evet canım aktarda satılıyor. beinim evde var ama tedavim devam ettiğinden uygulayamıyorum. nasılsa bu hafta tedavim iptal edilecek. bende o zaman başlayayım.Bende alıp başlıyayım nerde satılır bu tohum aktardanmı alcaz..
gulbılcım senn bıze bır tarf yazmıstın onu uygulamayı dusundmu hıc unuttunmu yoksaevet canım aktarda satılıyor. beinim evde var ama tedavim devam ettiğinden uygulayamıyorum. nasılsa bu hafta tedavim iptal edilecek. bende o zaman başlayayım.
herkesde aynı olmuomus cnm o bnm hıc akıntım olmazdıı klomende şakır şakır akıntı gördumm tam tersii en sonki kullanmamm da cok az gördumm şaşırdım hattaa sonrada aakıntım kesılmıstı bu aya kadr normal yanı klomen etkili merak etme dozunu arttrrr olmadı kac tane ıcıosnbrnh canım klomen kullanırken akıntın olmıuş muydu? benim bu aya kadar çok akıntım oluyordu. yumilerimin geliştiğini ordan anlıyordum. bu ay ise hiç akıntım yok. kasık ağrısı da yok. sanırım klomen beni etkilemedi. bu ay yumi gelişimi yok.
süpersin kuzum yaa, eline ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın, Allah razı olsun canııımCanım ben direk hamilelik düşünüyorum diye gittim tabi bir 7 ay kadar uğraştım olmadı.Ovulasyon testi kullanmadım aldım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim elimde patladı.Bir yakınım vardı yeni düşük yaptı yarısını ona verdim çok merak etti istedi...Kalanını burdan birine göndericektim yanlış anlaşılırım diye teklif bile edemedim....Doktor önce hormon testleri yaptı fsh 23.7 çıktı dierleri normal çıktı amh yapmadı.Bana folik asit verdi.Hemen aldım ve başladım folik içmeye.Tabi bu sonucu alır almaz sabah akşam aç karna hayıt içtim ve çörekotu,bal,tarçın yedim 1 tatlı kaşığı yine sabah akşam.....Eşimede keçi boynuzu özü akşamları 1 kaşık....Sonra beni reglin 12 günü çağırdı folikül gördüm 10 mm olmuş kaç tane dedi onu hatırlayamıyorum söylemedi saydı sadece.... 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim yumurtalar orta boyut dedi 3 gün gün aşırı ilişki yazdı yolladı beni.Çok sinirlendim sanki ben bilmiyorum ilişkiye girmedenmi hamile kalmayı bekliyorum dedim :)O ay sadece 4 ilişki oldu zaten biri çok önceydi 3 üde doktorun dediği günler.Bu günlerde sabaha kadar yataktan kalkmadım ve belimin altına hep duyduğumuz üzre yastık koydum uyumaya yakın yastığı aldım uyudum banyo yapmadım.İlişkilerin hepsi gece 2 veya 3 civarı oldu ama saati bilinçli ayarlamadım geç yatıyordum eşim çok çalışıyor önce biraz onun uyumasını dinlenmesini bekledim uyandırdım :)))Sonuç olarak şunu anladımki biz eşimin yoğunluğu nedeniyle ayda 3 kez yapıyormuşuz fakat yumurtlama olmayan günlerde yani doktor düzensiz ilişki dedi....
