adet gunu dıyebılırım bu deger aslında tamda emın degılım adetımın 31. gunu yanı doktorumu aradım söyledım şaşırdı oooooooo yaptı persembe gbı gell sıkışık idrarla karından bakalm bi dediKacinci gun cikti bu deger yuksek masallah ben 2600 de dr a gittim vajinal bakti keseyi gormek icin
inşallaahh sende bu duyguyu yaşarsınn ınan çok istiormm senınde bu guyguyu yasamanıdoya doya yaşayacaksın, hamileyim diyeceksin canım. sen bu mutluluğu fazlasıyla hakettin tatlım.
Insallah bu ay sendende aliriz hamile haberini duamdasin..doya doya yaşayacaksın, hamileyim diyeceksin canım. sen bu mutluluğu fazlasıyla hakettin tatlım.
Allah razı olsun canım. ama benim hamile kalmam imkansız gibi birşey. tedavi görüyorum. ya yumim oluşmuyor. yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada yumim büyümüyor. rahimim ince. erken yumurta yetmezliğim var. önümde bir sürü engelim var. çok büyük ihtimalle bu ayki tedavimde iptal olacak. boş yere çabalıyormuşum gibi geliyor ama yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ben hamile kalırsam bu topikteki herkes hamile kalır bence.Insallah bu ay sendende aliriz hamile haberini duamdasin..
Derdinden buyuk Rabbin var imkansiz diye birsey yok sen umudunu kaybetme icindeyken zor tabiki konusmak kolay diyebilirsin ama sen elinden geleni yap tevekkul et insallah anne olacaksin..Allah razı olsun canım. ama benim hamile kalmam imkansız gibi birşey. tedavi görüyorum. ya yumim oluşmuyor. yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada yumim büyümüyor. rahimim ince. erken yumurta yetmezliğim var. önümde bir sürü engelim var. çok büyük ihtimalle bu ayki tedavimde iptal olacak. boş yere çabalıyormuşum gibi geliyor ama yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ben hamile kalırsam bu topikteki herkes hamile kalır bence.
brnh E emebe EGE ASYA @yapayalniz1 @zeynepzumra
evet kızlar hadi yazın bize hamiş kalmanızda en etkili olan şey neydi? yediğiniz içtiğiniz bir şey mi? ovulasyon testi mi? farklı bir pozisyon ya da taktik miii??? haydi bize bi yol gösteriverin canlarım yaaaa.....
uykudan uyuyp uyanarak yapılan ilşkide çok iyiimiş bu bı kac kere bızdede oldu sperm kalıtesı acısından ıyıymısCanım ben direk hamilelik düşünüyorum diye gittim tabi bir 7 ay kadar uğraştım olmadı.Ovulasyon testi kullanmadım aldım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim elimde patladı.Bir yakınım vardı yeni düşük yaptı yarısını ona verdim çok merak etti istedi...Kalanını burdan birine göndericektim yanlış anlaşılırım diye teklif bile edemedim....Doktor önce hormon testleri yaptı fsh 23.7 çıktı dierleri normal çıktı amh yapmadı.Bana folik asit verdi.Hemen aldım ve başladım folik içmeye.Tabi bu sonucu alır almaz sabah akşam aç karna hayıt içtim ve çörekotu,bal,tarçın yedim 1 tatlı kaşığı yine sabah akşam.....Eşimede keçi boynuzu özü akşamları 1 kaşık....Sonra beni reglin 12 günü çağırdı folikül gördüm 10 mm olmuş kaç tane dedi onu hatırlayamıyorum söylemedi saydı sadece.... 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim yumurtalar orta boyut dedi 3 gün gün aşırı ilişki yazdı yolladı beni.Çok sinirlendim sanki ben bilmiyorum ilişkiye girmedenmi hamile kalmayı bekliyorum dedim :)O ay sadece 4 ilişki oldu zaten biri çok önceydi 3 üde doktorun dediği günler.Bu günlerde sabaha kadar yataktan kalkmadım ve belimin altına hep duyduğumuz üzre yastık koydum uyumaya yakın yastığı aldım uyudum banyo yapmadım.İlişkilerin hepsi gece 2 veya 3 civarı oldu ama saati bilinçli ayarlamadım geç yatıyordum eşim çok çalışıyor önce biraz onun uyumasını dinlenmesini bekledim uyandırdım :)))Sonuç olarak şunu anladımki biz eşimin yoğunluğu nedeniyle ayda 3 kez yapıyormuşuz fakat yumurtlama olmayan günlerde yani doktor düzensiz ilişki dedi....
