- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
sağol canım benim, güzel dileğin için .. seninde yakın bir zamanda hamile olduğun haberini alırım inşallah...peki canım sen de haklısın bekle biraz daha o zaman,inşallah hmaişsindir..
şekerim amh olsa ne olacak 0,0 lı bi değerdir bu yaştan ne bekliyorsun ki???:)olur tabii ne güzel olur ama senin amh yok :)
inşallah tatlım... Rabbim gönlümüze göre versin inşallahsağol canım benim, güzel dileğin için .. seninde yakın bir zamanda hamile olduğun haberini alırım inşallah...
bak yaaa, kıyamam canım benim,yaşlandık artık kuzuuumsiz montenın 38 yasında olduguna bakmayınnn bıyolojık olarakk ölee göürünür 28
AMİNN CANM...inşallah tatlım... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
ben de meraktayım tatlım, çıkmıştır artık sonucu,inşallah güzel bir sonuçturzeynepzumra naptı acaba oda heyecanlıdır sımdı dün ben ne cektgmı bı ben bı allah bı de siz biliosnz
iyi tabiki,sonuçta pozitif kuzum, doktorla görüş bakalım ne diyecek, herkeste farklı oluyor bu değerlerSonucum 93.9 daha doktorla görüşmedim. 3-4 haftalık yazıyor ki bata daha 4 gün var :)
İyi mi değer kızlar?
öyle deme monte 0,4 bile bence iyi değer, ben forumlarda 42 yaşında olup amh 1 in üstünde insanlar okudum :)şekerim amh olsa ne olacak 0,0 lı bi değerdir bu yaştan ne bekliyorsun ki???
Doğru cnm sıra bekliyorum :) ins doktor iyi şeyler söyleriyi tabiki,sonuçta pozitif kuzum, doktorla görüş bakalım ne diyecek, herkeste farklı oluyor bu değerler
aynenn cnm sneın bat a daha vardı zaten 4 gun falan 29 du dıye hatrlıorm hadı gözun aydın sımdı bu degere 3-4 haftalıkmı dıolar bnmkisi ne yahu kac haftalıkSonucum 93.9 daha doktorla görüşmedim. 3-4 haftalık yazıyor ki bata daha 4 gün var :)
İyi mi değer kızlar?
inşallah canım merakta bırakma biziDoğru cnm sıra bekliyorum :) ins doktor iyi şeyler söyler
Son Adet Tarihi HCG (mIU/ml)aynenn cnm sneın bat a daha vardı zaten 4 gun falan 29 du dıye hatrlıorm hadı gözun aydın sımdı bu degere 3-4 haftalıkmı dıolar bnmkisi ne yahu kac haftalık
tamam tamamm artık suscammmSon Adet Tarihi HCG (mIU/ml)
3 hafta .............10 - 50
4 hafta ...............3 - 426
5 hafta ...............19 - 7,340
6 hafta ...............1,080 - 56,500
7 - 12 hafta .........7,650 - 288,000
13 - 16 hafta..........13,300 - 254,000
17 - 24 hafta .........4,060 - 165,400
25 - 40 hafta ..........3,640 - 117,000
hayatım bak değerler böyle, kişiden kişiye değişiyor takılma buna artık... 5.haftada bile 19 da olabiliyor, 7340 da :) değişken bu değerlerrrrr
topiklere bakıyorum 4+3 te değeri 6000 olanlar bile var, tek bebiş hem de...değişiyor bu değerler kuzumtamam tamamm artık suscammm
hımmmmm ıyı kızz o zaman amman tamam artk persembe gunune kdr bklıcemtopiklere bakıyorum 4+3 te değeri 6000 olanlar bile var, tek bebiş hem de...değişiyor bu değerler kuzum
Sonucum 93.9 daha doktorla görüşmedim. 3-4 haftalık yazıyor ki bata daha 4 gün var :)
İyi mi değer kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?