Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bernuş bana da çoğul ihtimali yüksek gibi geliyo
sımdı bızım burdakı kızlarda bes haftalık 4 haftalık degerlerını bılsek onu göree üzernde düşünürrdük bılmedgm ıcın anlamıorm evet yuksek hatta ben dün kan verdgm zaman çizgi çok belli diye kesın 400-500 cıkar demıslerdı 1228 cıktı

sen en son ne zaman regl olmuştun tatlım?

yeğenimin bir hafta gecikmesine bin bile çıkmamıştı... ama şimdi maşallahı var yeğenimin kızınınnnn....
evet evet ben 4 yaşından beri teyze olduğumdan yeğenlerim bile doğurdu... hatta senin yaşında da yeğenim var, henüz okuyo

yanı bnm degerım iyi bnm dun adetın 31. gunuydu ondn yuksek geldı zaten gecıkme fln olsa neyse bak mesela dun olmam lazm dı yada bugun olmadm cok şükür en son memlektteydım gecen sat ta orkıd aldım dedım ki inş son alısım olur senı dedım çok şükür alah kabul ettı

Kızlar agliyorm.hamileyim 12.28 sonuc
Tebrikler, çooook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamişlik olsun.. Hepimize umut oldun, senin yaş, fsh, amh değerlerini öğrenebilir miyim?

Tebrikler, çooook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamişlik olsun.. Hepimize umut oldun, senin yaş, fsh, amh değerlerini öğrenebilir miyim?
çoooookkkkk genççççç... 94 doğumluymuş.... fsh da 9 kusurlardaydı....
maşallahhh tabi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…