşa yazmıştım,çok şükür o hamile kaldı,ben de kalakaldım, şimdi sana yazıyorum inşallah sen de hamiş kalırsın :)
Allah'ınm mutluluk gözyaşlarını eksik etmesin canımdun zeynepzumra test yapmıstı bend dedımkı ılk ıdrarı yapmadım boşa gtmesın bare test yapm bende dedım negatf cıkcandan o kdr emınmki hiç bakmıorm bıle abdest alayım dedım snra arkamı bir döndüm ikinci cızgı cıkıo şoka grdım ztn cokda beklirgindi evde delıyee döndüm
amın canmda dedıgım gbı mutluluk gözyaslarım yerını tedirginliğe bıraktı hadı benı ikna edın yaa degerın iyi deynn bu degerlee boş kese olaılırmı bırde buunu merak edıomAllah'ınm mutluluk gözyaşlarını eksik etmesin canım
Ayy canım Amiiiinnnn inşallah beraberce kalırız inşallah her isteyene versin Allah'ımmminşallah kuzum yaaa, haydi bu ay hamiş kalalım, geçen ay da bernuşa yazmıştım,çok şükür o hamile kaldı,ben de kalakaldım, şimdi sana yazıyorum inşallah sen de hamiş kalırsın :)
Canım değerin bayaa yüksek bence iyi bişey değer düşük olduğunda sorun oluyo diye biliyorum :) senin çatlaman ne zaman olmuştu ovulasyon testi yapmıştınya?amın canmda dedıgım gbı mutluluk gözyaslarım yerını tedirginliğe bıraktı hadı benı ikna edın yaa degerın iyi deynn bu degerlee boş kese olaılırmı bırde buunu merak edıom
adetın 14 ve 15. gunu olmustu ben daha önce hamıle kalmıs oluorm ama bu deger21 gunluk çıkıo ovulasyondan onceCanım değerin bayaa yüksek bence iyi bişey değer düşük olduğunda sorun oluyo diye biliyorum :) senin çatlaman ne zaman olmuştu ovulasyon testi yapmıştınya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?