- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Aminn canımm inşallahaynenn cnm cok şükürler olsun ınsallahh sızler devamını getrrsnızz bu duygunun bu ay
gözünaydın canım inşallah tamamına erdirsin rabbim... düşük rezervm miydi ?tüp bebekmi yaptırdın?@toprak-35 .....................BAT 19.02.2016
bende sıramı savdım kızlar
20 şubatta doğum günüm en güzel hediyem gelir inşallah bu ay
onlarda var tatlım misal ben... ama bu ay yaptırmadım... nisan gibi 5. denemeyi yapıcamarkadaşlar yumurta rezervi düşük olup tüp bebek yaptıran arkadaşlarmı bu listedekiler acaba?
canım merhaba, bu liste hormonlarla savaşanların listesiarkadaşlar yumurta rezervi düşük olup tüp bebek yaptıran arkadaşlarmı bu listedekiler acaba?
ayy evet bana böyle seyler söyleyın kzılarr yaaaaaaaaaaa saol cnmmmüşenmedim buldum ikisini deeeemaşallah kızlarrrr
bernaaa değerin çok güzel, Allaha emanet bir şeycik olmaz inşallah... hatta bu değere ikiz bile olabilir
canım merhaba, bu liste hormonlarla savaşanların listesi
gözünaydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah...tüp bebekmi yaptırdın sorunun neydi acaba anlatabilirmisin .. amh fsh nasıldı ?aynenn cnm cok şükürler olsun ınsallahh sızler devamını getrrsnızz bu duygunun bu ay
Bernuş bana da çoğul ihtimali yüksek gibi geliyoayy evet bana böyle seyler söyleyın kzılarr yaaaaaaaaaaa saol cnmmm
sımdı bızım burdakı kızlarda bes haftalık 4 haftalık degerlerını bılsek onu göree üzernde düşünürrdük bılmedgm ıcın anlamıorm evet yuksek hatta ben dün kan verdgm zaman çizgi çok belli diye kesın 400-500 cıkar demıslerdı 1228 cıktıBernuş bana da çoğul ihtimali yüksek gibi geliyo
sen en son ne zaman regl olmuştun tatlım?sımdı bızım burdakı kızlarda bes haftalık 4 haftalık degerlerını bılsek onu göree üzernde düşünürrdük bılmedgm ıcın anlamıorm evet yuksek hatta ben dün kan verdgm zaman çizgi çok belli diye kesın 400-500 cıkar demıslerdı 1228 cıktı
anladım canım.. olduktan sonra oluyo demekki amh hikaye... bi sürü hamile kalan olmuş ..seninki bu sefer tutar inşallah canım..onlarda var tatlım misal ben... ama bu ay yaptırmadım... nisan gibi 5. denemeyi yapıcam
yani ben :) yani hepimiz :) neymişizde haberimiz yokmuş bileydim 18'imde evlenirdim :/canım merhaba, bu liste hormonlarla savaşanların listesi
ah canım hiç sorma...kısmet,ne yapalımyani ben :) yani hepimiz :) neymişizde haberimiz yokmuş bileydim 18'imde evlenirdim :/
senin ultrasonda rezervin nasıl canm?ah canım hiç sorma...kısmet,ne yapalım
cnm benim fsh 23 küsürdü, 2 ay önce kürlerle 10,21 e düşüt, o ay 5 folikül vardı, ondan sonra hsg çektirdim,kürlerle devam, 1 aralıktan beri de doktora gitmiyorum, deniyoruz bakalımsenin ultrasonda rezervin nasıl canm?
25 aralık canmsen en son ne zaman regl olmuştun tatlım?
yeğenimin bir hafta gecikmesine bin bile çıkmamıştı... ama şimdi maşallahı var yeğenimin kızınınnnn....sımdı bızım burdakı kızlarda bes haftalık 4 haftalık degerlerını bılsek onu göree üzernde düşünürrdük bılmedgm ıcın anlamıorm evet yuksek hatta ben dün kan verdgm zaman çizgi çok belli diye kesın 400-500 cıkar demıslerdı 1228 cıktı
yeğenimin bir hafta gecikmesine bin bile çıkmamıştı... ama şimdi maşallahı var yeğenimin kızınınnnn....
evet evet ben 4 yaşından beri teyze olduğumdan yeğenlerim bile doğurdu... hatta senin yaşında da yeğenim var, henüz okuyo
Tebrikler, çooook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamişlik olsun.. Hepimize umut oldun, senin yaş, fsh, amh değerlerini öğrenebilir miyim?Kızlar agliyorm.hamileyim 12.28 sonuc
çoooookkkkk genççççç... 94 doğumluymuş.... fsh da 9 kusurlardaydı....Tebrikler, çooook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamişlik olsun.. Hepimize umut oldun, senin yaş, fsh, amh değerlerini öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?