Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yok cnm gecıkmedıı yam emın degılım amaa normalde 31 gunde bır oluormm gecen ay 28 gunde oldumm dünde adetın31. gunu bı yapayım dedım test sonuc bu ben şok kan testii de 1228,8 cıktı
ay maşallah maşallahhhh harika değer kız yoksa ikiz miiiii Canım benim yaa Allah'ım tamamına erdirsin sağ sağlim kuzağına almayı nasip etsin inşallahhh Valla çok duygulandım yaa Allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşallahh

değerim guzelmı ya ben cok korkuyorum kese bos falan cıkcakk kanda bır tuhaflık olduda deger ondn böle cıktı dıye dusunuyormm hıc alısamadım kabullenemedımm doktorumu aradımm persembe gunu kontrolumz var karndan bakcak

Çok saol cnm darısı sizlere ins :)) kan verdim bakalım değer kaç

Verdim 1 de sonuç cnm.
Muhtemel düşük olur 12 ocakta olduysa bebek :)
Amin canım inşallahh değerin de güzel çıkar inşallah sağ sağlim gelir bebeğimizzz senin BAT da geçmemişti dimi içine mi doğdu test yapmaya nasıl karar verdin erken erken??

kızlar ovulasyon testim yine çok silik 2.çizgi...11.gün bugün?
Canım ben senin halen erken olduğunu düşünüyorum çatlaman için.. Mantık olarak 14-15 günlerde olması lazım sabret test yapmaya devam.. Kız hadi biz de aynı günlerde hamiş olalım bak çatlamalarımız yakın Bize dua edin hamişlerrrr

Bayaa yüksek değer canım BAT günü için bence çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek

Ayy çok duygusal çok heycanlı yaaaaa canlarım benim yaaa
dun zeynepzumra test yapmıstı bend dedımkı ılk ıdrarı yapmadım boşa gtmesın bare test yapm bende dedım negatf cıkcandan o kdr emınmki hiç bakmıorm bıle abdest alayım dedım snra arkamı bir döndüm ikinci cızgı cıkıo şoka grdım ztn cokda beklirgindi evde delıyee döndüm

inşallah kuzum yaaa, haydi bu ay hamiş kalalım, geçen ay da bernuşa yazmıştım,çok şükür o hamile kaldı,ben de kalakaldım, şimdi sana yazıyorum inşallah sen de hamiş kalırsın :)

inşallah kuzum yaaa, haydi bu ay hamiş kalalım, geçen ay da bernuşa yazmıştım,çok şükür o hamile kaldı,ben de kalakaldım, şimdi sana yazıyorum inşallah sen de hamiş kalırsın :)
hadı hamiş kalın kızşşarr sizlere bol bol duaaaa edıcyorum da edıcemd ınsallah sizde hamıle kalırsın bu ay

Allah'ınm mutluluk gözyaşlarını eksik etmesin canım

Ayy canım Amiiiinnnn inşallah beraberce kalırız inşallah her isteyene versin Allah'ımmm

amın canmda dedıgım gbı mutluluk gözyaslarım yerını tedirginliğe bıraktı hadı benı ikna edın yaa degerın iyi deynn bu degerlee boş kese olaılırmı bırde buunu merak edıom
Canım değerin bayaa yüksek bence iyi bişey değer düşük olduğunda sorun oluyo diye biliyorum :) senin çatlaman ne zaman olmuştu ovulasyon testi yapmıştınya?

Durdukça koyulaşmış bu test, ilk 5 dk çok daha silikti

Eklentiler

• IMG_20160125_112959.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…