hamileler agzınızda deterjan tadı varmı
sen bu ay hayırlı haberi ver inşallöyle deme monte 0,4 bile bence iyi değer, ben forumlarda 42 yaşında olup amh 1 in üstünde insanlar okudum :)
merhaba gulbil ısırgan otu tohumunu duydun mu, forumlardan birinde hiç yumiş yokken bir ay boyunca yoğurdun içine ısırgan otu tohumu koyup yediğini ve 36 yumurta olduğunu yazmış birisi, ben deneyeceğim...Allah razı olsun canım. ama benim hamile kalmam imkansız gibi birşey. tedavi görüyorum. ya yumim oluşmuyor. yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada yumim büyümüyor. rahimim ince. erken yumurta yetmezliğim var. önümde bir sürü engelim var. çok büyük ihtimalle bu ayki tedavimde iptal olacak. boş yere çabalıyormuşum gibi geliyor ama yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ben hamile kalırsam bu topikteki herkes hamile kalır bence.
uykudan uyuyp uyanarak yapılan ilşkide çok iyiimiş bu bı kac kere bızdede oldu sperm kalıtesı acısından ıyıymıs
bnm gögüslerim normall şiş fakatt yumusakk ne acıyor ne de rahatsız edıyor sertlik var yanı sımdıde sey okudum hcg yuksek olup hamıle olmayanda oluomus dımıHenüz yok tatlım oğlumda pas tadı vardı o da 5 aydan sonra başladı sanırım...Şu an tek sıkıntım göğüsler çok çok acıyor şişti ve dokunamıyorum bile artı sabah mide bulantıları
bnmkıde karısmıstı zaten ondn almıstım ben 12. gu baslamıstım sen 10. gunbasla garantı olsunbrnh canım ovulasyon testini sipariş verdim bugün.. Yarın elimde olur..Benim regli tam 1 aya yakın şaştı. Hala olamadım.. Ne zaman başlayacam bu testlere... Off OFF önce regli olmam lazımki başlıyabileyim..
evet onu bende okudum. ama hiç denemedim. 36 tane olmasın sağlıklı 3 yumim olsun döllensin ona razıyım. tedavim bu hafta nasılsa sonlanacak. o zaman ona başlayayım.sen bu ay hayırlı haberi ver inşall
merhaba gulbil ısırgan otu tohumunu duydun mu, forumlardan birinde hiç yumiş yokken bir ay boyunca yoğurdun içine ısırgan otu tohumu koyup yediğini ve 36 yumurta olduğunu yazmış birisi, ben deneyeceğim...
evet onu bende okudum. ama hiç denemedim. 36 tane olmasın sağlıklı 3 yumim olsun döllensin ona razıyım. tedavim bu hafta nasılsa sonlanacak. o zaman ona başlayayım.
bnm gögüslerim normall şiş fakatt yumusakk ne acıyor ne de rahatsız edıyor sertlik var yanı sımdıde sey okudum hcg yuksek olup hamıle olmayanda oluomus dımı[
evet ama canım senin hcg yumurtlama gününden itibaren hesaplandığında çok iyi bir değerde.Böyle durumlarda illaki bir tuhaflık oluyor ya çok çok yüksek yada düşük bir değer oluyor bak benim reglim 2 gün geçmişti 122 çıktı yazdım hatta çaktırmadım ama taktım baya ama Allah a şükür keseyide bebeğide gördüm :)) geç döllenme olmuş çünkü zaten geç yumurtladım o yüzden...seninki erken döllenme ilk yumurtlama olduğu gün benim tahminim tutmuş senin bebiş vede gününe haftasına göre çok iyi bir değer.Öyle durumlarda göze çarpan bir durum oluyor değerlerde ya çok düşük yada haddinden fazla yüksek seyrediyor artı kahverengiden kırmızıya dönen akıntı yani bir şekilde belli ediyor bir anormallik olduğu sen içini ferah tut gayet iyi sende hep olumlu düşün görüceksin inşallah perşembe günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?