yok cnmm kımseye dıyemeddımm persembe doktordan snra dıcemay kıyamam ben sanaaaa... haber verdin mi herkese? ailene,kayınvalidene????brnh
ah kuzum bu stres ve bekleyiş, bi haykıramıyoruz değil mi? kese var mı? sonra kese dolu mu? sonra ay dur kalp atışını da duyup öyle haykırayım, sonra ay 3 ay tehlikeli bi atlatayım derken alışıp gidiyor herhalde insan haykıramamaya :)yok cnmm kımseye dıyemeddımm persembe doktordan snra dıcem
aynnn cnm ya stres stresss persembeye kadar böyle devamm haykıramadım halaah kuzum bu stres ve bekleyiş, bi haykıramıyoruz değil mi? kese var mı? sonra kese dolu mu? sonra ay dur kalp atışını da duyup öyle haykırayım, sonra ay 3 ay tehlikeli bi atlatayım derken alışıp gidiyor herhalde insan haykıramamaya :)
biliyorum bebişim en başından beri hep heryerde haykıracaz derken bu aşamaları biliyoruz aslında, o yüzden kimse haykıramıyor hep bi endişe... sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah, yeğenimize iyi bak anneciğiaynnn cnm ya stres stresss persembeye kadar böyle devamm haykıramadım hala
persembe gunu hayrlısylaa bı ultrasonda görsemde haykırsam doya doyyaaabiliyorum bebişim en başından beri hep heryerde haykıracaz derken bu aşamaları biliyoruz aslında, o yüzden kimse haykıramıyor hep bi endişe... sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah, yeğenimize iyi bak anneciği
görürsün canım hayırlısıylapersembe gunu hayrlısylaa bı ultrasonda görsemde haykırsam doya doyyaaa
ınsallah canım heralde pesembe doktora gıdene kadr bnm bu telaşm btmıcekgörürsün canım hayırlısıyla
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamıleyımmm cnmmmYaaaaaaaaa inanmiyorummmmmm cok sevindimmmmm masallahhhhbrnh
ovulasyon testını sıddetle önerrrmm bakk sabahları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karısımı yedım yumurta catlayana kadr aksamlarıda ballı ılık süt içinede polenbrnh E emebe @canegeasya Y yapayalniz1 zeynepzumra
evet kızlar hadi yazın bize hamiş kalmanızda en etkili olan şey neydi? yediğiniz içtiğiniz bir şey mi? ovulasyon testi mi? farklı bir pozisyon ya da taktik miii??? haydi bize bi yol gösteriverin canlarım yaaaa.....
cnnmmm denıyormm basarabıldıgım kadar persembe ultrasonda gözksn bı içim rahat edıcek ınsallahcanım stres yapma kendine. bu anın tadını çıkarmaya çalış.
ınsallahh canımm hcg 1228,8 cıktıgı için persembe kontrolum var ılk randevuya gıdıcegm ınsallah karından bakcak ınsallah hayırlı sonuclarla dönermTebrik ederim canim valla cok sevindim saglikla kucagimiza aldigimiz gunude gorurz insallahhh
ayy ınsallh canım ınsallah doya doya yaşamak istiorm etrafımda sevdgm ınsanlara hamıleyım demek ıstıyormultrasonda da görüceksin tatlım.
doya doya yaşayacaksın, hamileyim diyeceksin canım. sen bu mutluluğu fazlasıyla hakettin tatlım.ayy ınsallh canım ınsallah doya doya yaşamak istiorm etrafımda sevdgm ınsanlara hamıleyım demek ıstıyorm
Kacinci gun cikti bu deger yuksek masallah ben 2600 de dr a gittim vajinal bakti keseyi gormek icinınsallahh canımm hcg 1228,8 cıktıgı için persembe kontrolum var ılk randevuya gıdıcegm ınsallah karından bakcak ınsallah hayırlı sonuclarla dönerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?