ben serophene kullanıyorum. klomenle aynıymış sanırım. günde bir tane içiyorum.ikinci kutuya başladım. yumurtalıklarımda şu an sadece karıncalanma hissediyorum. kasık ağrısı olması iyiymiş. yumurta oluşumuna ve büyümesine işaretmiş. bende hiç kasık ağrısı yok. geçen hafta kasık ağrım olunca serophenenin etkisi diye düşünmüştüm. meğer o da enfeksiyondan dolayıymış. enfeksiyon geçti kasık ağrım da geçti.herkesde aynı olmuomus cnm o bnm hıc akıntım olmazdıı klomende şakır şakır akıntı gördumm tam tersii en sonki kullanmamm da cok az gördumm şaşırdım hattaa sonrada aakıntım kesılmıstı bu aya kadr normal yanı klomen etkili merak etme dozunu arttrrr olmadı kac tane ıcıosn
hayy allah senden razı olsunn ıcımee surr serpttiin kızz ayy ben varya panık atagım elımde degıl benımmm
aayy vallaa öteki tarafa gidip gidip gelırım bende artıkk beyaz akıntım var suannda ama cokk abartılı degıl ay su persembe gelsın bende kurtulym sızde benden kurtulunyoook canım ya onları bende yaşadım hepimiz yaşadık halada devam ediyor edicek vesveseler....herşeyin normal seyrediyor keseyi görüceksin bu kezde kalp atışı telaşı başlıcak.Onu duyucaksın bu kez acaba acaba diye diyeeee bir bakıcaksın kucağında
kasık agrısıda herkesde olmmaz cnm olan tabı sanslı hıssettgi için ode serephonede ıyı klomende sen devam et zatenn ınss bu ay etki eder ben kullanmaya basladım ıkıncı ayda ilerle olmustu klomendeben serophene kullanıyorum. klomenle aynıymış sanırım. günde bir tane içiyorum.ikinci kutuya başladım. yumurtalıklarımda şu an sadece karıncalanma hissediyorum. kasık ağrısı olması iyiymiş. yumurta oluşumuna ve büyümesine işaretmiş. bende hiç kasık ağrısı yok. geçen hafta kasık ağrım olunca serophenenin etkisi diye düşünmüştüm. meğer o da enfeksiyondan dolayıymış. enfeksiyon geçti kasık ağrım da geçti.
canım bu tedaviden dolayı bir kürü tam olarak uygulayamıyorum. kürler genellikle 1 aylık oluyor. adet oluyor. dr kontrolü oluyor. usg de folikül oluyor tedavi süreci başlıyor benim kürler kalıyor. yada folikül olmuyor. dr folikül oluşumu için tedavi başlatıyor benim kürler yine kalıyor.gulbılcım senn bıze bır tarf yazmıstın onu uygulamayı dusundmu hıc unuttunmu yoksa
bal tarcın yap bn klomen kullanırken yemedgm halt kalmamısstı bısey olmuocanım bu tedaviden dolayı bir kürü tam olarak uygulayamıyorum. kürler genellikle 1 aylık oluyor. adet oluyor. dr kontrolü oluyor. usg de folikül oluyor tedavi süreci başlıyor benim kürler kalıyor. yada folikül olmuyor. dr folikül oluşumu için tedavi başlatıyor benim kürler yine kalıyor.
canım onu geçen hafta denedim. bende hiçbir etkisi olmadı. bazı kişileri etkilemeyebiliyor. arı sütü bal ve incir yiyorum sadece.bal tarcın yap bn klomen kullanırken yemedgm halt kalmamısstı bısey olmuo
oda cok etkılı bak böyle seyler hemen etkılı olmuo örnegın o bal tarcını ben 3 aydır yıyorum anca meyvesını alıorm ınsallah stresse grmeecanım onu geçen hafta denedim. bende hiçbir etkisi olmadı. bazı kişileri etkilemeyebiliyor. arı sütü bal ve incir yiyorum sadece.
aynen cnm yuklenmee bak ben cok sey yıyodumm gecen ay heele neler yedım bu ay pek bısey yemedım hayıtıda hatta cok duzensız ıctımincir yediğim içim için bal tarçın çörek otunu da sonraki aylarda uygulayayım.
ben bu ay 15 gün soğan kürü, her sabah 1 çay kaşığı çörekotu yağı, sabah akşam 1 adet kuru incir,aklıma geldikçe de arı sütü bal polen ve ara ara keçiboynuzu özü yedim bakalım ne olacakaynen cnm yuklenmee bak ben cok sey yıyodumm gecen ay heele neler yedım bu ay pek bısey yemedım hayıtıda hatta cok duzensız ıctım
hepsi bir arada iyi olmuyor canım. bu tedavim nasılsa bu hafta bitecek. ısırgan otunu deneyeceğim.aynen cnm yuklenmee bak ben cok sey yıyodumm gecen ay heele neler yedım bu ay pek bısey yemedım hayıtıda hatta cok duzensız ıctım
sogan suyunu hamıle kalmak ısteyenler öncekı ay yapıo hep dıye okudm ıns faydası olur sana baya sey yıyıp ıcıossn soganla oluomuymus baktnmıhayıtı zaten bıaktnben bu ay 15 gün soğan kürü, her sabah 1 çay kaşığı çörekotu yağı, sabah akşam 1 adet kuru incir,aklıma geldikçe de arı sütü bal polen ve ara ara keçiboynuzu özü yedim bakalım ne olacak
dıkkat et cnm yan etkılerehepsi bir arada iyi olmuyor canım. bu tedavim nasılsa bu hafta bitecek. ısırgan otunu deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?