anladım canım benimkine benziyor .. benimde geçen ay fsh 20 küsür çıktı ultrasonda da 5 folükül var dedi prof .. adet ol gel dedi tüp bebek için .. ama bugün 33. günüm ama ben hala adet olmadım ....cnm benim fsh 23 küsürdü, 2 ay önce kürlerle 10,21 e düşüt, o ay 5 folikül vardı, ondan sonra hsg çektirdim,kürlerle devam, 1 aralıktan beri de doktora gitmiyorum, deniyoruz bakalım
hayırlı olsunkan verdim sabah 177.6 mıU/ml cıktı e-nabızdan baktım simdi doktora gidiyoruz
canım senin 4+3 bugün itibariyle..bi araştırdım da kişiden kişiye değişiyor bu değer sanırım canım, döllenme zamanıyla alakalı olarak kiminde 470 çıkmış, kiminde 1500 lerde...o sebeple panik yapma sakın25 aralık canm
Evt monte tutuyo senin tahminler :)inşallah kuzum yaaa, haydi bu ay hamiş kalalım, geçen ay da bernuşa yazmıştım,çok şükür o hamile kaldı,ben de kalakaldım, şimdi sana yazıyorum inşallah sen de hamiş kalırsın :)
teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun
test yaptın mı tatlım? belki hamilesindirrranladım canım benimkine benziyor .. benimde geçen ay fsh 20 küsür çıktı ultrasonda da 5 folükül var dedi prof .. adet ol gel dedi tüp bebek için .. ama bugün 33. günüm ama ben hala adet olmadım ....
Hımm baya iyiymiş durumlar zaten hadi hayırlısı...çoooookkkkk genççççç... 94 doğumluymuş.... fsh da 9 kusurlardaydı....
maşallahhh tabi :)))))
cnm bnm yas 22 daha amh bılmıorm fsh 9.75Tebrikler, çooook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamişlik olsun.. Hepimize umut oldun, senin yaş, fsh, amh değerlerini öğrenebilir miyim?
canım aklıma getirmek bile istemiyorum çünkü aylarca bu kez hamileyim dedim dedim test yaptım ama hep negatif çıktı .. çok ağladım ama artık ağlayamıyorum...robot gibiyim.. hamile olacağım hiç aklıma gelmiyor senin anlicağın......test yaptın mı tatlım? belki hamilesindirrr
peki canım sen de haklısın bekle biraz daha o zaman,inşallah hmaişsindir..canım aklıma getirmek bile istemiyorum çünkü aylarca bu kez hamileyim dedim dedim test yaptım ama hep negatif çıktı .. çok ağladım ama artık ağlayamıyorum...robot gibiyim.. hamile olacağım hiç aklıma gelmiyor senin anlicağın......
@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ...... HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ
brnh .................... HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ
asli5361 ........................BAT
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
ben 38 yaşındayım olur mu şekerim? bu ay hamiş kalsam umut olur muyum sana :)[/QUOTE]
ben 38 yaşındayım olur mu şekerim? bu ay hamiş kalsam umut olur muyum sana :)[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?