var var bak gör 14,15 ıolcak senınkideDurdukça koyulaşmış bu test, ilk 5 dk çok daha silikti
Bak demekki orda biyerde bi çatlama daha oldu canım yumurta birden fazla olduığunda o ihtimal hep oluyo zaten :) Kısmette varsa oluyo yaa ben bunu bilir bunu söylerim :) Ben de artık çok takılmıyorum o yüzden ovulasyon testi bile yapamadım zaten iş yoğunluğundan.. sabah montecim sayesinde farkettimki bugün 12 günüm olduğunu ben bugün 11 sanıyorum kafa iyce gittiadetın 14 ve 15. gunu olmustu ben daha önce hamıle kalmıs oluorm ama bu deger21 gunluk çıkıo ovulasyondan once
canım benimmm Allahım kabul etsin dualarını, bernuşum değerin gayet güzel beni hatırlasana kimyasal gebelikte 6,1 di, sonra düştü gitti, hiç aklına kötü bir şey getirme Rabbimin izni ile keseyi de göreceksin,pıt pıtı da duyacaksın, rahat ol lütfenhadı hamiş kalın kızşşarr sizlere bol bol duaaaa edıcyorum da edıcemd ınsallah sizde hamıle kalırsın bu ay
daha var canım aynen çok daha koyu olmalı T çizgisi 14-15 de ısrar ediyorum ben de :) Ama sen yine de gün aşırı ilişkini ihmal etmeDurdukça koyulaşmış bu test, ilk 5 dk çok daha silikti
canım yaa, tutar o sen meraklanmaBak demekki orda biyerde bi çatlama daha oldu canım yumurta birden fazla olduığunda o ihtimal hep oluyo zaten :) Kısmette varsa oluyo yaa ben bunu bilir bunu söylerim :) Ben de artık çok takılmıyorum o yüzden ovulasyon testi bile yapamadım zaten iş yoğunluğundan.. sabah montecim sayesinde farkettimki bugün 12 günüm olduğunu ben bugün 11 sanıyorum kafa iyce gittiyanlış günlerde de ilişki yaptım 8-10-12 olucakken ben 7-9-11 yaptım :) Ama kısmet napiim yaa bu ay da böyle olsun hakkımızda hayırlısı neyse o çok da kasmamak lazım sanırım :)
tamam canım gerekirse her gün bile yapabilirim bu ay da tutmazsa artık ben de 3-5 ay bırakacam peşini,yeter yoruldum artıkdaha var canım aynen çok daha koyu olmalı T çizgisi 14-15 de ısrar ediyorum ben de :) Ama sen yine de gün aşırı ilişkini ihmal etme
kız bende 8.10.12.14.15.17.20 yaptım hıc bos durmadık dıyebılırım yanı su baslarda yaptıgım 10 ,ile 12 tutmussBak demekki orda biyerde bi çatlama daha oldu canım yumurta birden fazla olduığunda o ihtimal hep oluyo zaten :) Kısmette varsa oluyo yaa ben bunu bilir bunu söylerim :) Ben de artık çok takılmıyorum o yüzden ovulasyon testi bile yapamadım zaten iş yoğunluğundan.. sabah montecim sayesinde farkettimki bugün 12 günüm olduğunu ben bugün 11 sanıyorum kafa iyce gittiyanlış günlerde de ilişki yaptım 8-10-12 olucakken ben 7-9-11 yaptım :) Ama kısmet napiim yaa bu ay da böyle olsun hakkımızda hayırlısı neyse o çok da kasmamak lazım sanırım :)
ınsallahh canımmm ya ınsallah su persembe bı olsundaa içime su serpilsecanım benimmm Allahım kabul etsin dualarını, bernuşum değerin gayet güzel beni hatırlasana kimyasal gebelikte 6,1 di, sonra düştü gitti, hiç aklına kötü bir şey getirme Rabbimin izni ile keseyi de göreceksin,pıt pıtı da duyacaksın, rahat ol lütfen
Öyle deme bırakma ama çok da üstüne düşmeyelim artık zaten değerleri kürlerle güzelleştirdik artık hayırlısı çalışalım başaralımtamam canım gerekirse her gün bile yapabilirim bu ay da tutmazsa artık ben de 3-5 ay bırakacam peşini,yeter yoruldum artık
İşte bana da çift günlerde doktor takvim vermişti ama ben yanlış yaptımkız bende 8.10.12.14.15.17.20 yaptım hıc bos durmadık dıyebılırım yanı su baslarda yaptıgım 10 ,ile 12 tutmuss
şimdi benim de 7 ve 10 oldu, 12-14 diye devam edip ovulasyonu yakalarsam üstüste yapayım o haldekız bende 8.10.12.14.15.17.20 yaptım hıc bos durmadık dıyebılırım yanı su baslarda yaptıgım 10 ,ile 12 tutmuss
aynenn devam et aynenn bende ovulasyonu yakalyınca ıkı gun ust uste sonra gun asırı sonrada bıraktım 20 den snraşimdi benim de 7 ve 10 oldu, 12-14 diye devam edip ovulasyonu yakalarsam üstüste yapayım o halde
bellimi oluır kız ınsallah tutarr valla ben bu ay hıc beklemıodum hem amaİşte bana da çift günlerde doktor takvim vermişti ama ben yanlış yaptımNapiim yaa bu ay da böyle olsun kısmetse tutar
ayy aynenn canım yaa ben bazı geceler canım sıkılınca okuyorum bılıomusunnnnnbrnh bernuşum fırsat buldukça yazışmalarımızı baştan okumaya başla ve mucizene nasıl adım adım yaklaştığını gör şekerim...
gibigibiyim canım soğan kürünü sen önermiştin bana, hamişliğe faydalı değil mi bu kür? boşa kürek çekmeyeyim
Canım kısmetten ötesi yok işte sen 1 kere bile ilişki yapsan tutacaksa tutuyo alnımızda ne yazarsa o aslında biz sadece elimizden gelenleri yapıyoruz.. Beklediğimiz zaman olmaz beklemediğimizde olur belli olmaz bu işler :) Senin de bu güzel duyguyu yaşamanın vakti gelmiş demekkibellimi oluır kız ınsallah tutarr valla ben bu ay hıc beklemıodum hem amano_name_ hissetmişti sinirliydim baya agresftmmm hamılemsn dıodu sonra ben bı ara gec grmıstım hay l kurmustu falan su topıkte herkesden beklıodm da kendımden beklemıodm
Valla soğan kürünü yaparken hamile kalanları falan okudum ama bilmiyorum canım ben de yapıyorum soğan biliyosun :) faydalıdır inşallah :)brnh bernuşum fırsat buldukça yazışmalarımızı baştan okumaya başla ve mucizene nasıl adım adım yaklaştığını gör şekerim...
gibigibiyim canım soğan kürünü sen önermiştin bana, hamişliğe faydalı değil mi bu kür? boşa kürek çekmeyeyim
aynenn cnm cok şükürler olsun ınsallahh sızler devamını getrrsnızz bu duygunun bu ayCanım kısmetten ötesi yok işte sen 1 kere bile ilişki yapsan tutacaksa tutuyo alnımızda ne yazarsa o aslında biz sadece elimizden gelenleri yapıyoruz.. Beklediğimiz zaman olmaz beklemediğimizde olur belli olmaz bu işler :) Senin de bu güzel duyguyu yaşamanın vakti gelmiş demekkiVakti gelenin oluyo bence .. Biz de sıradayız
üşenmedim buldum ikisini deeeeKızar ei Ayağım titrio bakın suna napcami şaşırdım
valla gece hıc uyuyamadımm cok korkuormm kızlar ya bılduıgınız gbı degıll sonu kötü olcak dıye aklım cıkıyorr degerm iyimi kese kesın varmıdırr kafamda bı ton sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?